Šta je novo?

Unbann X360-jel zna neko nešto?

Mozes nalog i hard da prebacis na drugu nebanovanu konzolu.

ima li nekih naznaka da bi se moglo uciniti "nesto" kako bi hardovi postali upotrebljivi za instalaciju igara na banovanim konzolama? da li se uopste moze ocekivati neko resenje ili su prakticno dozivotno osudjene na DVD citac?

Koja sreca da nisam pravio LIVE nalog. Popila bi konzola ban za 15 dana rada. :(
*** vidim pola Srbije banovano ? :(

Jel ban sledi samo ako se wave 4 igre konvertuju u wave 3 ili i ako se koristi na 1.6 firmware-u aktivacioni disk za startovanje wave 4 igara?

Jel ban sledi samo ako se wave 4 igre konvertuju u wave 3 ili i ako se koristi na 1.6 firmware-u aktivacioni disk za startovanje wave 4 igara?

Ako imas flesovanu konzolu ban ce da usledi u 90% slucajeva ne vezano za wave 4 ili activation disc, osetio sam to na svojoj kozi na zalost

Poslednja izmena:
Ako imas flesovanu konzolu ban ce da usledi u 90% slucajeva ne vezano za wave 4 ili activation disc, osetio sam to na svojoj kozi na zalost

Da nisi možda iša online sa igrom koja još nije zvanično izašla?

Da nisi možda iša online sa igrom koja još nije zvanično izašla?

Nisam i sve i jedna igra je bila verifikovana preko abgx-a. Cak sam i cekao jedno 10 dana posle izlaska da je zaigram. Dakle ili mogu da detektuju firmware ili je abgx nesto zabrljao. E sad se razmiljam dal da uzmem jos jedan ne flesovan xbox za online ili ps3 posto mi single player vise i nije toliko zanimljiv

Poslednja izmena:
FW je definitivno problem. Koliko vidim najvise je ljudi naebalo sa 1.60 FW.

ima li nekih naznaka da bi se moglo uciniti "nesto" kako bi hardovi postali upotrebljivi za instalaciju igara na banovanim konzolama? da li se uopste moze ocekivati neko resenje ili su prakticno dozivotno osudjene na DVD citac?

Vec moze nesto da se ucini ali je posao mukotrpan,tezak i treba znati sa lemilicom,ali osnovno je da imas dashboard verziju stariju od 8xxx,bez toga nema nista,zasad.

Poslednja izmena:
FW je definitivno problem. Koliko vidim najvise je ljudi naebalo sa 1.60 FW.

Ja imam FW 1.60 i čak imam spoofed dvd drive ( navodno još veći rizik ) i stalno sam na live-u i nisam banovan, tako da mani se "definitivnih" zaključaka

Ja imam FW 1.60 i čak imam spoofed dvd drive ( navodno još veći rizik ) i stalno sam na live-u i nisam banovan, tako da mani se "definitivnih" zaključaka

Mozda samo imas srece. Pise se po netu da je M$ tek poceo ban wave. :crash:

Evo nekih informacija, ali koliko ja vidim trebaju 2 konzole za ovu proceduru.

Recent estimates have said over 1 million gamers have been affected by Microsoft's 360 bans. Modders have attempted to free users from Microsoft's grip by releasing what is known to us as "iXtreme LT". According to a forum post on Xbox-Scene you can now unban your Xbox 360.
------------------------------------------------------------------

"what you need:

your 8955 live console + cpu key
a 2nd unbanned console
nandpro b + flash cable
xell loader
degraded
1888 fs
robinsod's flashtool

process:

use nandpro and dump nand from unbanned console.
flash xell and use jtag hack to obtain cpu key.
use flashtool to extract file system.

dump nand from 8955 console.
use flashtool to patch nand dump with kv.bin from unbanned console.
save patched file (patched_kv.bin).

open degraded + 1888 fs.
create 1888 downgrader image (downgrader.bin) from your patched_kv.bin file.

flash downgrader.bin to 8955 console.
attach hdd + ethernet cable and boot console.

connect to live and update to 8955 dashboard.

console is now fully working and unbanned!"

Poslednja izmena:
pa tek da je poceo sumnjam, mislim da malo seru.
Inace ja bi rekao da polako ovaj ban wave pocinje da jenjava.

^Hahha, kako je ludo ovo. Hitler ludi sto je banovan. :d

A sta mislite ja kupim od nekog konzolu ono banovana?

Pa ništa, ne možeš online i to je to.

Kupi konzolu novu za 290e i bole te uvo. ;)

naravno da sam zainteresovan! ali jel se znam ko ovo radi i kolika je cena ovog zadovoljstva?

Poslednja izmena:
Hm, da li bi mozda trebali napraviti zaseban topic za popravku hdd ili da mozda ovaj promeni naziv? Nije da mi bas trazimo unbanovanje.

Pitajte cika drivera i Showmana sta kazu za sve ovo. Ako neko zna to su onda oni.

iskreno za live me bas briga da se neizrazim drugacije jer i dok sam ga imao nisam ga koristio ali ovo je lepa vest a vec se covek javio koji radi samo cekam povratnu poruku odakle je pa da se dogovorimo.

Ja sam isto zainteresovan za vracanje HDD-a u stanje u kakvom je bio pre ban-a.

Vidim na netu detaljne tutorijale kako se ovo radi. Da li je neko probao i da li neko od nasih poznatih xbox majstora :) radi ovo, posto vidim da je procedura malo komplikovanija pa se ne bih sam upustao.

Ja sam isto zainteresovan za vracanje HDD-a u stanje u kakvom je bio pre ban-a.

Vidim na netu detaljne tutorijale kako se ovo radi. Da li je neko probao i da li neko od nasih poznatih xbox majstora :) radi ovo, posto vidim da je procedura malo komplikovanija pa se ne bih sam upustao.

Ja reko gore iznad da je prenex to odradio i da funkcionise.

Nazad
Vrh Dno