Šta je novo?

Uncharted 2

Najtezi mi je bio onaj deo kad se branis od onih kornjaca pri kraju igre, pre nego sto udjes u izgubljnei grad. Mislim da je to onaj ulaz. Osecam da je to nocna mora na crushing. Planiram posle da kupim opet U2 i da predjem na Crushing.
Ima i delova na vozu koji su teski na hard, tj treba imati strpljenja zbog toga sto voz seta levo desno pa je tesko nisaniti.

^*** ko ce jos u igrama naci strpljenja. Ti ne igras MP igre, tamo moras biti agresivan, inace nema leba. Malo me smara kad moram da blejim vise u coveru nego da se napucavam.
Dovoljno sam ja ovako strpljiv, bar u vezi posla. :)

Suština priče i nije nešto, ali su je veoma lepo razradili. Lepo se na kraju prepliću stvari, i sve se kockice uklope, odnosno sve što se pojavilo tokom priče i izgledalo nevažno se nekako na kraju uklopilo i upotpunilo priču. Scenario je profesionalno napisan, tako da pored glavne priče, lepo se razrađuju i odnosi među likovima i ostalo, da ne pričam o fenomenalnim doskočicama kojih zaista ima na pretek.

Imam sbb 8mbs/384kbs, nije problem net, nesto mi se PS3 zapucava. Vec nekoliko puta mi se i SP blokirao.
Nije uopste lagovalo, samo odjednom nestalo tlo, svi lebdimo, ne mogu da se spawnujem, odnosno odmah padnem cim se spawnujem.
Pa sam zaradio penal , posto sam napustio partiju, 10 000 co op poena.
Je l' se igra veceras? Mogao bi još neko da nam se pridruži, taman da nas bude troje.

Poslednja izmena:
^Bez nepotrebnog hate molicu. Bioshock ima odlicnu pricu, ti ili ne kapiras ili bacas hate cisto reda radi.

^Ne kapiram te, al ajde.
Sta moze da se ocekuje od drugog dela bilo koje igre nego da popuni praznine iz prvog i nadoveze ih nekim do tad nepoznatim stvarima...

^Ne kapiram te, al ajde.
Sta moze da se ocekuje od drugog dela bilo koje igre nego da popuni praznine iz prvog i nadoveze ih nekim do tad nepoznatim stvarima...

Ovo moze ladno u potpis da ide.:smash: Znaci ako postoji i 3 i 4 i 5 deo onda je prica u prvom delu imala zestokih nedostaka i rupa koje ostali delovi treba da popune.
Btw, da li je jos neko zaintresovan da igra co op veceras?

Poslednja izmena:
Mislim da nisi igrao Bioshock 1 i 2, pa ne razumes o cemu pricam. Sigurno igra ima bolju pricu od Uncharteda.
Iznenadio bi se kad bi probao.

Mislim da nisi igrao Bioshock 1 i 2, pa ne razumes o cemu pricam. Sigurno igra ima bolju pricu od Uncharteda.
Iznenadio bi se kad bi probao.

Ma sta ti pricas sunce ti kalajsano.Biosok 1 i 2 su ostali u vihorima proslosti.
Nego ima iz prvog dela reputaciju koja je izasla u pravo vreme pa ajd i drugi deo da se predje onako uzgred.Mozda netko ne deli moje mislenje igra je zamor i dosadna isto kao ovaj novi stalker.

Pa prvi stalker i bioshock (isto prvi) imaju bolju pricu od uncharteda.....
Ucharted jeste igracki 10puta bolji i lepsi...ali to je druga tema. To sto su u naughty dog-u uspeli da od limunada/filmske/indijana jones price naprave spektakl i da osecaj igrati tu igru bude neopisiv, kao sto sam rekao,to je druga tema. Daleko od toga da uncharted nema dobru pricu

Po meni od tih pucackih igara jedina igra koja ima pricu u koju ja mogu da se uzivim je Mass Effect.
Ono da se stvarno istripujem kako sam ja tamo neki baja iz 22-og veka koja se setka po galaksijama, planetama, susrece se sa koje kakvim novim vrstama.......itd

Poslednja izmena:
Zavrsih igru pre par dana... Igra je u potpunosti ispunila ocekivanja, zaista fantasticna zabava!
Jedina zamerka je, kao i kod prvog dela, oni plavi Hulk-ovi sto se pojavljuju na kraju... Izgleda kao da je Naughty Dog-u ponestalo inspiracije na kraju, mada u svakom slucaju prica nije nesto posebno!
Ali ipak malo pokvari dozivljaj na kraju, nisam to ocekivao...Jos prvi deo ispade realniji od ovog drugog! :d
Ali dobro...to je izgleda tipicno za ovakvu tematiku Indiane Jones-a! :D

Ovo je bas jeftino :).
Kutija je ruzna kao i obicno.

Ja sam vec uradio preorder. Presao sam igru, ali opet mi se igra!
Mnogo mocna igra, od pocetka do kraja, spada u moju top10 listu !

Mnogo dobar naslov, a sad bukvalno za dz. Inace, koja je razlika izmedju platinuma i regularnog sem omota?

Nazad
Vrh Dno