Šta je novo?

Uncharted 2

Provalite koliko mu je leva ruka deblja od desne, a covek je desnjak?! :zgran: :D
capture7kb9.jpg
Pa nabildovao ju je od drzenja puske :d

Pa bre vidite coravci jedni da je leva ruka namerno uradjena deblja zato je i namerno na njoj uradjena nekakva narukvica i podloga ispod nje da bi bas ta ruka zbog zadebljanja dosla do izrazaja.

Namerno deblja, sta je on neki zombi...

ljudi,to se zove medicinski pronacija i supinacija.... tj polozaj ruke i shake i rotiranje kostiju podlaktice u zavisnosti od polozaja ruke...tako da, kontam da su pazili na sve detalje pa i na to kako ruka izgleda anatomski u kom polozaju.

p.s. moram priznati da su dobro odradili ;) a i kamera na toj slici je malo desno od njegove ose simetrije,pa vise gleda na levu ruku.... pa ona izgleda veca..blaaah... zasto da trosim reci :D

Poslednja izmena:
A i vala odlična je igra. Ja sam prešao dva puta keca, a mogao bi još jednom:).

ja 3 puta :) .. prvo na normal, pa na hard, pa na crushing (ovo zadnje je stvarno bilo zaje*ano :))

(inace razmisljam se da ga nekad predjem i cetvrti put, na easy, da pokupim par trofeja sto mi fali ;))

Je l se meni čini ili niko ne spomenu kad se Uncharted 2 očekuje na rafovima :)?

Po Playstation magazinu "Fall 2009", isto kad i Heavy Rain i Mafia II.. Hit jesen..

I prvi (bar da sam ja video) First Look!

Ekstra. Posebno mi se dopalo ovo:

Whereas you could sneak in a few sleeper hold attacks in the original game, that line of offense usually meant you were spotted by the nearly omniscient cast of pirates. In Among Thieves, Naughty Dog is giving you the tools to get your Solid Snake on and silently take down the bad guys if you wish. If enemies haven't spotted Drake, he's going to move differently than if they had seen him. He's going to slink along walls, carefully peek over cover, and move silently.

Obećava! Nadajmo se da će jednog dana prići Tomb Raideru po kvalitetu. Ipak njih ima 10, a ovo će biti tek drugi Uncharted...

Poslednja izmena:
po ovim screenovima, igra lako mozhe biti co-op ala resident evil5... nadam se samo da nece to jako forsirati.. i like my treasure hunting alone!

Ne baksuziraj, kakav co-op :) Bice isto kao u kecu verovatno, u par misija te prati riba, pa se razdvojite...
Nego ovi "shotovi" izgledaju impresivno, ali se zna da su malo nabudzeni, hteo bih da vidim ipak kako to izgleda dok se igra..

I ja kazem jezik pregrizo,uncharted2 ce da bude na ps3 normalno nastavak hita prvog dela i ocekujem savrsenje.

Pa da.. u principu to je to, samo sto su ovde nabudzili AA i malo se igrali sa motion blurom i depth of field-om, mada mozda je motion blur u igri, kao u KZ2..

Takođe se nadam da neće biti klasičnog co-op-a, mada deluje da ga neće biti po šotovima i dosadašnjim utiscima/pričama developera. Nathan Drake ovo, Drake ono, niko ništa drugo ne spominje.

Poslednja izmena:
Valjda neće i ovo da bude za coop, majku mu...

Extra, bice ovo lepa godina :)

Ovo ce verovatno biti najlepsa igra na next gen konzolama.

We've spent a lot of time focused on the distinctive look that snow has as it falls and is blown by the wind, and of course on the way in which Drake leaves footprints as he trudges through the snowdrifts in the Himalayan mountains that he ventures to. When he's out in the snow he'll accumulate a layer of snowflakes on his clothes and in his hair, which will slowly thaw when he gets back inside under cover. Ice reflects light in a way that cleverly mimics the sub-surface scattering that goes on inside a chunk of frozen water, and gives it a look of incredible volume and density. We have a few more tricks up our sleeves, too - all in all, we're really happy with the way the weather's shaping up in Uncharted 2.

Imajuci u vidu da Naughty Dog usko saradjuje sa GG-om (kao i svi jaci developeri) znamo sta mozemo da ocekujemo :D
Ja samo cekam prve slike GT5...

Naughty Dog bi napravio najlepsu igru i da ih zatvore u njihov studio tokom stvaranja igre i zabrane kontakte sa ostatkom sveta.

Slike zaista izgledaju odlicno, ali, ne mogu da se otmem utisku da bi sve ovo mnogo bolje izgledalo kada bi umesto sarenisa probali da odrade malo realisticniji prikaz.

@ Ragnarok
Slazem se, ali od viska znanja glava nikako ne moze da boli + sto takve saradnje verovatno doprinose brzem i kvalitetnijem razvijanju igara :p

Poslednja izmena:
Prvi deo mi spada medju tri najbolje next gen igre, tako da 2. deo planiram da kupim cim izadje :) Btw trenutno pokusavam da predjem prvi deo na crushing i bas je izazovno :D

Nemojte da lozite ljude za balkon, stvarno ce misliti da je tezak kao Contra. :)

Nazad
Vrh Dno