Šta je novo?

UFC 2009 Undisputed!

jel ko kupio igur ?
kakvo je tabanje, modovi ?

Tabanje je isto kao i u demou. Career mod je dobro odradjen.

Lik sa supervideoigre kaze sljedece:
UFC 2009: UNDISPUTED
Borilačka igra sa svim dražima Ultimate Fight stila borbe.
CENA: 2999 DINARA
Ne znam kako posto je na shopto 35 funti bez postarine, ali u svakom slucaju ako nekoga zanima mislim da je ovo fantazija ponuda!

Ma igra je extra, samo je malo poznatih imena :(

Kako malo? Po meni ih ima bas lep broj... *** kad je to samo ufc...
Skoro nisam igrao nista bolje, skroz je dobro odradjeno, danas smo nas cetvorica spremali kolokv. tako da knjigu nismo pipnuli koliko smo se navukli (kao ajde samo da probamo), tek kad se provale fazoni postaje totalno brutalno...
Samo sam primetio da je na PS3 malo bolja grafika (demo) nego na xbox-u, nekako je cistija slika.
Inace da nemam xbox, kupio bi je sigurno (vredi definitivno), inace ne palim konzole po 2,3 nedelje, a ovo nemogu da docekam da opet opletem sa nekim...

Evo meni je stigla igra, narucio sam je sa supervideoigre, a sad me buni oklop je na francuski pa ako neko zna je li igra na francuski ili moze da se stavi na engleski.. ako je jos neko narucio sa supervideoigre

ps. ps3 mi je na servis pa ne mogu da provjerim

Evo meni je stigla igra, narucio sam je sa supervideoigre, a sad me buni oklop je na francuski pa ako neko zna je li igra na francuski ili moze da se stavi na engleski.. ako je jos neko narucio sa supervideoigre

ps. ps3 mi je na servis pa ne mogu da provjerim

Igra je na engleskom...dont worry!

imas matori demo na Store-u. Probaj obavezno ako volis tuce. Cak s ei meni svidja igra i kupicu je akd padne cena.

ja dobijam za par dana za 20 funti :D

Igra li neko ovo online na PS3? :)

Ma evo bas sto sam izasao iz igre :D :p

Jel moraš baš svaki moj post da dupliraš čak i onda kada nemaš ništa da kažeš? :trust:

Poslednja izmena:
Zaebavam se bre, chill out..

e moze li neko ko ima full verziju da kaze dal igra vrdi 2500din, jer mi se demo mnogo svideo. Ortak i ja samo se tukli ko manijaci, razbio sam ga sa Lindelom.
Kakvi su ostali borci, kakvi modovi imaju, kako radi online ?

e moze li neko ko ima full verziju da kaze dal igra vrdi 2500din, jer mi se demo mnogo svideo. Ortak i ja samo se tukli ko manijaci, razbio sam ga sa Lindelom.
Kakvi su ostali borci, kakvi modovi imaju, kako radi online ?

Na ps2 sam igrao K1 i bile je premoćna igra  kad se pojavio UFC Undisputed oma sam je nabavio. *** nekom je to samo ’tučnjava’ ko MK ali ko prati znače mu mnoge stvari i detalji kod boraca kao i detalji u skillu ili načinu borbe.

Online nisam probao da igram, ali čitao sam nešto da ima puno cheatera na netu i već su ustanovili neka 3-4 buga na igri. Uglavnom čit se odnosi na igrače koji napucavaju borca u Career modu nezavisno od toka karijere, samo pumpaju sparring, trening do određene granice i gube većinu borbi da bi imali što slabije sparing partnere i dobijali na nokdaune više poena za budženje Fighter skills. Tako da se onda pojavljuju online sa nenormalnim skillom i lome sve živo + bugovi (uppercut kombo kod Rampaga i neki lakat kombo nisam siguran).

Elem, borci su ti raspoređeni u supertešku, tešku, srednju, velter i laku kategoriju. Ne možeš recimo da uzmeš Frank Mira (heavyweight) i da se boriš protiv Čak Lidela (light heavyweight), nego samo teškaši protiv teškaša ili velter protiv veltera etc. Koliko će ti se svideti borci kako su urađeni zavisi koliko pratiš UFC danas  Postoje dve tehnike koje svaki borac ima: stand-up i parter. U karijer modu biraš za stand up između boksa, kikboksa i muajtaija, a za parter biraš nešto od džuda, brazilske džiudžice ili rvanja. E sad, svi su ovde pomešani, zavisi kako ko šta voli, koji mu stil odgovara itd. Moj borac je kombinacija boks-džudo i sa završenom karijerom sa pojasom bez problema mogu da dobijem recimo Mira ili Leznara na Expert nivou.. Aj da ne davim više, koga interesuje bilo šta što je vezano za tehnike, grappling, submission, takedown, bacanja, poluge, odbranu u parteru nek pita pa ću odgovotiti. Po meni igra definitvno vredi svake pare :p pozdrav

Covece kako dobrih fora ima, samo sto ja nemam pojma kako da ga oborim, davim i sl stvari.
Razbi me ko piiii na vecoj tezini, obori me dole tuce me hammer fistom i ne znam kako da se odbranim, tj kako da ga skinem.

nabavio sam juce ovu igru, svidela mi se igra iako nisam ljubitelj tog zanra , svidela mi se verovatno zato sto ponekad gledam UFC meceve na sport klubu i igra deluje dosta realno a i borci su dosta dobro i autenticno odradjeni.
Samo koliko sam primetio na carrer mode-u je nemoguce igrati sa nekim vec postojecim borcem (bez da kreiram svog izmisljenog borca) , mislim ukoliko je to zaista tako onda je to bas krs.
Bilo bi stvarno bezveze da ne mozes da igras carrer mod sa recimo Silvom, Minotaurom, Cak Lidelom ili vec nekim poznatim borcem.

E da mogli su i zene borce da ubace, ih sav se istopim kad vidim Djinu Karano :)

Nazad
Vrh Dno