Šta je novo?

U vezi Nokie 6630

zacool

Slavan
Učlanjen(a)
05.08.2005
Poena
319
Morao sam da otvorim novi topic, naime treba da menjam telefon, i da sada sam ih promenio dosta ali nikad nisam imao nokiu, i ajd da to probam. Posto trenutno bnemam nesto bas extra para, taman za ovu nokiu, al sam naisao na problem da je ovde u NS nema nigde. U Bg sam gledao i po mobilnom svetu ima svega na par mesta, ali su mi prodavci ovde u Ns rekli da je prakticno nemoguce naci novi ovaj telefon, i da ce mi mozda podvaliti jer kao sklapaju se telefoni i sl.

E sad, pitam vas, dal mi uopste vredi traziti ovaj model mislim na nov telefon, i ako ga nadjem koja je verovatnoca da nije neka podvala u pitanju/ Nekako mi se ne kupuje polovan telefon, *** mozda gresim :(

I da ima li nesto da se ukuca u telefon, da znam dal je nov ili ne?

E jeb ga, onda sam ga pretplatio :( al nema veze i tako su pare bile od kladionice :guitar:
moze samo ukratko u vezi programa, flash sms, task spy, callcheater?
callcheater:program koji daje pozadinski zvuk u toku razgovora tako da tvpm sagovorniku docharava da se nalazish negde gde zapravo nisi.Npr.zvuk u saobracaju,na gradilishtu ili neki zvuk koji sam snimish pa ga odredish pre uspostavljanja poziva.
flashsms je simpatichan program za slanje sms poruka koje odmah izlaze na ekranu primaoca bez opcije new message....
taskspy je jako dobra alatka i neshto je kao task manager u windowsu...ako ti zaglavi neka aplikacija i sl.mozesh da iz tog progrma ubijesh proces...a ima josh korisnih osobina..probaj

Poslednja izmena:
Posedujem NSS V. 1.0.3.8.7, ocigledno da nisam uspeo da promenim product code koji je Code: 0525867. Nije mi jasno gde kucam taj novi P.C. POd karticom Phone Info, jedino mesto gde to mogao da uradim je iznad read curent mode polja. Medjutim tu ne mogu nista da unesem. Gde gresim?

Gresis sto ne citas moj tutorial,tamo lepo pise da u delu Phone Info imas sa desne strane Product code polje,a desno od toga i opciju Enable,a u tutorialu ti pise sve sto treba da uradis,procitaj ponovo,tamo imas i kodove!!
Pozdrav ,)

Ništa to meni ne vredi... Sve sam uradio kako piše ali neće da krene da skida update, pa to ti je... ne znam u čemu je problem... Uglavnom mi govori "Internal module error" i to je to. Mogu da kliknem Try again, al mi uvek kaže isto.

Ajd sad mozda sam ja corav iako sam vise puta procitao tvoj tutorijal. Pogledaj slik i kazi mi gde gresim, odnosno gde treba da ukucam P.C.

Prilozi

• Capture-2.gif
    Capture-2.gif
    21.7 KB · Pregleda: 63
Lepo napisah da ima belo polje (jedva vidljivo na beloj pozadini ali ima ga) iza Product code teksta a ispred opcije Enable,potrazi!!
Pozdrav ,)

Ovako evo laicko objasnjenje!

Logicno prvo se poveze komp i telefon, pustite da NSS nadje vas telefon. Nakon toga prebacite u phone info "jezicak", u srediti tog prozora imate actiions i dugme SCAN, to stisnete i ispisace vam se trenutni code vaseg telefona.
E sad meni nije radilo sa jednim codom, pa sam nakon toga ukucao drugi. Kad saznate koji je kod vaseg telefona, sa desne strane imate liniju u kojoj pise Product Code: i u nastavku ukucate novi product code vaseg telefona, stiklirate opciju ENABLE, i nakon toga stisnete WRITE.
Sve traje ni jednu sekundu! Da bi ste proverili dal ste snimili pravi code, odete na "jezicak" FLASH kliknete SCAN, i ako vam se prikaze novi product code koji ste ukucali prethodna akcija je uspesno zavrsena.
Ako niste uspeli probajte sa drugim codom.

E nakon toga ukljucite NSU prikljucite telefon i pratite upustva.

aaaaa!
Hoću jaaaaaa!
Kanda je do konekcije moje!!! Moraću negde drugde da probam! AUH!

@zacool: Držiš dugo dugme za meni i pojaviće ti se u gornjem levom uglu ekrana ikonice programa koji su uključeni.

To je samo za neke aktivne programe,a za zauzece memorije i programe istovremeno preporucujem Epocware HandyTaskMan,znaci ZAKON programce,a sve aktivne procese mozete videti u FExploreru naprimer,imas granu Processes!!
@zacool
Lepo od tebe sto hoces da im pomognes laickim objasnjenjem ali ja ipak mislim da je moj tutorial jako detaljan i takodje user friendly i samo treba DA SE CITA!!!
Pozdrav ,)

Nazad
Vrh Dno