pa najbolje da će se neko boriti za vaše slobode!
u srbiji su ionako ostali nesposobni, oni spremni da rade za 300 eur u nekom call centru ili koji nemaju kud!
Prozivanje sa 'balavci, laprdala, marva' je više lečenje frustracija nego ukazivanje na nečiju glupost.ma ti si se istrpiovao da možeš da budeš sa mnom na "ti". kao što sam rekao: to mora da se zasluži.
ne mogu ja da gubim vreme svoje i živce sa balavcima i laprdalima koji ne znaju ili ne razumeju elementarne stvari. to što sada marva umislila da došlo njeno demokratsko vreme u kojem je svako slobodan i pozvan da svojim neznanjem, glupostima, komentarima na blicu i nekakvim plusićima, terciranjem po forumima i slikicama razvodnjava diskusije, jer je u biti nesposobno i nema kapaciteta da razdvoji bitnog od nebitnoga...pa to nije moj problem!
naprotiv, ja ću uvek ukazati rado na nečiju glupost!
Nema potrebe da se bori za moje slobode, pogotovo na ovaj način. Kao što mnogi ovde više ne zavise od tih 300e koje pominješ, tako će se izboriti za svoje slobode.
ma ti si se istrpiovao da možeš da budeš sa mnom na "ti". kao što sam rekao: to mora da se zasluži.
ne mogu ja da gubim vreme svoje i živce sa balavcima i laprdalima koji ne znaju ili ne razumeju elementarne stvari. to što sada marva umislila da došlo njeno demokratsko vreme u kojem je svako slobodan i pozvan da svojim neznanjem, glupostima, komentarima na blicu i nekakvim plusićima, terciranjem po forumima i slikicama razvodnjava diskusije, jer je u biti nesposobno i nema kapaciteta da razdvoji bitnog od nebitnoga...pa to nije moj problem!
naprotiv, ja ću uvek ukazati rado na nečiju glupost!
Tako žive i živeće sve dok veruju u bajke koje ti i mitar ovde pišete, zato sam i reagovao.pa šta hoćeš onda od njega? koji si ti mandrak da ti njega propituješ ko je on, gde i šta uradio?
svaka čast ako radiš za više od 300 eur, al valjalo bi da se malo osvrneš oko sebe i pogledaš kako drugi žive. ti mnogi koje spominješ i na koje se pozivaš...je l su to tvoji drugari? ko su ti ljudi?
jer, ja vidim mnogo bede i sirotinje i mnogo ljudi koji su ostali bez posla u svojim 50-im i 60-im, a o mladima bolje da ne govorim!
Ju ju ju...jesi li se pogledao u ogledalo skoro?
Ju ju ju...jesi li se pogledao u ogledalo skoro?
Sa amebom ne mogu da budem na "ti" u pravu si...
Dobio je i on isto,Super..a opomena za genijalcinu kad ih vec delis tako sakom i kapom?
Kako vas je jedna aplikacija posvađala!
SRAMOTA
Onaj koji bi trebalo da učestvuje u ovoj temi je oteran jer je izrazio svoj stav, verovatno i stav većine taksita u srbiji.Umesto da cenite tuđe mišljenje i imate materijal za dalju polemiku vi sedite dokoni na grani kao kobci, seruckate po prolaznicima i čekate žrtvu.
Dobio je i on isto,
I dal si ozbiljan da je sakom i kapom ?
20 puta molim i upozorava i brisem na stotine postova i cistim temu.
Jedini stvar koji sam pisao je bez vredjanja.
I vas dvojica bas to.
Jos ne dobijete 5 poena kolko treba za vrejdanje nego samo 2 i na sve to kazes da je sakom i kapom ?
Dobio je i on isto,
I dal si ozbiljan da je sakom i kapom ?
20 puta molim i upozorava i brisem na stotine postova i cistim temu.
Jedini stvar koji sam pisao je bez vredjanja.
I vas dvojica bas to.
Jos ne dobijete 5 poena kolko treba za vrejdanje nego samo 2 i na sve to kazes da je sakom i kapom ?
Doci ce trenutak u buducnosti kada ce tehnologija potpuno zameniti coveka...otvorio sam ja takvu temu gde se pisalo o tome...kakav ce ekonomski model tada biti na snazi ostaje da docekamo![]()
How would you like to live in an economy where robots do everything that can be predictably programmed in advance, and almost all profits go to the robots’ owners?
Meanwhile, human beings do the work that’s unpredictable – odd jobs, on-call projects, fetching and fixing, driving and delivering, tiny tasks needed at any and all hours – and patch together barely enough to live on.
Brace yourself. This is the economy we’re now barreling toward.
They’re Uber drivers, Instacart shoppers, and Airbnb hosts. They include Taskrabbit jobbers, Upcounsel’s on-demand attorneys, and Healthtap’s on-line doctors.
They’re Mechanical Turks.
The euphemism is the “share” economy. A more accurate term would be the “share-the-scraps” economy.
In the year 1930, John Maynard Keynes predicted that technology would have advanced sufficiently by century’s end that countries like Great Britain or the United States would achieve a 15-hour work week. There’s every reason to believe he was right. In technological terms, we are quite capable of this. And yet it didn’t happen. Instead, technology has been marshaled, if anything, to figure out ways to make us all work more.
...
Diskusiju o opomenama zavrsavamo. Na pm moze svako da uputi pitanje koje ga zanima.
ne mogu ja da gubim vreme svoje i živce sa balavcima i laprdalima koji ne znaju ili ne razumeju elementarne stvari. to što sada marva umislila da došlo njeno demokratsko vreme u kojem je svako slobodan i pozvan da svojim neznanjem, glupostima, komentarima na blicu i nekakvim plusićima, ...
Balavci.
Ne moze niko nikog da vredja, bez obzira sta taj napisao.
Postoji repot, ignore.
Vredjanje NE MOZE.
Ne odlucujes ti sta je vredjanje. Takve stvari se nece pisati na ovom forumu ! U to budi uveren.znači ipak si nepismen, al držiš da možeš mene da moderišeš?
to nije vređanje nego faktualno stanje! ja se nisam obratio njemu, uostalom.
Zašto nisi ostao ovde da se boriš za prava radnika? Otrčao si po istu tu bananu u Norvešku, da obaraš njihovim ljudima cenu rada, a ovde na forumu borba za radnička prava u Srbiji.
pa upravo. to sve ekspert do eksperta i to opšte prakse!
a svi do jednoga došli ovde sa najgorim stereotipima o taksistima da pričaju o zakonitostima tržišnim. možeš misliti dokoličara! pa im još kriv tito, komunizam, drugi srbi i ko zna ko još!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari