Ima dosta ovakvih slucajeva.Ako vec hoce da te osude, nacice ti nesto...Ako me osude bez ijednog jedinog dokaza, onda nema poente ziveti ni na slobodi u takvom drustvu.
Odoste u off. Sta se desava sa momkom koji navatan ? Sudjenje, glas medija, glas naroda, javni protest ?
Upravu je Alfa. Zavisi KO...
TI to vervoatno nikad radio nisi i ostavio bi neki trag ili nesto...
Ali da odradi neko ko malo zna niko ne bi mogo da pronadje sta je tu ili sta je bilo.
Tako mozda nece uspeti da ga nadju, ali da li taj sistem mozes uopste da koristis normalno tj. da li mozes da gledas film koji se nalazi na trostruko kriptovanoj particiji? Verovatno bi svaki film morao da kopiras na nekriptovanu particiju da bi ga gledao.Kriptovacu particiju u particji, staviti 1TB nelegalnog stranog sadrzaja za koji ih boli uvo, kao paranoican sam, i dobijem napad panike kad im dam kljuc za to i kad vide. A ustvari u njoj ima jos jedna kriptovana sa 300GB CPa ;_;, e sad, u njoj ima jos jedna kriptovana na kojoj je montevideo. Znate kad ce ga nadju...
Da da ili Jack Bauera pa mi kaze : svako ima tacku do koje moze da podnese bol , ja mu dam laznu sifru, a on nastaviI onda ti dovedu Dr. Lightman-a i ti mu das sifru bez da ista progovoris![]()
:d......
Mislim da te uhapse zbog domacih filmova, to je kao da te uhapse zbog kradje sadrzaja kante za djubre.
Pise tacno datum kada je nesto zapisano na HDDu, ako ti nabace nesto na HDD i onda to iznesu kao dokaz, i ispostavi se da si u to vreme bio u pritvoru a hardware kod njih, mogu samo da te instantno puste i zakopaju ceo slucaj. Sto se tice fake-ovanja datuma, ne verujem da su ovi nasi "strucnjaci" sposobni za nesto slicno..weasel je napisao(la):a da oni oce kopirace sta god hoce na moj hdd...
Datum pravljenja fajla zna da promeni svaki programer.Pise tacno datum kada je nesto zapisano na HDDu, ako ti nabace nesto na HDD i onda to iznesu kao dokaz, i ispostavi se da si u to vreme bio u pritvoru a hardware kod njih, mogu samo da te instantno puste i zakopaju ceo slucaj. Sto se tice fake-ovanja datuma, ne verujem da su ovi nasi "strucnjaci" sposobni za nesto slicno..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari