Šta je novo?

ULTRACOIN [UTC]

možeš za utc, na onom coinsnipersu nas je bilo brdo :)
A pnd ?
nije ni pnd problem za pool je jedino bitno da bude dovoljno ljudi da moze blok da se resi, da bi imao smisla. evo ovaj darkcoin pool sad radi, al fali kopaca da bi se resio blok :)

juce za ceo dan dobih 175 utc sa 2.1Mh
problem je koliko ce nas da kopa na poolu, zbog bloka

Panda V3 mnogo isplativija od UTC-a, trenutno.

Mislim da ce cena uskoro skociti. Zasto?
Zadnjih par dana se nije znacajno menjala, ali rasla je konstantno, u malim koracima. Za to vreme se diff povecao prilicno. Ekipa koja se cima oko novcica je posvecena, imaju marketing tim i rade dosta promocije. Sve ovo kad se sabere, i hashrate koji raste polako ali stalno mi govori da ce u sledecih nedelju, dve cena da skoci na oko 1.
Cisto moje misljenje... Imam nesto novca ulozeno, pa se nadam da ce biti lep povrat tu :)

ja više ne, od kad je ovaj crypto trade pukao ostao sam bez skoro 2btc-a što sam imao kod njih :S

hoće sigurno, kao i mt gox

Од кад уопште и постоји та мењачница ? Ја сам мислио да је мање више сигурна јер људи уплаћују прави кеш код њих, а оно...

i meni tamo ostalo nesto para...vec par dana nema nikakve objave ni na sajtu, ni na twitteru, tako da bi izgleda to bilo to :mad:

"I know this waiting is hard for most, especially in a crypto market's vulnerability!

Try to stay calm, we will be back up!"

Пре 7 сати објавили на фесјбуку !!

gde prebaciti utc sa crypto trade-a?

menjanje valuta verovatno ne radi, samo povlacenje?

da posaljem utc da razmenim

S obzirom na cenu na drugim menjacnicama bolje posalji u dobrotvorne svrhe.

ASIC resistant Scrypt Jane, Nfactor, samo ga grafike mogu kopati, bla, bla, truć i na kraju polako tone u zaborav...

Poslednja izmena:
Cijena je pala zbog Crypto Trade-a i vjerovatno ce opet skociti samo joj treba vremena. Ja cu preostale novcice u wallet a vjerovatno cu da prebacim rig i da kopam malo sad kad je diff nizak pa neka ceka bolja vremena.

Crypto-trade je prakticno glavna menjacnica za UTC, najavljena je odmah, unapred je dogovoren datum izlaska i sl. A jos je i Coinmarket offline danima. Ni ljudima koji stoje iza UTCa ovo ne ide na ruku.
Radi Mintpal ako neko hoce da menja po ovom bednom kursu. Svoje sam povukao sa crypto-trade u novcanik. Withdraw potvrde rade manuelno, tako da se ceka, ali nisam cekao mnogo - podneo zahtev oko 13h, stiglo u novcanik oko 15h.

Ponovo je pukao CT a ja nisam jos stigao da povucem btc i utc. Steta sto se ovo desilo sa CT jer za razliku od ovih novih shit mjenjacnica ona djelovala ozbiljno i pregledno. Nadam se da ce rijesiti problem i ponovo krenuti sa radom.

Mnogo je niska cena, nemam nameru da prodajem dok ne nagura 4 minimum... Sad kad se svi istovare, bice to ok. Cekala masa da povuce depozite...(Tesim se)

jel merio neko koliko dobija sa UTC za 24h i sa kojom snagom?

Batalio sam da ga kopam..ne znam cemi ovo menjanje n faktora svakih 15 dana..kao da ce za 2 nedelje da se pojavi asici ..trebali su da stave 6 meseci..sa ovom promenom danas treba mi 8 gb rama da bi kopao normalno tako da sam odustao od kopanja.

Nazad
Vrh Dno