KizaTheDeath je napisao(la):A da uzmes jedno lavorce (kadu ili vecu "kupatilsku" posudu, zavisno od kolicine diskova), stavis ih sve na gomilu i polijes sonom kiselinom. Uzmes flasu, dve, tri... zavisi kolika je kolicina. Ne bi trebalo da je mnogo skupa. Zatim, kad pocne da nagriza (a kiselina uvek reaguje sa metalom) dodas samo malo vrele vode iz bojlera, tek da onako malo... podgrejes situaciju
Pozdrav!![]()
P.S. Nekim drvenim stapom promesaj diskove, da se ne bi desilo da se slepe medjusobno i kiselina ne prodre izmedju.
edit: zaboravih - OBAVEZNO otvori prozore, tj. pobrini se za ventilaciju.
DjoleNS je napisao(la):Chek nije mi jasno jel vi to ocete da kazete da mora bash ceo cd da se unishtava ili je dovoljna i obichna ogrebodina npr shrafcigerom?
Meni nece da prochita ni obichan malo loshije chuvan cd... Znachi chim ima malo vishe ogrebotina od starosti on prestane da radi.
MadMan je napisao(la):Po svemu kako ste opisali postupke uništavanja diskova, ne moram da brinem da će mi neki pomenuti biti oštećen tj. nečitljiv![]()
Vidim da niko nije spomenuo postupak spaljivanja diskova benzinom na punoj mesečini:d
Genghis Khan je napisao(la):Za sada je definitivno najelegantnije reshenje ovo sa makazama. Samo ne znam da li disk puca pri ovom postupku (i razlece se u 1000000 komadica)? Kao shto rekoh, do sada sam uvek grebao nozem ili shrafcigerom u kesi ali me to malo nervira. Chim budem imao jedan za bacanje javicu vam kako ide sechenje makazama
P.S. A mozda mi se ipak vishe isplati da odem do Pazove da utopim disk u neki poklopac za tegle...
DjoleNS je napisao(la):Chek nije mi jasno jel vi to ocete da kazete da mora bash ceo cd da se unishtava ili je dovoljna i obichna ogrebodina npr shrafcigerom?
Meni nece da prochita ni obichan malo loshije chuvan cd... Znachi chim ima malo vishe ogrebotina od starosti on prestane da radi.
Sta se desava ako lansiranje uspe a promasis sunce? Neki mali zeleni mogu doci u posed Genghis Khanovim podacima a onda tesko njemu.Maul je napisao(la):"I plan to put them on a rocket and launch it into space so that they'll burn up when they reach the sun. In case of a defective launch, the rocket explosion will destroy them. If sun orbit is not achieved they'll either burn up when they re-enter the earth's atmosphere or become lost in space for long enough that it won't matter if they are found because by then there probably won't be any hardware to read them. Foolproof plan, don't you think?"
Sa Roxio sajta..![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari