Šta je novo?

UFC 2009 Undisputed!

Ja skinuo meni extra, ali bash extra doduse u demo-u samo dva borca ali se vidi da ce igra biti dobra

Da, da... I ja sam skinuo isto :) Samo 500 i nesto mb je ladno.. :D Sve je uradjeno vrhunski.. Nemam reci.. Nokauti su mi najbolji ubedljivo.. Nego, kako se bre trci?? :S Na tutorialu pise valjda L2 + R? Ako sam ja dobro video na mom budjavom sdtv-u.. :d

extra je samo da je krv bolje uradjena kad je na podu krv kako da je grafika sa sege
inace na usporenom se vidi ja ga udarim i posle 1 sekunde on izbaci ono i kad ga prmiasim ustvari sam ga pogodio malo to da je bolje inace strava igrao sam do 3 uvece
a trcis na drzis u koju oces stranu i taj analog pritisnes malo jace
ali ti ne treba trcanje

wtf el moze neko da pobedi experta onog brazilca ?????ja samo uspeo par puta kad sam hteo high kick da mu dam a on naleteo na kolence.....
MOze neko neki tutorial ko zna da mi da kako da se oslobodim kad mi radu submition ja stiskam ko lud dugmice i nista a ja njemu kad radim on se odma oslobodi i kako kad stanem u maunt ili full maunt poziciju kad hoce da se okrene da pobegne kako da mu ne dam kao da ga vratim koa on sto meni radi uvek i kad bi moglo malo duze da se bije protivnik kad je na zelji dok ne intervenise sudija ili kad ga zabodem i on stoji tad kad bi mogo da ga udarim jaooo....

wtf el moze neko da pobedi experta onog brazilca ?????ja samo uspeo par puta kad sam hteo high kick da mu dam a on naleteo na kolence.....
MOze neko neki tutorial ko zna da mi da kako da se oslobodim kad mi radu submition ja stiskam ko lud dugmice i nista a ja njemu kad radim on se odma oslobodi i kako kad stanem u maunt ili full maunt poziciju kad hoce da se okrene da pobegne kako da mu ne dam kao da ga vratim koa on sto meni radi uvek i kad bi moglo malo duze da se bije protivnik kad je na zelji dok ne intervenise sudija ili kad ga zabodem i on stoji tad kad bi mogo da ga udarim jaooo....

Gubis??? Ili sam ja lud, pa nisam video da ima tezina da se namesta :D Ja ni jednu nisam izgubio.. Svaki put dobijem u prvoj rundi.. Odmah idem na exibition..

hahah pa idi u options i namesti expert protiv brazilca igraj da vidis koji smor ....hah pa i ja sam kad idem samo na exibition pobedjivao kaok sam hteo ..namesti pa vidi smao te baca dole
el ima neko ogvovor na ovo izad pitanje

hahah pa idi u options i namesti expert protiv brazilca igraj da vidis koji smor ....hah pa i ja sam kad idem samo na exibition pobedjivao kaok sam hteo ..namesti pa vidi smao te baca dole
el ima neko ogvovor na ovo izad pitanje

Odgovor je da proces tutorial...tako je najbolje, ja sam ga presao ali i dalje nemam nikakve sanse protiv brazilca na extreme! A i ne mogu da pohvatam sve kontrole kako se izbaviti iz klinca kad te uhvati na podu, nema sanse!
Jeste da sam se cak par puta iskobeljao iz klinca, i da sam ga par puta rusio ali nema sanse kada te baci na pod!

Odgovor je da proces tutorial...tako je najbolje, ja sam ga presao ali i dalje nemam nikakve sanse protiv brazilca na extreme! A i ne mogu da pohvatam sve kontrole kako se izbaviti iz klinca kad te uhvati na podu, nema sanse!
Jeste da sam se cak par puta iskobeljao iz klinca, i da sam ga par puta rusio ali nema sanse kada te baci na pod!

upravo tako kad ti stane jos negde na grudi tu nema sanse ja jedino igram samo na udarce i odma obegnem pokusavam na poene da ga dobijem ali nikad da zavrsim uvek se ispalim ocu high kick i pormasim o onda me zabode 1 min pre kraja 3 runde.Pregledao sam par puta tut.ali opet isto kako on uvek se odbrani kad ocu da ga rusim a ja njega tesko.Brinem se ako nabavim ovu igru da ce vecina igrati na ovu foru na zemlji sto nije fora nije zabavno ali ako naucim igracu ja tako :D ali mislim da nece biti puno njih koji ce igrati ovako dobro koa expert na zemlji....

upravo tako kad ti stane jos negde na grudi tu nema sanse ja jedino igram samo na udarce i odma obegnem pokusavam na poene da ga dobijem ali nikad da zavrsim uvek se ispalim ocu high kick i pormasim o onda me zabode 1 min pre kraja 3 runde.Pregledao sam par puta tut.ali opet isto kako on uvek se odbrani kad ocu da ga rusim a ja njega tesko.Brinem se ako nabavim ovu igru da ce vecina igrati na ovu foru na zemlji sto nije fora nije zabavno ali ako naucim igracu ja tako :D ali mislim da nece biti puno njih koji ce igrati ovako dobro koa expert na zemlji....

Da ali sve to zavisi od samog borca, npr. ovaj brazilac je poznat po tom valjanju po podu i tu je najjaci!
Tako da sve zavisi kakvog borca izaberes, ako je kik bokser protiv kik boksera onda ne verujem da cete se valjati...a i ako se budete valjali mozes lako da mu pobegnes ili ti kontriras jer mu to nije jaca snaga!

pa da ali sta kao nabavim igru i pametnjakovici uzmu da igraju tkao da niko ne moze da ih pobedi ???sta onda da bacim igru?/?bolje je stend up polozaj da se cepamo...kako im ne dosadi tako da igraju samo da se valjaju

pa da ali sta kao nabavim igru i pametnjakovici uzmu da igraju tkao da niko ne moze da ih pobedi ???sta onda da bacim igru?/?bolje je stend up polozaj da se cepamo...kako im ne dosadi tako da igraju samo da se valjaju

Sve je stvar vezbe i tajminga, ako se uvezbas mozes ti lako njima da kontriras ili da izgbegavas da te uhvate i bace na pod!

Pa ja sam gledao taj ultimate fight na tv-u (ako je o tome ova igra uopste), i oni se mnogo vise valjaju po podu nego sto se sibaju na nogama ko ljudi. Tako da su ljudi morali realno da naprave igru, kako jeste. :)

to jeste da se sibaju po zemlji>ali gledao sam dosta meceva kad neki lik je boxer dobar a drugi dziju dzicu i ovaj bozer pobedi zato sto je jaci jeste da ovaj ima tehniku ali dzaba kad te ovaj baca levo desno i zato sto vecina pravih boraca kad dobije neki jacu udarac pada sto je normano pa malo njih rizikuju pa idu na sigurnije zato sto jedan udarac odlucuje mnogo toga koa i u igrici igrao sam sa drugom i on me cepao i ja neki sugav udarac na trougao i oborio sam ga a ceo mec me cepao

Mislim da sam našao način da mu pobegem kada me baci na zemlju, najpre treba izbegavati da te baci na pod ali ako se desi levi analog se drži na dole a desni vrtiš u krug tako kada si u nezavidnom položaju :) počinješ da se prevrćeš i eventualno ga prevrneš tako da promenite položaj a samim tim i prednost u borbi

znate kaok sam igrao sa brazilcem protiv amerikanca :D samo mid kick odnosno krug ili x i udarci u glavu bez high kika i tako tih i u 3 rundi je gotov pada posle udarca u telo jaka fora a ako ne pobedis do kraja verovatno dobijas na poene .....

Hahaha.. 'Bem ti tezinu! :) Kako me nervira glupi brazilac!!!! Jos nisam uspeo da ga pobedim.. Uvek na pod me baci pedercina i kada se retko kada izvucem, on opet uradi isto i dobije! Uspeo sam 2x da ga dobijem na advanced, ali na expert nema sanse.. A razlika izmedju advanced i expert je nenormalno VELIKA!

Hahaha.. 'Bem ti tezinu! :) Kako me nervira glupi brazilac!!!! Jos nisam uspeo da ga pobedim.. Uvek na pod me baci pedercina i kada se retko kada izvucem, on opet uradi isto i dobije! Uspeo sam 2x da ga dobijem na advanced, ali na expert nema sanse.. A razlika izmedju advanced i expert je nenormalno VELIKA!

ja sam njega dobijao samo kad sam hteo da ga sutnem u glavu a on krene da me baci i dam mu kolence u glavu i mtav...uzmi amerikanca laske je ne bacas se lepo igras smao ga sutiraj u telo ceo mec ipobedices

Ako mene brazilac baci na zemlju ja uglavnom gledam da izdrzim do kraja runde blokirajuci, pa sta bude...Uspevalo mi je par puta, mada ume i sudija da prekine mec!

Iskreno igra je odlicna, nadam se da nece nista zeznuti do izlaska...ako bude tako i bude imala dobre ocene, kupljena je!:D

pa ocene nsita ne znace iance moze da prekine mec sudija kad vidi da je igrac bespomocan...
uzmi brazilca i bice zabavnije iako ima slabe udarce....mogli su da stave tita ortiza u demu.....

Sad cu da skinem demo za ovo... Ipak ne verujem da je bolja tuca od SF4, ali cisto da se proba nije na odmet.

pa ocene nsita ne znace iance moze da prekine mec sudija kad vidi da je igrac bespomocan...
uzmi brazilca i bice zabavnije iako ima slabe udarce....mogli su da stave tita ortiza u demu.....

Brate, mnogo je tesko, ali bas! Smarac kada te obori, to je to.. Mogli su da stave i rampage Jackson-a :d

ma brate to ce biti veliki smor ako dosta njih kad bude izasla igra bude znalo sve te fore na podu stvarno glupo ja razumem ponekad da ga bacis i da ga izudaras a ne da ga drzis tamo ceo mec ja igram samo sa brazilcem zabavnije mi je ali se najvise iznerviram kad ga cepam i njemu je crvena stamina a meni jos elenkasta i on me slucajno zabode i obori me a trudio sam se bas dosta..

nisam podesavao tezinu igranja ali najvise volim da pobedim tog brazilca kada uradim onaj chuk-ov udarac iz okreta i onda onaj udarac iz skoka, ne znam koliko je to na vecim nivoima tezine izvodljivo ali mnogo dobro izgleda.

extra nema sta ......samo kad se potrese igrac onako sve je plavo realno bi bilo da kad ga udaris d apadne dole i da se ne dize a ne samo da padne i onda se odbrani.........

dobra je igra stvarno,al bre mnogo para za sada
37 funti ? ma daj, oce neko da je sharuje ? :D

nije posle par meseci
ja imam gomilu igrica za 20,30e
tako ce biti i sa ovom

el neko nabavio full???

Vrh Dno