Dal ovaj player ima playlistu? Za sada ga koristim za brzo preslusavanje pesama, ali opciju za playlistu nisam videonajblizi Winampu je ToolPlayer (pusta muzikuiako se zove Tool
)
Nisam Mac user, ali... http://www.mac.org/audio-video/macamp/Trazi se: NORMALAN PLEJER! (ne iTunes, hocu Winamp!!!)
Izgleda da nepostoji Cut fajlova, verovatno zato sto se u OSX po difoltu fajlovi prevlacenjem ne kopiraju, vec premestaju, osim ako se ne pritisne alt pri prevlacenju (tada se kopira)
Da li ima neki slican ACDsee-ju sa kojim mozes da pregledas slike i na brzaka da skines crvene oci i ostale male korekcije?
iPhoto ima sve te opcije ali pravi 100 baza sa slikama, prvo kopira slike koje imas u njegovu bazu, pa onda ako nesto editujes slike napravi jos jedan primerak u drugom folderu i na kraju imas jednu sliku milion puta, ako hoces da narezes slike na nekom disku meni je ovo komplikovanije nego da su sve u jednom folderu gde sam ja odredio da budu.
Nisi čitao nikakva uputstva
iPhoto, kao i Appleov Aperture (program za katalogizaciju velikih baza fotografija za pro fotografe) radi sa fotografijama na tzv. "nondestructive" način. Kad ubaciš jednu fotku u bazu, on je zaključa, a tebi prikaže preview fotke. Ako fotku npr. potamniš ili na njoj odradiš bilo koji drugi efekat/promenu, ne manja se ni ništa, već se pravi txt fajl (svaki je u proseku oko 20 kB) ...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari