- Učlanjen(a)
- 24.05.2004
- Poena
- 1,035
Moja oprema
- Mobilni telefon
- Huawei P30
Weasel, zatvori to, ne treba ti beda da se neko priakči i napravi ti probeleme. Možda ti i dokažeš da nisi kriv, ali treba li ti cimanje po sudovima i sa policijom? Ja sam moj WiFi i zaključao kada sam se setio da neko iz komšiluka može da se kači i radi UPLOAD na rapidshare. Dalje, jasno je da svaki pedofil može da stavi otvoreni WiFi u svoj stan, drži negde u budžaku jedan mali skriveni netbook za "posao" i posle priča da je to sve radio neko drugi. Zbog toga se i mora odgovornost za WiFi jasno zakonski definisati. Naravno, mi smo smešna zemlja gde ni mnogo važnije stvari nisu definisane.
Što se tiče uhapšenog, b'm li ga, realno, verovatno da to jeste uradio. Problem je što će on da popije kaznu kaznetinu, a onaj ko je omogućio da snimak procuri i dalje slobodno šeta. Takve treba po'vatati.
Što se tiče uhapšenog, b'm li ga, realno, verovatno da to jeste uradio. Problem je što će on da popije kaznu kaznetinu, a onaj ko je omogućio da snimak procuri i dalje slobodno šeta. Takve treba po'vatati.