Šta je novo?

U Kojoj Rezoluciji Igrate?

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
@Deka:

mani ga molim te, nema smisla. Juce sam njegov slucaj bas pomenuo jednom drugaru koji je do pre pola godine imao xp2400+ i mx400, drugar se slogirao i rekao "kako bre radi ? pa ono em je ruzno em stalno nesto secka...pa zato sam i menjao graficku"

Poslednja izmena:
1600x1200
Sva podesavanja na max.
AA i AF obicno na max (ponekad spustim na 4x i 8x respektivno)

Najvise se igralo: FC, HL2, UT2004.

Pa brate posto je moj monitor jako veliki ...15" igram na cak 800x600 sta ocete i to je veliko..ccc

kisa je napisao(la):
to iLLidan
nemoj pogresno da me shvatis da mislis da ja nesto izmisljam ili jos gore lazem.
trenutno sam u frci i nije mi tu far cry,dao sam ga ortaku.Evo za najvise negde 7 dana(verovatno manje dobices screen shotove sa fraps-om i masinom sve.Mozes cak da dodjes ako hoces kod mene da igras pa proceni sam.
Na tebi je da mislis sta hoces(meni nije ni bitno sta mislis :,,: ),ali ja cu da "kao" opravdam ono sto sam rekao i staviti sigurno ono sto trazis. :)
Hoce li ti screenshotovi skoro :D

illidan je napisao(la):
Hoce li ti screenshotovi skoro :D

on ce "kao" da opravda, ali samo kao... :D

@illidan
illidan-e brate sto si menjao avatara, onaj darksider je bas bio ok?

Stvarno kisa kad ce ti shotovi...bio si najglasniji a sad...izvini na prozivci ali ako si vec izjavio nesto sto je izazvalo polemike i tvrdio da imas dokaze onda je krajnje vreme da ih okacis.
Pozdrav. :wave:

okacice ih i onda cemo da provalimo da je FPS merio photoshopom :d

okacicu ih ako uspem veceras,nesto mi bas ne radi photoshop :d

@kisa:

aj ne moj da se vadis :) kako ne radi photoshop, vidi kako si lep avatar sebi napravio ! :p

aj ne moj da se vadis kako ne radi photoshop, vidi kako si lep avatar sebi napravio !
hvala i meni se svidja,mislim stvarno 4 godine sam radio intenzivno na njegovom usavrsavanju. :)(inace radjen je by paint posto je bio preveliki iz photoshop-a)
a sto se tice far cry-a stvarno cu okaciti slike,znaci najozbiljnije nisam ga jos dobio.

Poslednja izmena:
kisa je napisao(la):
hvala i meni se svidja,mislim stvarno 4 godine sam radio intenzivno na njegovom usavrsavanju. :)(inace radjen je by paint posto je bio preveliki iz photoshop-a)
a sto se tice far cry-a stvarno cu okaciti slike,znaci najozbiljnije nisam ga jos dobio.

sve je to lepo, ali ti jos uvek nisi opravdao svoju pricu...

Sve u 1024x768! Nikada ispod!
Naravno bez aa!

1280x1024 zbog monitora. Mada ako grafika ne moze da izgura i ako secka onda se spusta na 1024x768

1024X768

mada,sve zavisi od igre.ako je neka starija stavim i 1280X1024.a kod novih trazim najbolje performanse.npr riddicka sam igrao na 800X600,ali sa svim detaljim na maximumu+AAX4 i izgledalo je X puta bolje nego sa nekim medium stovanjim na 1024X768.

1024 * 768 high/sa ponesto AA i AF
karta je x850pro

Puno se oduzio ovaj tread. Gledam samo sta pojedini pisu i koliko postova imaju iako su relativno novi na forumu, pa se pitam dal ovi moderatori ista citaju. Treba kratiti bespotrebnu pricu. Vec je neko ukazao na to da bi trebalo nesto novo procitati, a ne prepucavanja i slicne gluposti da citam(@kisa)

Servus!

Uvek pokusavam da igram u 1024x768, pa ponekad moram da pogasim detalje. Ako ni to ne uspe, onda stavljam 800x600. Ali sam zato hl2 igrao na 1024x768 na medium detaljima :p

Puno se oduzio ovaj tread. Gledam samo sta pojedini pisu i koliko postova imaju iako su relativno novi na forumu, pa se pitam dal ovi moderatori ista citaju. Treba kratiti bespotrebnu pricu. Vec je neko ukazao na to da bi trebalo nesto novo procitati, a ne prepucavanja i slicne gluposti da citam(@kisa)
Cekaj bre, sta JA to oduzujem ovaj thread kada sam JEDNOSTAVNO napisao kako sam igrao i kako doticno igranje meni izgleda. A sad sto neko tupi u prazno i siri gluposti kao vecina u thread-u, moja stvar nije niti me zanima sta doticni misle.

Poslednja izmena:
screenshots :trust:

sto " :trust: " ? Pa nije uopste nemoguce, cak i sta vise. FC klizi ko podmazan na toj rezoluciji sa 8xAF , HL2 1600x1200 4xAA i 8xAF isto jako lepo radi, klizi 90% vremena...

kisa je napisao(la):
Cekaj bre, sta JA to oduzujem ovaj thread kada sam JEDNOSTAVNO napisao kako sam igrao i kako doticno igranje meni izgleda. A sad sto neko tupi u prazno i siri gluposti kao vecina u thread-u, moja stvar nije niti me zanima sta doticni misle.

ovakvi tredovi na ovom forumu treba da budu kao neki guideline za ljude koji ga citaju, a nekao hvalisanje, preuvelicavanje, lupetanje, subjektivni utisci itd. Znaci CINJENICE su bitne, a cinjenica je ta da ti nikada neces okaciti screenshotove da potkrepis ono sto si pisao. Ne znam da li si ikada razmisljao da takvim svojim pisanjem nekome mozes da naneses stetu ?! Neko ce pazariti komp ko tvoj jer si ga mozda ubedio da to sve ipak radi kako treba na takvoj masini, i onda kad vidi da to nije tako ostecen je dezinformacijom koja je potekla od tebe !

Slazem se.Mada sto se mene tice moze da okaci sta god hoce,far cry NE MOZE NORMALNO da radi i izgleda na toj konfiguraciji i tacka.Takodje znam da kisu uopste ne interesuje nase misljenje i da on zna da je to tako i tako...posto je to napisao u ovom threadu jedno 5 puta i nema potrebe vise to da napominje.

Poslednja izmena:
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno