Sonamy_Boy
Slavan
- Učlanjen(a)
- 21.01.2009
- Poena
- 320
Ja skinuo meni extra, ali bash extra doduse u demo-u samo dva borca ali se vidi da ce igra biti dobra
Da, da... I ja sam skinuo isto
Ja skinuo meni extra, ali bash extra doduse u demo-u samo dva borca ali se vidi da ce igra biti dobra
wtf el moze neko da pobedi experta onog brazilca ?????ja samo uspeo par puta kad sam hteo high kick da mu dam a on naleteo na kolence.....
MOze neko neki tutorial ko zna da mi da kako da se oslobodim kad mi radu submition ja stiskam ko lud dugmice i nista a ja njemu kad radim on se odma oslobodi i kako kad stanem u maunt ili full maunt poziciju kad hoce da se okrene da pobegne kako da mu ne dam kao da ga vratim koa on sto meni radi uvek i kad bi moglo malo duze da se bije protivnik kad je na zelji dok ne intervenise sudija ili kad ga zabodem i on stoji tad kad bi mogo da ga udarim jaooo....
hahah pa idi u options i namesti expert protiv brazilca igraj da vidis koji smor ....hah pa i ja sam kad idem samo na exibition pobedjivao kaok sam hteo ..namesti pa vidi smao te baca dole
el ima neko ogvovor na ovo izad pitanje
Odgovor je da proces tutorial...tako je najbolje, ja sam ga presao ali i dalje nemam nikakve sanse protiv brazilca na extreme! A i ne mogu da pohvatam sve kontrole kako se izbaviti iz klinca kad te uhvati na podu, nema sanse!
Jeste da sam se cak par puta iskobeljao iz klinca, i da sam ga par puta rusio ali nema sanse kada te baci na pod!
upravo tako kad ti stane jos negde na grudi tu nema sanse ja jedino igram samo na udarce i odma obegnem pokusavam na poene da ga dobijem ali nikad da zavrsim uvek se ispalim ocu high kick i pormasim o onda me zabode 1 min pre kraja 3 runde.Pregledao sam par puta tut.ali opet isto kako on uvek se odbrani kad ocu da ga rusim a ja njega tesko.Brinem se ako nabavim ovu igru da ce vecina igrati na ovu foru na zemlji sto nije fora nije zabavno ali ako naucim igracu ja takoali mislim da nece biti puno njih koji ce igrati ovako dobro koa expert na zemlji....
pa da ali sta kao nabavim igru i pametnjakovici uzmu da igraju tkao da niko ne moze da ih pobedi ???sta onda da bacim igru?/?bolje je stend up polozaj da se cepamo...kako im ne dosadi tako da igraju samo da se valjaju
Hahaha.. 'Bem ti tezinu!Kako me nervira glupi brazilac!!!! Jos nisam uspeo da ga pobedim.. Uvek na pod me baci pedercina i kada se retko kada izvucem, on opet uradi isto i dobije! Uspeo sam 2x da ga dobijem na advanced, ali na expert nema sanse.. A razlika izmedju advanced i expert je nenormalno VELIKA!
pa ocene nsita ne znace iance moze da prekine mec sudija kad vidi da je igrac bespomocan...
uzmi brazilca i bice zabavnije iako ima slabe udarce....mogli su da stave tita ortiza u demu.....
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari