Stilgar.
Cenjen
- Učlanjen(a)
- 24.03.2012
- Poena
- 199
Ma sto nije, moje misljenje je da je sve to zaludjivanje do besvesti, okvirno soft meri i na AS Rocku a meri okvirno i na Asusu isto tako, generalno razlika u voltazi postoji sto dokazuju i temperature koje covek uporedjuje. Merne tacke ok, kvalitetan multimer je sasvim ok za tu svrhu, voleo bih da vidim uporedne rezultate ali nije moranje - meni je pad u temperaturi sasvim dovoljan parameter. Posle ovog slucaja ozbiljno krecem da razgledam AS Rock ploce iako su mi do sada prvi izbor bile Asus mada bi trebalo da su ta dva ista stvarIzbegavao sam AS Rock zbog bagovitog UEFI BIOS-a i ne podrzavanju "komplikovanih" tastatura npr imam gaming G110 i nesto to nije dobro radilo na P67 PRO 3 mada je postojao neki BIOS ali ga nisam skinuo koji podrzava gaming tastature mada je sve ostalo radilo na ploci SAVRSENO (tipa drzanje napona, stabilnost, nikakvi problemi ili gluposti...)ali propaganda je ucinila svoje - nacitao sam se gomile gluposti koje pljuju AS Rock sto ovde sto na stranim forumima i kako je Asus majka plojka... Danas malo drugacije gledam na sve to i razmisljam svojom glavom a da mi se AS Rock ploce svidjaju(kvalitet, performance, soft i na kraju i kao brend) - svidjaju. Najverovatnije moja sledeca plojka bice bas AS Rock :wave:
Meni se cini da iskustvo usera S16 jeste poucno ali daleko od toga da bi samo na osnovu njega krstio sve asus ploce, kao i u svakoj drugoj proizvodnji postoje bolji i losiji primerci, tako da je isto tako mogla da mu zapadne falicna asrock ploca i da mnogi pomisle "aaaaa nista novo to je asrock", mislim da se sve u sustini svodi na broj reklamacija istih koji samo dileri znaju a i da se jaz u kvalitetu izmedju proizvodjaca samnjio, smanjo se.