Šta je novo?

Unistenje interneta uskoro? :D

Mislim da su krave dosta ispaltivije, imas i mleko od njih a mozes i sa njima da ores. Dakle, oldschool Srbija se vraca na velika vrata.:D

Pa jel mislite da se ova Farma slučajno prikazuje? To nas Pink priprema za crne dane
i uči kako da preživimo

Ne znam za vas, ali ja Bogu zahvaljujem što nemam PINK, jednom sam kod druga gledao tu farmu pa nisam mogao spavati sedmicu dana, ne treba njih ukinuti, treba njih striljeljati a Ekrema ostaviti s tim kravama negdje u brdu pa nek' pjeva "kuća-štala" :wc:

Sav taj kompleks sa tim "auspuhom" (da ga nazovemo tako xD) dođe skuplje od samo Yuge XD

Ne znam za vas, ali ja Bogu zahvaljujem što nemam PINK, jednom sam kod druga gledao tu farmu pa nisam mogao spavati sedmicu dana, ne treba njih ukinuti, treba njih striljeljati a Ekrema ostaviti s tim kravama negdje u brdu pa nek' pjeva "kuća-štala" :wc:

cheers

Ljudi, Bear Grylls je nama spas, moramo ga nekako nagovoriti da dodje u Srbiju da nam pokaze koji su crvi jestivi! :smash:

Nije bre lud Medo, da pogine od divljine ovde !!!

o cemu vi skrenuste ...

elem - ovo nije zezanjcija, ovo je realan dogadjaj, i ima da nas tiltuje u rikverc jedno 50ak godina

realno si u pravu, obican covek u Srbiji krizu nije ni osetio [jer je ko MC Mikri - non stop u zikri :D], dok se po evropi besili sto su od milijardera postali milioneri...

LM: cudno je da tako "nesvakidasnju vest" mediji obradjuju veoma povrsno... neki tamo naucnici predvideli da ce nesto tamo da se desi. Konkretno sta, gde, kako, zasto, koliko jako, nema. Il je patka il nece da dizu tenziju... da ne bi trazili gde svetske "glavonje" prave bunkere :D

Čim nestane struja oružje u ruke i preko granice, da iskoristimo trenutak dok možemo i okupiramo šta se bude moglo :d

Imao sam referat iz fizike vezan jednim dijelom za ove *******cije kojima se bave u CERN-u, ne dade mi profa 5, zaboravio sam jedan fizikalni zakon spomenuti, zato moramo svi umrijeti ,)

Pogledajte film "Knowing". Film je ono u dosije x fazonu, popcorn ne dubiozna varijanta, film nije los uprkos IMDB *****noj oceni, ali govori o slicnoj situaciji. Jedan od kljucnih momenata filma je ka kad lik kaze: "ma to su govorili i za Y2K". Ako suncani EMP osteti kompijutere, kako ce funkcionisati banke? Ko prima platu preko racuna banke, dal ga je plata pozdravila? Itd. Mnoga se pitanja namecu.

Dobio je vjerovatno zato lošu ocjenu što:

a) nema dobru produkciju
b) nema dobru glumačku postavu

Ali često upravo takvi filmovi nose bitnu poruku, vjerovatno ću pregledati to ;)

elem - ovo nije zezanjcija, ovo je realan dogadjaj, i ima da nas tiltuje u rikverc jedno 50ak godina

Pogledajte film "Knowing". Film je ono u dosije x fazonu, popcorn ne dubiozna varijanta, film nije los uprkos IMDB *****noj oceni, ali govori o slicnoj situaciji. Jedan od kljucnih momenata filma je ka kad lik kaze: "ma to su govorili i za Y2K". Ako suncani EMP osteti kompijutere, kako ce funkcionisati banke? Ko prima platu preko racuna banke, dal ga je plata pozdravila? Itd. Mnoga se pitanja namecu.

A čak i da će se desiti, šta bi mi sad trebali da radimo nego da se zezamo, da plačemo i kukamo i zakopavamo se u zemunice.
Ja se samo nadam da će Bench nekako nastaviti da funkcioniše, npr. preko dimnih signala :D.
Ima svu šumu da popalimo kad krene rasprava: Da li je za lov na divlje svinje bolji iPhone ili neki Android telefon ;)

A čak i da će se desiti, šta bi mi sad trebali da radimo nego da se zezamo, da plačemo i kukamo i zakopavamo se u zemunice.
Ja se samo nadam da će Bench nekako nastaviti da funkcioniše, npr. preko dimnih signala :D.
Ima svu šumu da popalimo kad krene rasprava: Da li je za lov na divlje svinje bolji iPhone ili neki Android telefon ;)

:laugh:

Tada ce to biti samo ex high-tech spravica, nikoga vise nece biti briga da li bolji prikaz ima SAMOLED ili Retina! :D Mada, ako pocne svadja oko necega, a budemo se dopisivali dimnim signalima, termin "flame" bi dobio sasvim novo znacenje! :D
Sto se tice lova, ja bih pre isao na neko vatreno oruzje, eventualno luk i strelu. :whip:
Kada bih vepra pogodio iPhone-om u glavu, samo bih ga razbesneo, a od telefona bi ostali samo dugmici! :p
S druge strane, tako bih voleo da se popnem na neko visoko drvo, podignem cekrkom neki veliki CRT televizor i roknem ga vepru na glavu dok bude prolazio ispod! :banana: Pitam se jel bi ga to ubilo ili samo osamutilo...?! :trust:
:d

Poslednja izmena:
ja vec stekam nekoliko slepera Malbora :) *** mora da se ima nesto za pokretanje duvanskog biznisa u novonastaloj situaciji :d Dobra stvar je da imamo sve uslove za pravljenje rakije :)

Bilo bi zanimljivo da se ovako nesto desi, izlazili bi napolje malo vise, ili mnogo vise :D

Covecanstvo bez tehnologije, vraceno korenima, bas me zanima da li bi se adaptirali na takav nacin zivota. Podseca me na kraj filma Escape from LA.

[YOUTUBE]s1xRtUoYBGE[/YOUTUBE]

Bilo bi zanimljivo da se ovako nesto desi, izlazili bi napolje malo vise, ili mnogo vise :D

Covecanstvo bez tehnologije, vraceno korenima, bas me zanima da li bi se adaptirali na takav nacin zivota. Podseca me na kraj filma Escape from LA.

[YOUTUBE]s1xRtUoYBGE[/YOUTUBE]

Kad se samo sjetim tog filma ... prejaka stvar :Klanjanje

Za lov bih ja koristio svoj novi ASUS Laptop, ali ne da gađam životinje njime već da pustim neki HD film na njemu pa da se životinje okupe oko njega diveći mu se, ali kada mu priđu upadnu u jarak koji sam ranije iskopao :d

Koliko vidim ~ preživeli smo :)

Moze neko link na pvt da mi baci, od nekog torenta tipa pirate bay ? (ugasili ga dusmani) cccccccc onakav sajttttttttttttt

Potrazi na fejsbuku,vidim po pisanju da si redovan tamo :)

Vrh Dno