Ma ima kako nema...Ima dosta radnji koje daju tako...Ne trebas da odes u banku, a ni do firme, iskopiras licnu kartu i u roku od pola sata, znas imas li kredit ili ne...Ako ti odobre, odmah uzimas robu i nosis.Uglavnom, kredit se daje do 50000 dinara i to na 2-e godine...Ja sam sada nasao samo za racunare, ali mi je rekao i onaj iz axellphoto-a da ce i oni uskoro to da daju...
Ma ima kako nema...Ima dosta radnji koje daju tako...Ne trebas da odes u banku, a ni do firme, iskopiras licnu kartu i u roku od pola sata, znas imas li kredit ili ne...Ako ti odobre, odmah uzimas robu i nosis.Uglavnom, kredit se daje do 50000 dinara i to na 2-e godine...Ja sam sada nasao samo za racunare, ali mi je rekao i onaj iz axellphoto-a da ce i oni uskoro to da daju...
isnogood lupeta po obicaju... to je covek koji ce vam reci da nesto sto je xxx para ima za xxx/2... dok ga ne pitate GDE?
Daje takve kredite i EFG Banka,proverite u PC Centru.Lična karta,popuni se aplikacija i provera u kreditnom i to je sve.Nema administrativne zabrane,menice i slično.Naravno,moraš biti zaposlen.
Manite se tih kredita,Evo mog iskustva sa EFG bankom:
Uzeo sam kredit na 2 godine,samo sa licnom kartom,tehnicka roba je bila u pitanju,cifra je ukupno bila oko 17.000 din.
Placao sam redovno 6 meseci po 1200din(1000 je bio minimum) i jos 4 meseci po 2000
onda sam po.....o pa rekoh da zavrsim to( a i uleteo neki cach)
odem ja do banke,ljudi lepo izracunali,doplatio sam jos 12.500 dinara....
Nice a?
:wall:
poz.
A ti sledeci put proveri kada sam ja napisao ono sto sam napisao,proslo je dva meseca,a to sto si ti sad nasao varijantu da ne moras biti zaposlen,ne mora da znaci da je i onda postojala.I posle dva meseca tu boldujes necije reci i i nickove,kao nije u pravu,dobro mi nisi rekao da lazem...pronashao sam nachin da uzmem shta mi treba. i scouser, ova izjava nije tachna.
postoji varijanta da se neshto kupi samo sa lichnom kartom, ukoliko prodajna kuca ima ugovor sa EFG bankom. nije potrebno biti zaposlen. samo je potrebno da na kreditnom birou nisi opterecen, kako rekoh u postu iznad, dovoljan je tekuci/cekovni rachun da bi uzeo sebi ugovor sa mobilnim operaterima.
vrednost robe koju mozesh uzeti je do 24000 hiljada dinara. i nakon toga dobijesh kreditnu karticu sa zaduzenjem. i onda si obavezan da svakog meseca na taj rachun uplacujesh najmanje 1000 dinara, a gornja granica je po zelji. stim shto, uplatnice stizu na kucnu adresu. kamata nije velika, i ovo su odlichni uslovi.
note - sry za double post, napisao sam da bih podigao temu, i da bi ljudi videli.
A ti sledeci put proveri kada sam ja napisao ono sto sam napisao,proslo je dva meseca,a to sto si ti sad nasao varijantu da ne moras biti zaposlen,ne mora da znaci da je i onda postojala.I posle dva meseca tu boldujes necije reci i i nickove,kao nije u pravu,dobro mi nisi rekao da lazem...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari