"Mislim da smo pokazali kako se voli Srbija i kako se gine za nju", rekao je Rajković za RTS posle meča.
Jel ovi intelektualci nas *****avaju!?
Kako im je odgovarao? Remi ih vodi na Nemačku 1/8 i Španiju u 1/4. U kostur gde rano nalećeš na dve nabolje reprezentacije na EP.Ma Danci su odigrali ovako posto je njima odgovarao remi, da su išli na pobedu dali bi nam makar 2 gola.
Moj prvi post i što se mene tiče moja očekivanja su ispunjena. Naravno da sam priželjkivao više, verovao sam da mogu bolje. Da nisam, ne bih ni pratio.Prerano pokrenuta tema, već dominira poveća količina depresije u komentarima.
No čim krene takmičenje i naši istrče na teren, kreće paljevina i gaženje redom sve do finala.
Do tog momenta imam samo da dodam očekivanje, tačnije jednu želju: "Bože, pomozi da se ne osramotimo 🙏".
ovo i dalje važida se vratimo na temu, a koja nije o prilikama, stanju, dešavanjima, zaverama i glasinama u sportu, pogotovo u fudbalu, u Srbiji
Nasu prvu protiv Engleza sam gledao sa kumom. Druge dve sticajem okolnosti nisam. A ne bih ni prvu da nisam kumu rekao da cu doci. Nasa me reprezentacija ic ne interesuje odavno.Nekvalitetno provedeno vreme gledajući našu prvu i poslednju uktamicu. Fudbal 0. Nisam osetio nikakvu radost ni uzbuđenje. Kao da sam gledao pražnjenje kontejnera kroz prozor. Malo smrducka ali se nešto dešava i buka je. Mislim da više neću gledati naše utakmice a ni bilo koje druge koje nisu sa top rangiranim timovima i spektakli. Kao što izbegavam i ostali loš sadržaj, tako ću i u sportu.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari