Šta je novo?

TWS slušalice

Overkill je Bowers and Wilkins, Technics, Sony, Sennheiser... Soundcore ne može biti overkill. :) Ako si imao novca da ih poručiš a na to još i dobio neki popust i manju cenu od redovne, uživaćeš sigurno... pa možda jednom zameniš i iPhone za nešto pametnije što pruža LDAC opciju i eto sve potaman. 😎
Snapdragon sound new kid on the block.

Mene taj LDAC nije naročito oduševio (Tidal). Očekivao sam neku značajnu razliku, a jedino sam primetio mane (baterija i primetno prebacivanje na niži protok kada se šetam po stanu). aptX adaptive se bolje tu snalazi.

Ovaj gore prvi stigle sluške, SOUNDPEATS air4, ali otela ih supruga za putovanje. Kad se vrati malo ću da proučim, ali ANC koji šljaka na onakvoj slusalici je meni malo neverovatno - ali šljaka.
 
1716807752334.jpeg

Air3 gore, 4 dole.

Šta znam, ne bih dodavao pare za 4, ako neko ima dilemu. 3 je manja i udobnija. ANC ne kontam da radi, samo se zvuk jako promeni (nabolje) kada se aktivira. Zvuče jako slično 3 i 4, sem kad se ANC isključi, onda utanje nekako. Avion sleće, buka na ulici, ja ne provaljujem da on išta tu neutrališe.

Air3 Pro kada aktiviraš ANC buko doviđenja. Verovatno mora tog formata biti slušalica da bi imalo smisla.
 
И ја бих их похвалио, набавили су ми Buds2 десну слушалицу за коректну цену, мало сам чекао, али вредело је.
Koliko si platio jednu slušalicu, imam i ja jedan set gde sam izgubio jednu? Hvala.
 
Meni su air4 za uvo milina bas mi pasu extra i zvuk je super ali baterija bas kratko traje i kad dodje na 20-30% krene da smara ona teta battery low non stop pa sam ipak ostao na capsule3
 
Baterija duža na Air3, do ANC sigurno, koji nažalost beskoristan.

Imaju doduše jednu veliku prednost za moj način upotrebe, istovremeno su spojene i na iPad i na xiaomi. Mogu da slušam muziku na Max na Tidal, a kad nešto pustim na iPadu čujem i to, pauzira Xiaomi dok ne završi, pa nastavi. Odlično.

Uopšte je slušalica više lige u odnosu na ove druge koje imam ili sam imao njihove.
 
Desetak dana koristim Anker soundcore space A40, i baš sam zadovoljan za ovu cenu imaju dobar zvuk, baterija odlično drži i ne ispadaju iz ušiju
 
Aјоooј. Koliko su ti platili za reklamu?

Prelistaj malo ovaj sajt
Posle 3 meseca, jedva nalete na Realme air 5 pro , i prezadovoljan sam , od zvuka prilikom poziva i kako ja zvučim preko njih, sto mi bilo najbitnije, da nemaltretiram nekog sa losim tonom, do toga kako su zvučali kalaši sa basom, koji sam podesio preko app realme link.
A reklama o kojoj pričas , ili sam ih ja tolko dobro izreklamirao pa da ih nema nigde da se kupe u srbiji ili neznam sto ih niko neuvozi . a i po versus se kotiraju odlično , i bas štrče kao bestbuy u vrhu , u poredjenju sa dosta skupljim slušalicama.

Screenshot_2024-06-01-23-38-13-679_com.realme.link.jpg
 
Pozdrav svima, interesuje me neke jeftinije slusalice do 30-ak evra, koje imaju pristojan zvuk, jer volim da se cuje bas i dubina, a ne da budu onako prazne, cisto da se cuju. Mozda imam predrasude prema kineskim brendovima jer sam ceo zivot koristio japanske, pa me zanima neka preporuka i da mi kazete kakve su Panasonic rz-b110w, one sada mogu da se nadju na akciji za 4.200 din. Hvala.
 
Predrasude ... uostalom. šta misliš, gde se sklapaju te Panasonic ? Ili Airpods?

 
Predrasude ... uostalom. šta misliš, gde se sklapaju te Panasonic ? Ili Airpods?

Pa sve u Kini, nego je pitanje tehnologije, patenata, iskustva... Nekako mi je uvek u glavi da ovi prave slusalice 50 godina, a kinezi npr. 5.
 
A svu tehniku su pokr*... pardon, kupili, unapredili i još pojeftinili :D
 
QCY T13, Moondrops, Hayloy ... ima koliko hoćeš, nek prelista linkovani sajt biće valjda mnogo jasnije

Problem sa Ankerom je što nema isporuke za našu državu, a ako naručuješ sa nekih drugih sajtova izađu skuplje (kao i na KP)
 
Moondrop space travel, za 20 i kusur evra na aliex, bez razmisljanja.
 
QCY T13, Moondrops, Hayloy ... ima koliko hoćeš, nek prelista linkovani sajt biće valjda mnogo jasnije

Problem sa Ankerom je što nema isporuke za našu državu, a ako naručuješ sa nekih drugih sajtova izađu skuplje (kao i na KP)
Kako nema anker? Ja naručio 5-6 (parova) sluški, sve stižu uredno.
 
Anker ima na AE prodavnicu koja je baš njihova, dakle nisu u pitanju kopije
Meni su juče stigle njihove Liberty 4 NC i baš sam zadovoljan
 
Upravo, i regularno ih vidi i SC aplikacija.
 

Prilozi

  • Screenshot_20240604_141037_soundcore.jpg
    Screenshot_20240604_141037_soundcore.jpg
    41.3 KB · Pregleda: 47
Pogledavsi sinoc dosta recencija za Anker P20i, odlucio sam se za njih, porucio sam sa Alija, na akciji su trenutno 20e. Hvala svima na preporukama! Nadam se da ce jos uspesno stici. :D
 

Sony.png
 
Poslednja izmena:
Nisu normalni.
Sennheiser za te pare i pevala kuća svačijim ušima.
 
Ja danas kupio Redmi Buds 4 Active da imam na poslu, bele boje. Zvuk dobar i čist, ne čujem kolegenice ništa u kancelariji kad se raspričaju ženturače što je stalno, sjajno leže u ušima.
Apsolutno, apsolutno nikakvih zamerki za 3.200 din koliko sam ih platio.
U skorije vreme uzimam ili Anker Soundcore P20i ili Anker Soundcore Liberty 2 Pro.
 
Jel poručivao neko SoundCore Liberty 4NC preko Alija? Koliko vidim dosta je slična cena kao kod nas na KP, ne znam jel vredno rizika, pogotovo kad se uzme u opticaj i činjenica da može carina da me klepi.

Razmišljao sam da uzmem Pixel Buds Pro, ali sad vidim da se ove baš hvale, a i cena im je niža, pa možda odustanem od Buds Pro, ako su ove dosta bolje.
 
Ja sam ih na KP uzeo, nije neka razlika u ceni bila, a i da ne čekam.
 
Isto sam razmišljao kad sam kupovao Soundcore space a40, dal preko Alija da poručim ili preko KP. Na kraju sam kupio kod nas, mrželo me da čekam preko Alija, cena bila oko 2000 veca nego na Aliju
 
Kupio ja, sa kuponima i popustima izašle nešto preko 50e. Koliko sam gledao pre neki dan, sada su malo skuplje na AE a i nema tih kupona, tako da se možda i više isplati uzeti na KP.
 
A šta mislite jel bolje uzeti SoundCore ili Pixel Buds Pro?
 
Nazad
Vrh Dno