Šta je novo?

Uncharted 3

Doduse, U2 je dosta laksi na crushing.
Onaj deo u U1 kada sidjes u kanalizaciju ...

Poslednja izmena:
Pa da, to sto te na hard/crushing ubiju jednim metkom, a platformisanje je i dalje "drzi X zatvorenih ociju" totalno menja igru iz korena :d

Nemoj da se suprotstavljas prepametnim i svetim ljudima, bog ce te kazniti.
Ako je jedini nacin da se igri poveca tezina tako sto ce te jedan metak ubiti, onda imaju na glavi ono sto konji nose.

Borba se potpuno menja kada igras na crushing.
Ali ok, treba preci igru na toj tezini, pa znati o cemu razgovaramo.

Borba se potpuno menja kada igras na crushing.
Ali ok, treba preci igru na toj tezini, pa znati o cemu razgovaramo.

Jel sam ti ja pricao vec o tome da ne traze svi frustraciju vec samo izazov kad igraju nesto ?

Nemoj da se suprotstavljas prepametnim i svetim ljudima, bog ce te kazniti.
Ako je jedini nacin da se igri poveca tezina tako sto ce te jedan metak ubiti, onda imaju na glavi ono sto konji nose.

U kecu je na crushing AI protivnika bio jako agresivan i tu vise nije bilo govora da mozes komotno da pucas iz zaklona i skidas jednog po jednog jer ce ti jedan prici sa leve strane, drugi sa desne, treci ce da ih pokriva, cetvrti ce da baci bombu na tebe :D a plus te svaki ubije sa 2,3 metka. Totalno druga igra kad se igra na taj nacin.

jeste jeste, i sto vecu tezinu ukljucis, borbe su sve usporenije i usporenije, da slucajno ne promasis [] ili /\ :)

To se trazi :d

Pazi, super je sto su borbe teze i (bolje?), ali uopste nije u tome poenta, ja je nekako vise svrstavam medj' platforme, a ta sekcija je toliko uproscena pa se pitam sta nas ceka u buducnosti.. umesto da se iskoriscavaju analogni stickovi, mi imamo igre u 2010-oj u kojima skoro bez preterivanja, mozes da skakuces bez gledanja..

To se trazi :d

Pazi, super je sto su borbe teze i (bolje?), ali uopste nije u tome poenta, ja je nekako vise svrstavam medj' platforme, a ta sekcija je toliko uproscena pa se pitam sta nas ceka u buducnosti.. umesto da se iskoriscavaju analogni stickovi, mi imamo igre u 2010-oj u kojima skoro bez preterivanja, mozes da skakuces bez gledanja..

Bitno da su cool lokacije, ej bre ti si nisi MTV (retard) generacija ? :eyebrows:

Frustracija je samo ako ne umes, pa cesto gines ;).
Meni normal nema smisla, predjes skoro celu igru, a da nijednom ne pogines.

Ama covece tvrdoglavi napisao ti 16 puta da sam igru presao na hard, jel citas ti ili se pravis lud ?
To jedino Boris sasi igra Uncharted 1,2 i GoW3 na normal. :D

a ta sekcija je toliko uproscena pa se pitam sta nas ceka u buducnosti.. umesto da se iskoriscavaju analogni stickovi, mi imamo igre u 2010-oj u kojima skoro bez preterivanja, mozes da skakuces bez gledanja..

opet, kad igras na normal :). naravno, nije kod svih platformisanja tako, ali negde zaista utice tezina (kad moras da si extremno precizan i brz).

Vrati ti mene lepo na ignore, pa da mogu da pisem kao covek.

:laugh:

opet, kad igras na normal :). naravno, nije kod svih platformisanja tako, ali negde zaista utice tezina (kad moras da si extremno precizan i brz).

Precizan? :) Kapiram da ima delova gde moras dosta brze da stiskas X nego na normal, i da mozda i bacis pogled na ekran :d ali nisam znao i za preciznost :)
Ne kapirate me al ne bi bio prvi put.. :) recimo na GOW2 sam se 10 puta vracao na onaj deo sa siljcima, jer je zanimljiva situacija i imam zelju da upalim opet igru.. GOW3, kao i Uncharted 1/2, nema takvih delova.. zanimljive mozgalice i platformisanje koje mi ne vredja inteligenciju me radije vracaju i daju zelju da igram, nego tezhi protivnici..

Borise predji GoW 3 inace cu doci da te bijem, ili tebe ili Golfa. :D Covece igra je fenomenalna. Uostalo ako ti ne valja GoW3 evo ti Princa HD kad ja predjem, ti meni daj GoW3, igra mi se opet taj krs od igre.]
Kome treba plaformisanje u GoW3 kad imas Titane ?!!?

Ma ono kad se podizu pa moras za odredjeno vreme da prodjes u drugu prostoriju :) usporavajuci vreme i ostale aktivnosti.. Dajem primer samo sta je meni zanimljivo u takvim igrama a ne samo tezi protivnici = bolja igra. I u GOW-u mozes i da zagines na platformisanju, nedovoljno skocis, ne preletis dovoljno.. sve je bolje od onog sistema iz Uncharted-a :)

Uncharted i ne treba da bude takva igra, on je prvenstveno okrenut na "avanturistichko pucanje", Indiana Jones fazon. U GOWu je mnogo lakshe napraviti takve interesantne stvari kad imash gomile nekih magija, Uncharted treba da se igra kao da gledash film, i svaki "puzzle" zbog koga treba da lupash glavu samo ubija gameplay...

Ladno igrate Uncharted na normal. :d Ja ni hard ne bih palio da moze Crushing od pocetka. :)

Vidim da sad kupi municiju sa zemlje automatski a i zvuk ak47 zvuci mnogo ozbiljnije tj. kao pravo oruzje. Lep potez i kad ga onaj jedan drzi sa ledja :)

Vrh Dno