TOMY je napisao(la):Imam 3 pitanja:
1.) Kako da izracunam odgovarajucu zapreminu zvucne kutije za odredjeni zvucnik?
2.) Koji program se koristi za dizajniranje zvucnih kutija?
3.) Da li neko od vas pravi pojacala?
Daj bar jedan naziv ili ime Autora........notax je napisao(la):Znas, na tu temu su napisane knjige i knjige, i to ni jedna na nasem jeziku, tako da je malo teze kratko odgovoriti na to pitanje. :wave;
Sto se tice programa, opet nisi nista napravio, ako ne znas teoriju. I na kraju, pored sve teorije i programa, mora da se eksperimentise, i sa kutijom i sa dampingom i ponajvise sa skretnicom.
The Minister je napisao(la):Daj bar jedan naziv ili ime Autora........
The Minister je napisao(la):.......ma jos te u prvom postu provalio.........![]()
To se uci u osnovama elektrotehnike 2 tj. za drugu godinu i nije neka nauka kao kad bi rekao sta je to histerezis ili nesto slicno.notax je napisao(la):Jel' zna neko od vas sta su transfer funkcije, laplasove transformacije, frekventne, omske i fazne karakteristike etc. ?
Generalno, neko se sigurno susreo sa naukom "Automatsko Upravljanje"?
MAMADZULA je napisao(la):To se uci u osnovama elektrotehnike 2 tj. za drugu godinu i nije neka nauka kao kad bi rekao sta je to histerezis ili nesto slicno.
A sta je turbo generator u odnosu na hidro generator ostace velika misterija.pozdrav
OK nemoj da se ljutis mis'io sam da je ovako malo zezanje samo opusteno razumemo se.Sta si se osetio povredjenimnotax je napisao(la):Ma, da. Zato je cela katedra za Automatsko Upravljanje u Zavodu za Fiziku, u stvari galerija ludaka.
Nego, kreni ti sa histerezom da radis zvucnike. I tu ima magneta, mozda se snadjes.
P.S. Nemoj, molim te da prodajes price o generatorima, nekome ko zavrsava Masinski Fax. (Turbomasine, ocena 8)
Misko je napisao(la):A kako si se snasao sa stereo signalom, il ti je ipak driver sa duplim voice coilom?
TOMY je napisao(la):Jer se vi to meni potsmevate?Nije mi jasno, sta je toliko smesno?!
Ja ti se ne podsmevam. Moja poruka ima suptilniju konotaciju, najozbiljnije.TOMY je napisao(la):Jer se vi to meni potsmevate?Nije mi jasno, sta je toliko smesno?!
part IITOMY je napisao(la):Jer se vi to meni potsmevate?Nije mi jasno, sta je toliko smesno?!
TOMY je napisao(la):Woofer sam izveo na sledeci nacin: kao prvo radi se o sistemu 4+1, tj. 2 srednjotonca, 2 tweetr-a i jedan bas. Ne znam sto bi bas trebao da ima stereo ulaz?! On je jedan. A sto se tice duplog navoja, nije taj tip zvucnika. Ovo u kombinaciji mi delujekao stereo...ukupno 5 zvucnika (neka vrsta surround-a).
Inace svaki zvucnik ima svoju skretnicu...zvuk je odlican, ja sam zadovoljan sto sam stekao nova iskustva i nastavljam razvijanjedalje.
Eto ti ga Guverner pa se udruzite. Njemu to dobro ide, evo i knjigu ce da izda, zato cuti ko ribaTOMY je napisao(la):Samo mi jos sponzor ili narucilac fale![]()
vlasta je napisao(la):Ko je ono prijavio da je sacuvao poruke sa starog Bencha. Jel moze da se dodje do tog materijala ?
(mislim na "Da li je neko za hi-fi diskusiju?")
Ok, dolazim sa CDRW u dzepuAca je napisao(la):Ja sam prijavio, ima 19,3Mb. Dakle ZIP ili CDRW u sake, pa kod mene na snimanje.
vlasta je napisao(la):Ok, dolazim sa CDRW u dzepu![]()
notax je napisao(la):Necete valjda da shtampate knjigu?
Pa, moja karijera hi-fi prevaranta ce biti zavrsena!!!![]()
Baš tako, kad neće Notax odosmo mi u BIGZ, samo da se ovaj Aca javi na mailAca je napisao(la):To nam je i cilj.![]()
vlasta je napisao(la):Baš tako, kad neće Notax odosmo mi u BIGZ, samo da se ovaj Aca javi na mail![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari