Šta je novo?

Unreal II

Cetvrti februar je zakazani početak prodaje u prodavnicama.

To je ... hmm ... utorak sledeće nedelje ... pa vi vidite ...

:->

Re: Re: Unreal II

borab je napisao(la):
Izgleda da je otisao na stancanje, barem po http://www.warp2search.net

jeste, "otisao je na stancanje" :) ... btw, ono su skrinovi napravljeni na mom racunaru... inace igra me nije bas odusevila, ali posto se nista nije pojavljivalo u zadnjih mesec dana, onda je ovo super :) ... mada ja i nisam ljubitelj unreal-a, tako da i to treba uzeti u obzir...

jel jos neko nabavio ovo.. da se igra??? Nije dzabe tu novi ATI i Ti4800 :)

Pao juce ujutro na satelit ;)

Dva CD-a, retail verzija, FLT.

Igra je preterana! Grafika je odlicna, onako bas pravi FPS za sve ljubitelje pravog FPS-a :)

Cak i nije previse zahtevan - na XP1800+ i 256MB DDR sa noname GF4MX460 u 1024x768x32 sa detaljima podesenim na srednje vrednosti ide u nekih 30-35 fps odokativno, a sa Radeon 9100 u istoj rezoluciji i detaljima na maximumu ide u nekih 45-50 fps odokativno. Cini mi se da ce GF2MX400 moci da ga tera samo u 800x600x16 sa nekim prihvatljivim frejmrejtom. Otprilike, kako radi UT2003, pa jedno 20% sporije.

Ashley je napisao(la):
Pao juce ujutro na satelit ;)

Dva CD-a, retail verzija, FLT.

Igra je preterana! Grafika je odlicna, onako bas pravi FPS za sve ljubitelje pravog FPS-a :)

Cak i nije previse zahtevan - na XP1800+ i 256MB DDR sa noname GF4MX460 u 1024x768x32 sa detaljima podesenim na srednje vrednosti ide u nekih 30-35 fps odokativno, a sa Radeon 9100 u istoj rezoluciji i detaljima na maximumu ide u nekih 45-50 fps odokativno. Cini mi se da ce GF2MX400 moci da ga tera samo u 800x600x16 sa nekim prihvatljivim frejmrejtom. Otprilike, kako radi UT2003, pa jedno 20% sporije.

Stigao je i u BGD - optikom :D

ajd jedno glupo pitanje...

jel ima neki link?

odlican link :D
odoh da kupim za 240 din.(ne u exitu, tamo je 300+)
:wave;

Konacno da posle mnogo vremena stigne neka igra vredna igranja.Procitao sam da je Splinter Cell otisao na stancovanje i da se ocekuje 18. februara.Jedva cekam;P

Igra je zaista sjajna! A must have! :) Utisci kasnije.

uh isprobo je danas

bruka..svidja mi se mnogo mnogo vise od ut2k3

MAD_MUzzY je napisao(la):
A "hvala MuzzY"? :D ... neka, neka :D Sutra ces to u Orlu :p

Can't talk now. Playing. Keeping R9500 Pro busy. Mmmmm, radi daleko bolje nego kod tebe, Mazi, cak i kada ukljucim da se senke nikada ne iskljucuju, i fejduju i da ih ima 16 istovremeno, i da je njihova detaljnost Very High! Sve mi se cini da necu preci samo na 9700 Pro, vec mozda i na 9500 Pro

Azda' je napisao(la):
uh isprobo je danas

bruka..svidja mi se mnogo mnogo vise od ut2k3

Kako to mozes da poredis, uopste? :) dobro sam procenio da ce igra biti zahtevnija od ut2k3. Zasto? zato sto broj fps nije presudan u SP igri, i bitno je da grafika bude nadr#ana, zbog kompletnog utiska... Npr, meni UT2003 radi u 1280 x 1024, sve na high, i uz 2x AF... A u U2 ne smem ni u 1024 da ukljucim AF, tj. smem, ali da senke svedem na default.. a ja hocu da svaki lik u sceni ima realne senke, cak i onaj udaljen 50 metara.. (priznajem da je to bolest, ali)

byMaX je napisao(la):
a ja hocu da svaki lik u sceni ima realne senke, cak i onaj udaljen 50 metara.. (priznajem da je to bolest, ali)

Amen to that!

byMaX je napisao(la):
Can't talk now. Playing. Keeping R9500 Pro busy. Mmmmm, radi daleko bolje nego kod tebe, Mazi, cak i kada ukljucim da se senke nikada ne iskljucuju, i fejduju i da ih ima 16 istovremeno, i da je njihova detaljnost Very High! Sve mi se cini da necu preci samo na 9700 Pro, vec mozda i na 9500 Pro

Valjda obrnuto bilde :D ?
Meni se cini da si malo prenaduvao ... nema sanse da tolko bolje radi. Kad stavim sve na apsolutni max u 1024 (bez oni AF AA ******... nevide se uopste), Poneke scene su apsolutno neigrive.
Meni je XP **eban tako da kad stavim nf2 i sredim sve komplet (a mozda uzmem i tvoj Ghost) onda cemo da vidimo sta i kako radi. Za sad... ma bezi bre!!! Idem da igram i da uzivam :)

Momci, a da li treba ukljucivati v-sinc...mislim kada se ukljuci nema vise cepanja ali mi se cini da kretanje(misem) nije vise tako glatko. Ovo me interesuje i za sve ostale igre...

Ako neko meze da pojasni...

Poz!!

Meni je XP **eban tako da kad stavim nf2 i sredim sve komplet (a mozda uzmem i tvoj Ghost) onda cemo da vidimo sta i kako radi.

E kada uzmes taj nf2, vise, daj meni da ti nastelujem masinu, rekao sam ti da nemas pojma :D
A ne mozes da koristis max-ov ghost zbog razlike u hardveru tj. mozes, ali ce win mozda da se *****uni, pa nece biti to to.

Ti neces prici 2cm blizu tastature :D.
Ionako si mi vec sjebo ovu particiju :D

Ja ?!?!? :confused:

Citao sam opis Unreal 2 na gamspy i ono uopste nisu odlusljeveni cak su mu dali ocenu 76 sto mislim da je sasvim malo za ovakvu igru.

Zasto malo???
Igra samo na momente ostavlja utisak nadprosecnosti, ali samo na veoma kratke momente!
Jos jednom tresla se gora rodio se mis.

Il je to il ja opako gubim entuzijazam posto su,uglavnom, svi ovde odusevljeni doticnom!:)

alokiN je napisao(la):
Il je to il ja opako gubim entuzijazam posto su,uglavnom, svi ovde odusevljeni doticnom!:)

Odusevljeni su izgledom. Prslo je igracko trziste samo tako...

omnik je napisao(la):
Odusevljeni su izgledom. Prslo je igracko trziste samo tako...

Danasnji problem kod ljudi je sto danas od igara traze da im spreme rucak, pospreme kucu, zapale cigaru i pritom popuse ****... secam se pre nekih 10 godina kada sam se odusevljavao igricama koji su imale i makar jednu invetivnu stvar ili bar ljupku grafiku !

Ali mora se prizanti da ovih dana nije izashlo nishta shto kvalitetno moze da zaokupi paznju na duzi period ( mozda jedino WarCraft III multiplayer )

Nazad
Vrh Dno