E sad sto nema rasprodaja kao na Steamu i sto ima mnogo manje igara to je druga prica...
Ja sam od nedavno opet malo počeo da igram svoje Steam igre pa sam ga podesio da se podiže sa windowsom, da li se i vama dešava da svaki put pri pokretanju ide ono "Updating Steam..." i to traje desetak sekundi? To mi se nekad prije kad sam ga koristio nije dešavalo. Treba li nešto da podesim? Da li bi pomoglo ono da obrišem sve osim steam.exe i foldera steamapps i userdata pa pokrenem steam.exe? I da li kod takvih situacija treba još nešto ostaviti ili samo taj jedan exe i ta dva foldera (tako sam negdje pročitao)?nije los Steam, ali zna dosta puta da ne moze da se konektuje i tu puknem
i jos su sve AAA naslovi, nema indie naslova koji cine 80% steam igrica
Kod mene se ponekad desi da se zaglavi na toj "updating" poruci ili da neće da se konektuje, samo visi i visi. Samo izbrišeš ono blob ****** iz Stimovog foldera, posle toga se normalno startuje.Ja sam od nedavno opet malo počeo da igram svoje Steam igre pa sam ga podesio da se podiže sa windowsom, da li se i vama dešava da svaki put pri pokretanju ide ono "Updating Steam..." i to traje desetak sekundi? To mi se nekad prije kad sam ga koristio nije dešavalo. Treba li nešto da podesim? Da li bi pomoglo ono da obrišem sve osim steam.exe i foldera steamapps i userdata pa pokrenem steam.exe? I da li kod takvih situacija treba još nešto ostaviti ili samo taj jedan exe i ta dva foldera (tako sam negdje pročitao)?
Steam support radi svoj posao ali su dosta spori. Meni su u vise navrata vratili kljuceve za igre koje su bile kupljene ukradenom karticom. Jednom su mi cak vratili 12 kljuceva umesto 15 i kada sam im rekao da su napravili propust odma su mi vratili i ta 3.
Mislim da sam kupac snosi najvecu odgovornost gde kupuje i sta kupuje.
Ja sam od nedavno opet malo počeo da igram svoje Steam igre pa sam ga podesio da se podiže sa windowsom, da li se i vama dešava da svaki put pri pokretanju ide ono "Updating Steam..." i to traje desetak sekundi? To mi se nekad prije kad sam ga koristio nije dešavalo. Treba li nešto da podesim? Da li bi pomoglo ono da obrišem sve osim steam.exe i foldera steamapps i userdata pa pokrenem steam.exe? I da li kod takvih situacija treba još nešto ostaviti ili samo taj jedan exe i ta dva foldera (tako sam negdje pročitao)?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari