Extreme
Slavan
- Učlanjen(a)
- 20.04.2005
- Poena
- 350
Verovatno, ono "par desetina" se odnosi samo na drzavnu upravu i preduzeca :-devil-:Meriće se verovatno u stotinama
Verovatno, ono "par desetina" se odnosi samo na drzavnu upravu i preduzeca :-devil-:Meriće se verovatno u stotinama
Treba da se to uradi i ovde.. uz svaki racunar dobijes besplatan cd/dvd/usb stick sa linuxom na srpskom pomocu koga mozes da obavis svoje administrativne obaveze, placas racune, poreze, koriscenje e-uprave, ...
Ko hoce, moze i iz Windowsa to da radi, kada ga kupi.
Probaj da podesis u browseru da ti automatski pronadje podešavanja za proxy. Meni se to desavalo na fakultetu![]()
Ljudi, pomagajte, ne mogu da funkcionišem na poslu ako mi ne rade google aplikacije!!! Problem je u chrome-u i chromium-u (u oba se dešava isto). Firefox radi normalno.
U pitanju je akademska mreža, ide preko nekog proxija i imam podešene one adrese, gateway, DNS, netmask. Internet radi normalno, sve otvara, osim google sajtova, ni search, gmail, drive, apsolutni ništa. Samo mi napiše The app is currently unreachable. Na netu nisam našao rešenje, tj nisam našao ništa slično.
Jesi podesio proxy i za HTTPS protokol?
Alternativno:
Pretpostavljam da koristiš Unity. Tada Chrome vuče proxy podešavanja iz dconf-a, odnosno proxy se podešava u okviru System Settings -> Network. Izaberi opciju Automatic i za URL upiši "http://wpad.ac.rs/wpad.dat".
Tastatura ti se pozlatila, ovo prvo je bilo rešenjeprilično glupo, ali u windowsu toga nema, tako da sam i ovde prevideo
![]()
Da li postoji način da isključim ono prozorče što me pita da li hoću stvarno da ugasim/restartujem komp?
gsettings list-recursively org.gnome.settings-daemon.plugins.power
gsettings set org.gnome.settings-daemon.plugins.power button-power 'shutdown'
A ako ostavim ovaj sareni ekran (tj ne restartujem sistem, vec sacekam malo) pise sledece:
Failed to idle channel 2.
PGRAPH TLB flush idle timeout fail: 0x011fde03 0x00145b4d 0x0000002d 0x0034db40
PGRAPH TLB flush idle timeout fail: 0x011fde03 0x00145b4d 0x0000002d 0x0034db40
Failed to idle channel 3.
Zna li neko o cemu se radi, da'l treba BIOS da podesim ili sta vec?
Konfiguracija je iz potpisa
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari