Šta je novo?

Uncharted 2

Uzgred sta kazete na novi screenshot.
2009106124439_34.jpg
Onih 80k poligona stvarno podizu detalje na visi nivo, pogledajte samo prsten ogrlicu, nije to tekstura hehe.
Ma bullshot bre, isto ko GT :d

u petak mi najverovatnije stizhe igra,tako da ochekujte opise uskoro.... :)

Bez 21/20 se ne pojavljuj na benchu :).

I suzdrzi/te se od ikakvih spojlera, znaci ono, generalno za sve igre, barem mesec-dva od izlaska, ili stavljajte u spoiler tagove..

Chibe bre, sta sam spojlovao, kako izgleda eksplozija u KZ2? :) A da, "spojlovao" sam ti MP :D

Da, nisi napisao tekst, ali slika govori 1000 reči a ti si objavio slike selih igara... Ono, kao, sve vensi prizore sam već video. Igrati igru koju ti hypuješ je deja vu bez kraja. :D
:) ;)

Jesi ih sad sve procitao Dodat, i pogledao sve filmice? :D Ti si miran do U3, ne moras ni igru da nabavljas ;)

Jesi ih sad sve procitao Dodat, i pogledao sve filmice? :D Ti si miran do U3, ne moras ni igru da nabavljas ;)

Blizu si, cak sam odgledao i prva dva chaptera kompletna na youtube :D

Ne iskreno, samo sam procitao kompletan eurogamer i ign review ranije. Vise me ne zanima sta ko pise i lupeta.

Sutra mi stize igra pa pisem utiske .

Srecom ( po mom razredu ) , profa iz fizike sutra ne dolazi ( prehladjen) , pa nista od testa , pa mogu da iscrpno testiram U2 :)

Sigurno je i on narucio U2 , pa kao bolestan :)

Poslednja izmena:
Mogu reci ako je Serbian uzeo preko lika iz supervideoigre, da je vrlo korektan sto se tice nekih cena...
Evo stigao mi mejl sa ponudom, U2 za 4000, RE5 za 2500, NGS2 za 3000...
Vise se isplati neke igre kod njega nego preko shopto-a! :)

naruchio sam i ja sa supervideoigre. :banana:
jel uspeo neko da igra sa nekim prijateljem,ja i stanisinjo danas pokushavali ali nismo uspeli..

Poslednja izmena:
Ma mnogo je 4000 din. Pasce ta cena brzo.

Pogledaj par postova iznad. Da ne ispadne pa reklamiran fracuskog srbina. :d

Poslednja izmena:
Kakvu su ti to verziju uvalili drajveru, neka novinarska? :) Uncharted 2 bi trebao da ima novi boxart, sa onim novim logoom..

Kakvu su ti to verziju uvalili drajveru, neka novinarska? :) Uncharted 2 bi trebao da ima novi boxart, sa onim novim logoom..

Ma jok vidis da je francuska verzija a izgleda da evropska verzija nema novi dizajn pakovanja kao US verzija.

Nazad
Vrh Dno