Šta je novo?

Uncharted 2

Zar ima drugi :)

Kad ne znas da vozis :p

Ako ćemo oko laga, ja ga imam za izvoz u ovom demou :/

Kao, sve ok radi neko vreme, a onda nasumice kreće da zakucava tako što bukvalno odbija unos komandi na jedno par sekundi. Uslovi deluju nasumično, nekad bude krkljanac pa je sve ok, a zabaguje kada je 1v1 (recimo, taman da priđem s leđa protivniku i zadavim ga i prosto se ukočim i tako par sekundi što on, naravno, iskoristi). Neigrivo. Isto je stanje i kada koristim i EU i US nalog :(

Mislio sam da je problem što koristim wireless na PS3 koristeći USB adapter uboden u računar, pa sam probao da ubodem UTP kabal direktno u konzolu i opet iste rezultate dobijam :(

Stvar kod Wipeouta je sto treba da igras dosta da dobijes osecaj, tek kad dobijes osecaj onda je igra ludilo, jel treba da spomenem da odvrnes zvucnike do daske ? :)
Niko mi nije rekao dal je ova U2 SP ili MP demo ?

P.S. LBP je za 7/10, nikad veci smor od igre. Wipeout je za 9.5/10

Ljudi jel pika neko ovaj mp iz U2 ?? Super je zabava! Ja probao danas i nemam laga, pošto sam pročitao da se neki žale na taj problem!!
p.s. psn id mi je "eufrat87"

Takođe nemam lag

Ni ja nemam lag, ali ja nisam reper za to....

nema laga uopshte, samo mi jednom zablokirao ps3 kad igrali eliminaciju. ostao jedan iz mog tima negde zaglavljen... ali mislim da za to i sluzi BETA

Sad je dosta bolja situacija sa lagom jer ima dosta vise igraca, sad ih ima oko 7500 a ja kad sam igrao bilo ih je oko 1500 pa verovatno matchmaking moze bolje da upari igrace. Meni je ustvari najveci lag bio kad me je igra birala kao hosta i to desavalo se nekoliko puta zaredom i onda bukvalno mogu samo da placem.

Gamer.no?

Odakle izvlacite ove siteove? :d

EDIT:
Ocene drugih igara sa gamer.no:

Resistance 2, Gamer: 7/10, Metacritic 8.7/10
Fat Princess, Gamer: 4/10, Metacritic 7.8/10
Killzone 2, Gamer: 6/10, Metacritic 9.1/10
Uncharted 2, Gamer: 7/10, metacritic 9.7/10
Motorstorm Pacific Rift, Gamer: 7/10, Metacritic 8.2/10
Halo 3, Gamer: 9/10
Fable 2, Gamer: 9/10
Gears of War, Gamer: 10/10
Gears of War 2, Gamer: 10/10

:bottle:

Poslednja izmena:
Pa dobro gej je sajt tu nema price !
Vidi se da su Xbox igraci.

Pa po ovome eurogamer i edge magazine su mala deca za ove likove. Kako ih nije sramota ovolike pristrasnosti za jednu stranu. Gaming novinarstvo je bulja zahvaljujuci ovakvim placenicima.

Naprotiv, gaming novinarstvo je onakvo kakvi su korisnici i ravna se prema njihovim željama :)

ja sinoc od 20 pokushaja da upadnem u deathmatch uspeo sam samo 2 puta :(
sve neki error izlazi...

Ne mogu ni ja reci da me je odusevio porast cene :)

Poslednja izmena:
Izašao opis na gejtrejlersima. Tu je negde, uz Halo 3 ODST.

Pa naravno, ne dobija ovde svako smeće preko 90 pa da budemo ultraradosni što pikamo super stvari i vičemo la-la-la-la.

Moze li jedno posteno pitanje?
Koga briga sta gametrailers ili ostali kazu?
Svi su skinuli demoe, gledali youtube, citali stagod, pa valjda mogu da imaju svoje misljenje i na osnovu njega kupe/ne kupe?
Bre, da li ste zaboravili da mislite svojom glavom i da uzmete sta zelite, a ne sta vam drugi kazu?
Boli me uvo da li gay uporedjuju KZ2 sa H3ODST, igram sta mi se hoce.....
Boli me uvo da li su kumovi za GT5 ili je Boris za LFS....
Boli me uvo da li wladymeer zaradjuje pare na PSN dld, i promovise Fifu u odnosu na PES.....
Boli me uvo da li na Xbox-u ima 2 frame-a vise nego na PS3 ( a da ne pricamo za PC)
Ono sto se meni/mojoj deci igra, to i igramo....
Mogu da razumem da je neko za/protiv neke igre, ali da sad se kuka koji casopis je koju ocenu dao?
Ma daj......
Ljudi ovde imaju suvise vremena, pa ga trace na gluposti sta qrta kaze tamo negde.....
Svidja ti se igra, kupi/skini igraj....
Svidja ti se konzola?
Kupi, chipuj/clampuj/kupuj originale, tvoj izbor, tvoje uzivanje, pusti ostale......
Stvarno bih zeleo od ovog foruma da cujem neke konstruktivne stvari a ne prepucavanje.....
Ne zelim da cujem da je neko glup iz ovog/onog razloga.....
I ako se nekom nesto svidja nemojte da odmah spamujete to, ukusi su razliciti.....
Ispravka: nemojte da kazete ti si glup, ne znas nista, nemas pojma....
Mislim da bi trebalo celu temu za konzole poceti iz pocetka, i ne dozvoliti ono sto se desava u ostalim delovima foruma....
Obrisati sve, ostaviti naslove i poceti sa novim pravilima....
Od 10k postova ovde, imate mozda samo 1k korisnih.....
Natera vas da se zapitate, zar ne?

Kandiduj se za predsednika, pardon moderatora Bencha. :d

Vrh Dno