Šta je novo?

UFC 2009 Undisputed!

Boris Lozac

Uticajan
Učlanjen(a)
15.08.2004
Poena
1,505
Moja oprema  
CPU & Cooler
AMD Ryzen 5 5600x + Arctic Freezer 36 Black
Matična ploča
ASUS Prime B-450 Plus
RAM
32GB (2x16GB DDR4 3200mhz dual channel)
GPU
GIGABYTE AMD Radeon RX 7600 8GB 128bit GV-R76GAMING OC-8GD
Storage
Samsung SSD 860 EVO 500gb + 870 EVO 1tb
PSU
520W Seasonic MII Evo Bronze
Kućište
NZXT H500
Monitor
Gigabyte GS27F
Miš & tastatura
ROG STRIX Impact II wireless / Keychron V2
Ostale periferije
Driving Force GT
Mobilni telefon
Pixel 6
Prerenderovani trailer i CGI trailer su dve razlichite stvari, nauchi da ih razlikujesh :)

Da bi animacija bila kao u tom traileru, treba puno truda, para i vremena, a to THQ do sada nije pokazao da ima, odnosno da zeli da ulozi..

Poslednja izmena:
Da bi animacija bila kao u tom traileru, treba puno truda, para i vremena, a to THQ do sada nije pokazao da ima, odnosno da zeli da ulozi..

Ne znam, nisam upucen u istoriju THQ, potajno se nadam da ce i pokreti biti priblizni trejleru... to bi bila perverzija prava..

Realno, od kada su se pojavile ove slike jasno mi je da je bila josh jedna lazh sa trailer-om to jest CGI prevara. Kolko se secam, igra je izgledala bolje nego bilo koji NBA serial..likovi puni znoja itd. Izgleda ovo dobro ali definitivno nije ono sto je CGI navodno nudio.

Malo priblizniji release date Q2 2009 kako kaze gamefaqs.

Izgleda do ja*a :) Uzeo bi ovo ili Fight Night Round 4, jel igrao neko FNR, jel dobro sibanje?

Prerenderovani trailer i CGI trailer su dve razlichite stvari, nauchi da ih razlikujesh :)

Nije tacno da nisu napravili nijednu igricu a da animacija izgleda kao u trejleru:)
Jedina igrica koju je napravio THQ a da animacija izgleda kao u trejleru su wormsi 2D :d:D

FNR je najbolji box ikada napravljen, svaki u svoje vreme ;)

Auu bas sam se pitao kad ce izaci neki kvalitetan UFC naslov :)

FNR je najbolji box ikada napravljen, svaki u svoje vreme ;)

Ozbiljno, bas sam mislio da ces da ispljujes jer je EA :) Nisam neki ljubitelj Ultimate Fight-a ali FNR4 onda sa nestrpljenjem ocekujem, nesto mi se vise igra realna tucha nego SF4 ili Tekken mada SF4 ako bude nalik starim SF-ovima bice ekstra..

Pa igre se dele po kvalitetu, ne po izdavaču :)...

Okej je FNR, ali 24h u jednom danu je premalo da bi se u njega smestilo makar 15 minuta za tu igru, osim ako nisi u kućnom pritvoru i neko ti nije uplatio kablovsku, internet, imaš instalirane ometače bežičnih signala i zazidane prozore... Malo bi bilo i da dan traje 72 sata :)...

Ozbiljno, bas sam mislio da ces da ispljujes jer je EA :) Nisam neki ljubitelj Ultimate Fight-a ali FNR4 onda sa nestrpljenjem ocekujem, nesto mi se vise igra realna tucha nego SF4 ili Tekken mada SF4 ako bude nalik starim SF-ovima bice ekstra..

Nalik je SF2 ako na to mislis.
A da li je to korak napred u odnosu na SF3, diskutabilno je.

nikad, thq je vetj pravio ufc igre i sve su trash nevideni

Izgleda da je tako i sa ovim delom, gledao sam juce vise puta ovaj gameplay, grafika izgleda bruka, ali gameplay ne bas, kao da se tuku dve gumene lutke :) Nadam se da je u FNR malo izrazeniji taj osecaj da si stvarno udario coveka..

Ma nema bre od toga nishta. Da bi se napravila poshtena igra, mora da bude poshten developer, ne moze to sluchajno da se desi. A drugo, UFC je neshto shto je najpopularnije u americi>uradice ga americhka firma>napravice komercijalni shit jer svako ce to kupiti zbog zanra, ne kvaliteta same igre. Kako obrnesh, takva igra je nemoguce da bude ljudska.

Izgleda da je tako i sa ovim delom, gledao sam juce vise puta ovaj gameplay, grafika izgleda bruka, ali gameplay ne bas, kao da se tuku dve gumene lutke :) Nadam se da je u FNR malo izrazeniji taj osecaj da si stvarno udario coveka..
fnr je bio vishe nego odlichan chak i a psp-u, jedno shto fali igri je josh par modova. sama borba je odlichna.

Cool, sad ne znam da li da cekam cetvorku ili da nabavljam FNR3, za 4 je jos uvek TBA, dakle nece do Q3 2009 sigurno...

Koliko ja znam THQ pravi WWF odnosno sada vec WWE serijal i moram priznati da je dobra igrica,nista joj ne fali...Mislim vremenom je postalo skoro isto kao i fudbal,svake godine izadje novi deo sa update-om novih boraca bez vecih novina.

A animacije izlgedaju dobro u WWE.Tako da ne znam sta da ocekujem od UFC,jeste da izgledaju prilicno vestacki svi ti pokreti ali iskreno izgleda dobro a i ima dosta zahvata...Nadam se da ce biti ok,nije da sam neki ljubitelj UFC ali nisam ljubitelj Tekken-a a ni takvih tabacina.Vise volim kad je realno ali takodje ne volim boks tako da sta mi tu preostaje...nista...Zato se nadam da ce biti nesto od ove igrice!:D

Jel se zna kad ce demo? :)

mozda i nabavim ako skupim pare inace mislim da su kontrole dosta teske,zato sto svaki igrab bi trebalo da ima drugaciji stil borbe,samim ti i drugacije koriscenje jojpada

Izasao demo ;)

sad cu da vidim da skinem inace gledao sam oko pola 2 uvece nije ga bilo..sad sam gledao nema ......

Poslednja izmena:
sad cu da vidim inace mnogo njih se zalilo sto ga nije bilo danas da se skine alo mnogo

Ja skinuo meni extra, ali bash extra doduse u demo-u samo dva borca ali se vidi da ce igra biti dobra

Nazad
Vrh Dno