e moze li neko ko ima full verziju da kaze dal igra vrdi 2500din, jer mi se demo mnogo svideo. Ortak i ja samo se tukli ko manijaci, razbio sam ga sa Lindelom.
Kakvi su ostali borci, kakvi modovi imaju, kako radi online ?
Na ps2 sam igrao K1 i bile je premoćna igra kad se pojavio UFC Undisputed oma sam je nabavio. *** nekom je to samo ’tučnjava’ ko MK ali ko prati znače mu mnoge stvari i detalji kod boraca kao i detalji u skillu ili načinu borbe.
Online nisam probao da igram, ali čitao sam nešto da ima puno cheatera na netu i već su ustanovili neka 3-4 buga na igri. Uglavnom čit se odnosi na igrače koji napucavaju borca u Career modu nezavisno od toka karijere, samo pumpaju sparring, trening do određene granice i gube većinu borbi da bi imali što slabije sparing partnere i dobijali na nokdaune više poena za budženje Fighter skills. Tako da se onda pojavljuju online sa nenormalnim skillom i lome sve živo + bugovi (uppercut kombo kod Rampaga i neki lakat kombo nisam siguran).
Elem, borci su ti raspoređeni u supertešku, tešku, srednju, velter i laku kategoriju. Ne možeš recimo da uzmeš Frank Mira (heavyweight) i da se boriš protiv Čak Lidela (light heavyweight), nego samo teškaši protiv teškaša ili velter protiv veltera etc. Koliko će ti se svideti borci kako su urađeni zavisi koliko pratiš UFC danas Postoje dve tehnike koje svaki borac ima: stand-up i parter. U karijer modu biraš za stand up između boksa, kikboksa i muajtaija, a za parter biraš nešto od džuda, brazilske džiudžice ili rvanja. E sad, svi su ovde pomešani, zavisi kako ko šta voli, koji mu stil odgovara itd. Moj borac je kombinacija boks-džudo i sa završenom karijerom sa pojasom bez problema mogu da dobijem recimo Mira ili Leznara na Expert nivou.. Aj da ne davim više, koga interesuje bilo šta što je vezano za tehnike, grappling, submission, takedown, bacanja, poluge, odbranu u parteru nek pita pa ću odgovotiti. Po meni igra definitvno vredi svake pare

pozdrav