Šta je novo?

Ubrzanje ADSL-a

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Polako ljudi, sad ce nas spasilac cika Jova Radunovic da lupi dlanom o dlan i da unisti zlog monopolistu i onda cemo imati kako on rece najjeftinije cene neta u evropi. I onda ce jednog dana nasi unuci pripovedati svojoj decici "Bio jednom jedan dobri princ Jova iz druzine koja se zvala Ratel itd itd...

Neznam da li ce da bude ubrzanja sutra , ali znam da mi je internet u zadnjih nedelju dana odlican. Nikad u toku dana nisam imao pun protok sa megauploada , rapida ili netloada, a u zadnjih nedelju dana pun protok i veza ne puca. Cak mi i filmici sa you tube-a ne secaju. Nesto su poboljsali sigurno, sto se mene tice neka ostane ovako i ja sam zadovoljan, nemoj samo posle ubrzanja da dobijem usporenje kao prosle godine. Prosle godine su mi ubrzali sa 256 na 512 ali meni je bilo sporije nego sa 256. Evo celu nedelju mi je net dobar, pitanje da li ce da ostane tako kad ubrzaju.

Vadis recenice iz kontesta.

Slazem se da ne treba ovako da ostane, samo sto je meni cele godine net bio uzas los i tek pre nedelju dana proradio kako treba. Tako da je meni proslogodisnje ubrzanje tek sad stiglo. I nije samo meni bio los net vec svima u Trsteniku. Po tome ispada da smo mi najgora opstina u Srbiji. Kod nas ima samo jedna posta i misle da mogu da nas zezaju kako im padne na pamet.

I nisam sitna dusa nego napacena :D

Poslednja izmena:
Neznam da li ce da bude ubrzanja sutra , ali znam da mi je internet u zadnjih nedelju dana odlican. Nikad u toku dana nisam imao pun protok sa megauploada , rapida ili netloada, a u zadnjih nedelju dana pun protok i veza ne puca. Cak mi i filmici sa you tube-a ne secaju. Nesto su poboljsali sigurno, sto se mene tice neka ostane ovako i ja sam zadovoljan, nemoj samo posle ubrzanja da dobijem usporenje kao prosle godine. Prosle godine su mi ubrzali sa 256 na 512 ali meni je bilo sporije nego sa 256. Evo celu nedelju mi je net dobar, pitanje da li ce da ostane tako kad ubrzaju.

Kod mene je obrnuto,512/64 kod beotela,stalno je bio na maksimumu download,odkada je pocela prica o ubrzanju maks 38 KBps

Da samo na rapidu nema ogranicenje od 500kbit\s bilo bi savrseno. Ovako jurim samo megaupload.

Bilo bi previse da bude i free i brzina ko na premiumu ili par puta veca od sadasnje. :)

Poslednja izmena:
i nishta od ubrzanja koliko vidim (bar za sad)

kako bwe nema :smoke:

316533046.png

Od jutros ubrznje na 1,5 Mbs na paketu od 1MB, provajder PTT.

Sada Speedtest.net kaže i meni da ima ubrzanja, isto PTT, paket 512/64

I kod mene nista od ubrzanja i dalje je 1mbps...

Poslednja izmena:
I ja sam na PTT-u samo da potvrdim da nema nista
od ubrzanja.

*** sad ce svi da se javljaju ima,nema,ima,nema,ima,nema,ima,nema... pa bice, nemoze sve od jednom. eto javila se dva coveka sto znaci da ima nesto od povecanja. samo mi je malo glupo sto je povecanje za 512kbit pa je tako skydiver dobio 100% ubrzanje, a user gagast 50%

Da samo na rapidu nema ogranicenje od 500kbit\s bilo bi savrseno. Ovako jurim samo megaupload.

Ljude je teško zadovoljiti.Kada su bile "kuce i mace" to je bio problem, kada se čekalo po sat i nešto vremena-opet problem.Sada kada nema toga već je brzina ograničena-još jedan problem. :wall:

Ne znam da li je do povecanja ili do speedup usluge (koja je samo aktivirana) ali stanje je ovakvo, inace telekom adsl, 1024 paket

Sta se mucite sa tim Speed testom, ulogujte se u modem i pise vam brzina? :smoke:
aujdj4.jpg

Poslednja izmena:
Ako aktiviras speed up uslugu pise ti veca brzina i ako je nemas...

Bas tako speed malo laze...ne verujem da ce biti povecanja danas...

Kao što sam već reko ranije,od povećanja brzine sigurno nema ništa...Bar ne u neko dogledno vreme...Evo ovom prilikom opet želim javno da se zahvalim LOPINAMA iz Lelekoma ako iko od njih čita ovo,na tome što imamo,divan,brz,pouzdna net bez bagova,i što je jedan od najeftinijih u Svetu....Hvala vam puno i nemojte da dižete brzine ni slučajno da ne bismo imali najbrži net na svetu,treba ostati skroman i nastaviti da se poredimo sa konekcijom dial-up ljudi iz okruzenja

Na sezamu pise ovo:

Rasprodaja letnjih ADL paketa!

HOME paket, modeli 512, 1024 i 1536 polako izlaze iz mode ... vreme je za veliku rasprodaju i popuste! Pripremili smo za vas jedinstvenu ponudu koja ce vam omogućiti da još 3 meseca koristite ove modele po neverovatno niskoj ceni:

Paket HOME, model 512, 3 meseca korišćenja ... 4.492,00 din SAMO 2.999,00 Din

Paket HOME, model 1024, 3 meseca korišćenja ... 7.076,00 din SAMO 4.699,00 Din

Paket HOME, model 1536, 3 meseca korišćenja ... 9.522,00 din SAMO 6.299,00 Din

Rasprodaja traje od 1. septembra 2008. do 15. oktobra 2008.

Iskoristite jedinstvenu priliku, opremite za jesen!

Izvor:

Kod:
http://www.sezampro.rs/public/page/salesale.asp

Poslednja izmena:
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno