Šta je novo?

Ubisoft napušta Steam?

***e, kellhus izgleda ponovo ozivio. Stvorili smo monstruma! :D

E sad sto nema rasprodaja kao na Steamu i sto ima mnogo manje igara to je druga prica...

Sa svim se slazem osim sa ovim poslednjim, ima rasprodaja, budu cesto popusti koji idu do 75%, ja sam uhvatio par takvih akcija ove godine (Titanfall, Mass Effect 3, plus imas on house igrice), a ponuda jeste mnogo manja u odnosu na Steam, ali vidis da tu svoje igrice prodaje samo EA i Ubi, i nijedan drugi izdavac, i jos su sve AAA naslovi, nema indie naslova koji cine 80% steam igrica (mozda i manje, mozda i vise ionako sam lupio), a i ja mnogo vise preferiram Origin, nije los Steam, ali zna dosta puta da ne moze da se konektuje i tu puknem, a i tu imam samo HB igrice od 1$ tako da nije strasno haha :D A uPlay ce morati jos dosta da se sredjuje, posto mi je Watch Dogs tamo, prvi propust sto ne moze da radi u pozadini vec se iskljucuje kao svaki drugi program (naravno moze da se minimizuje, ali nije to to) , a i generalno kao da je u beta fazi, ali dok radi dobar je, haha :p To je moje neko misljenje, sad dal sam u pravu ili gresim, sta da se radi takav zivot, haha :d

nije los Steam, ali zna dosta puta da ne moze da se konektuje i tu puknem
Ja sam od nedavno opet malo počeo da igram svoje Steam igre pa sam ga podesio da se podiže sa windowsom, da li se i vama dešava da svaki put pri pokretanju ide ono "Updating Steam..." i to traje desetak sekundi? To mi se nekad prije kad sam ga koristio nije dešavalo. Treba li nešto da podesim? Da li bi pomoglo ono da obrišem sve osim steam.exe i foldera steamapps i userdata pa pokrenem steam.exe? I da li kod takvih situacija treba još nešto ostaviti ili samo taj jedan exe i ta dva foldera (tako sam negdje pročitao)?

Da. Revolucija. Geming propada jer neces morati paliti steam + uplay. Sada ces morati samo uplay. Propast.

Steam hejteri su poranili sa slavljem, Ubi je sve nove igre vratio na Steam.:D

Ja sam od nedavno opet malo počeo da igram svoje Steam igre pa sam ga podesio da se podiže sa windowsom, da li se i vama dešava da svaki put pri pokretanju ide ono "Updating Steam..." i to traje desetak sekundi? To mi se nekad prije kad sam ga koristio nije dešavalo. Treba li nešto da podesim? Da li bi pomoglo ono da obrišem sve osim steam.exe i foldera steamapps i userdata pa pokrenem steam.exe? I da li kod takvih situacija treba još nešto ostaviti ili samo taj jedan exe i ta dva foldera (tako sam negdje pročitao)?
Kod mene se ponekad desi da se zaglavi na toj "updating" poruci ili da neće da se konektuje, samo visi i visi. Samo izbrišeš ono blob ****** iz Stimovog foldera, posle toga se normalno startuje.

Poslednja izmena:
Steam support radi svoj posao ali su dosta spori. Meni su u vise navrata vratili kljuceve za igre koje su bile kupljene ukradenom karticom. Jednom su mi cak vratili 12 kljuceva umesto 15 i kada sam im rekao da su napravili propust odma su mi vratili i ta 3.

Mislim da sam kupac snosi najvecu odgovornost gde kupuje i sta kupuje.

Pricao sam o igrama koje su direktno kupljene na Steamu od strane korisnika.
Tu money back jedva da postoji i kao ste rekoh once in a lifetime...

Steam se osvezava gotovo na dnevnoj bazi zadnjih nekoliko godina, jer stalno menjaju nesto. Zato pri svakom pokretanju vidite update ekran a neretko se od vas trazi da restartujete steam.

To se i meni ponekad desi,ali ja se ne obazirem na to,sa obzirom da sam steam instalirao zadnji put pre neke dve-tri godine,na posebnu particiju,a windows menjam na oko 6 meseci.Tako da steam i nije regularno instaliran,pa mozda mi se zato to i desava.Ali steamu to izgleda uopste ne smeta,radi bez problema.Takodje i sve igre na steamu rade,samo prilikom prvog paljenja,igra se instalira i radi bez problema.

Nazad
Vrh Dno