Mislim da bi mi trebalo nekoliko stranica da ispišem u kakvoj zabludi žive neki ljudi ovde sa foruma.
Kakva mentalna dijareja.Ovaj forum je posvećen novim tehnologijama i svi mi žeđamo za naučnim progresom. Ali ono što bode oči je izostanak kritičkog stava i realne analize određenih pojava, neka vrsta dirigovanog slepila. Sve što je novo prihvata se zdravo za gotovo, kao "to je napredno" i to automatski tako treba. Od Ubera do čipovanja ljudi. A upravo sam na ovom sajtu očekivao da ću sresti ljude koji misle autonomno, a ne po nametnutoj inerciji.
Hm, kanda se mušterijama katkad ne dopada slobodno tržište?
Ne sećam se da sam video negde, ali zašto taj uber ne osnuje ovde neki uber d.o.o, kako god, registruje se za prevoz/transport putnika ili već kako su regulisana taksi udruženja i onda radi? Šta je u tome problem? OK, grad ukine onu minimalnu cenu prevoza, već kako.
Neka me neko ispravi ako grešim, ali zar Uber nije upravo ovo uradio u Hrvatskoj?Ne sećam se da sam video negde, ali zašto taj uber ne osnuje ovde neki uber d.o.o, kako god, registruje se za prevoz/transport putnika ili već kako su regulisana taksi udruženja i onda radi? Šta je u tome problem? OK, grad ukine onu minimalnu cenu prevoza, već kako.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari