Jeste, igra je krs, slucajno osvojila 100 GotY nagrada i ima 96% na Meti. :d
Jbs ti povecanje tezine na hard, kad te je jedan metak ubije, to su jaftini trikovi povecanja tezine.
*** postajes gori od drivera sa tim komentarima! Chiil out, be cool, mani se driverove zezancije.
I samo na sekund razmisli dal bi U2 bio igra godine da je konkurencija bolja ?
Pazi meni je U2 u top 5 najboljih igara koje sam igrao, sto ne znaci da necu da je kritikujem za ono sto treba.
Unchartedu toliko fale pravi i teski plaforming delovi. Jbs ti povecanje tezine na hard, kad te je jedan metak ubije, to su jaftini trikovi povecanja tezine. Nekad su igre zapravo zahtevale da se misli makar malo, a ne samo lupa po dugmicima.
Evo opet primer Princa, znaci ima delove gde moras da zapises na koja vrata ulazis-izlazis da bi mogao da predjes taj deo, to je samo mali primer.
Igra ni nije zanimljiva ako ne igras na hard, ili crushing.
Da li si ti uopste probao U1 ili U2 na hard?
Muke je isamarati konkurenciju kad npr jedan Princ pao na ovako niske grane.
Nisam siguran koliko je u stvari Uncharted dobra igra ili je toliki nedostatak prave konkurencije.
Ti mora da si pao sa Marsa, pa svaki Princ posle keca iz 96' godine je najgori prosek, ko je od toga ocekivao dobru igru ?![]()
Ti mora da si pao sa Marsa, pa svaki Princ posle keca iz 96' godine je najgori prosek, ko je od toga ocekivao dobru igru ?![]()
Vidi se pojma nema niti da si igrao Sands of Time npr! Sto se uopste mesas u ovu diskusiju kad nisi merodavan za komentarisanje ?
@Marko
Pa sta ima lose traziti sitne mane u U2 ? ND je tim perfekcionista, sigurno ce prihvatiti kritiku na pravi nacin.
Umesto sto drobimo ovde, bolje da im neko napise mail.
Vidi se pojma nema niti da si igrao Sands of Time npr! Sto se uopste mesas u ovu diskusiju kad nisi merodavan za komentarisanje ?
Malo si se zabrojao. Originalni Princ je izašao par godina pošto sam se ja rodio. 1996. godine je najavljen prvi 3D nastavak koji je izašao 1999.
Nema nista lose, samo npr. sam ti si prosle godine pricao kako je GotY i hvalio je... Da bi sada posle godinu dana govorio o nekim manama i poredis je sa PoP HD verzijom.
Mada dobro, to je kod tebe inace uobicajeno...Tako si pricao o KZ2 pa si je posle pljuvao kada je izasao BC2 itd...
Mislis da ce se ljudi za 20 god secati Uncharted-a kao MGS serijala ? Mislim da nece, i to treba dosta stvari da ti govori, ako shvatas o cemu pricam.
Bez ljutnje bobe ali tvoje razmisljanje o video igricama je nula.
Ja mislim da hoce.
Bez ljutnje bobe ali tvoje razmisljanje o video igricama je nula.
+1
Zaista bez ljutnje... Ali nekog ko svaki dan menja ukus/misljenje/GotYne treba shvatiti ozbiljno!
![]()
Slusaj ti se trudis da ispadnes dovitljiv sada, ne razumem samo razlog ?
Ovo sto si napisao potkrepi dokazima, a ne "rekao mi Serbian, Akilone" ili neki od slicnih genijalaca.
Gruja je nasao nekom da soli pamet, toliko puta je vredjao druge korisnike i modove da ne mogu da verujem da mu uopste dozvoljavaju da pise na ovom forumu.
Najaci dokaz se nalazi ispod tvog avatara, tj preko 4000 poruka!
Psiho ono sto si ti napisao za serbiana i ragnaroka dok smo igrali kz2, ja nebi napisao ni najgorem neprijatelju.Izvini druze ali ti si jako razmazen covek, ponasas se kao da imas 13godina, svakoj raspravi si ti mirodjija.
E to je ono sto ja pricam, pravis se pametan ne bi li ispao zanimljiv tu nekim likovima s kojima sam ja u sukobu od kad je postojao KZ2 klan (jer sam ih drao pa su plakali kod mame).
Pricas samo u prazno decko.
Ali interesantno je da ucestvujem u velikom broju soba na ovom forumu i samo ovde nailazim na ovakve bisere. :trust:
Kad neki ovde nesto ne znaju da dokazu, objasne, sluze se opaskama koje su zanimljive samo deci do 20 god i driveru.
Mislim da ste smorili za sve pare da pokusavate da me spustite bez argumenata i da je vreme da se manete corava posla.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari