Uh sto ste se raspisali

, na brzinu sam preleteo vecinu postova, pa cu pokusati ukratko odgovoriti (posto sam trenutno tanak sa vremenom)
Da se odmah ogradim, nisam optuzio ni s16, niti bilo koga drugog, jer zaista ne vjerujem da mi je neko namjerno uvalio ovaj procesor.
Za sada ne bih javno pisao koja je firma u pitanju, jer ponavljam - vec nekih 6 mjeseci ili duze saradjujemo i nijednog, ni najmanjeg problema nisam imao, cak stavise.
Napisao sam vec u prvom postu da je trece jezgro neispravno, ali i isto tako da nisam primjetio tragove koristenja na procesoru - ali i isto tako, kao covjek koji svakodnevno sastavlja racunare, te mi je taj posao prerastao u naviku, nemam obicaj da trazim tragove koristenja na NOVIM komponentama.
Napominjem da vec preko 10god radim sa racunarima, polovnim i novim, i jedini intel cpu koji sam vidio neispravan je p4 651 (a necu slagati ako kazem da mi je bar 600-700kom proslo kroz ruke). i zaista ne bih ni posumnjao da je cpu koristen, da se na blagi pokret ruke IHS nije odvojio od tijela procesora.
Sto se tice slikanja, nije nikakav problem, uslikacu par slika pa cu postaviti ovdje.
PS. u kupca ne sumnjam nimalo, jer covjek se jako slabo razumije u racunare, tako da automatski iskljucujem bilo kakvu mogucnost da je on radio skalping.