Ja se razocarao, posto imam Kingston 4GB flash odlucim da ga instaliram na njemu... imao sam problema sa Grub-om koji sam resio ali sada posle login screeen-a system se spuca a na forumu vidim da i ostali imaju isti problem....
Sta reci linux od sada samo na VM... krs nad krsevima, oni koji tvrde suprotno svaka im cast!
prosvetli me onda,.. zasto bi korisnici bili duzni da otklanjaju i resavaju probleme/bagove linux distribucija koje su i nakon par decenija u vecini strvari non stop u alfa fazi razvoja
prosvetli me onda,.. zasto bi korisnici bili duzni da otklanjaju i resavaju probleme/bagove linux distribucija koje su i nakon par decenija u vecini strvari non stop u alfa fazi razvoja
Instaliraj sambu, samo ce ti se kazati...![]()
probao sam, ali nisam uspeo, jer je to za 7.04, ali nasao sam neka resenja, pa cu kad odem kuci da probam, pa ako uspem, postavicu uspesno resenje ako nekom drugom zatreba
Upgrade sa 7.10 na 8.04 slican modem nije radio, samo sam opet instalirao br2684ctl i radi ko zmaj :-devil-:
Imam jedno malo glupavo pitanje:
Koju verziju da skinem za Core 2 Duo procesor (treba za laptop)?
da li je neko uspeo da natera winbox da mu radi preko wajna ili cedege ili krosofisa ili bilo chega....
office, ps, igrice...sve sem winboxa mi radi
Хвала.Možeš i jednu i drugu. Prva ti je 32bitna a druga 64bitna verzija.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari