Šta je novo?

TWS slušalice

Kako primetiti razliku izmacu LDAC i defalut codeca na redmi buds 6 pro.Bukvalno nema razlike,ni na spotify ni na deezer,ni mp3.
Gde slušate muziku i sa kojih platformi je preuzimate u najboljem mogućem kvaliteti?

Ni Spotify ni Deezer ni mp3 nisu formati muzike na kojima LDAC ima smisla. Skini neki .flac, .wav fajl pa probaj.

Kako primetiti razliku izmacu LDAC i defalut codeca na redmi buds 6 pro.Bukvalno nema razlike,ni na spotify ni na deezer,ni mp3.
Gde slušate muziku i sa kojih platformi je preuzimate u najboljem mogućem kvaliteti?
Generalno mnogo ljudi danas misli da ce sa codecima postici mnogo bolji kvalitet i primetiti neku veliku promenu sto je totalno pogrešno , takve razlike zavise od izvora, plus ne samo to nego kvaliteta snimka , pa je džabe opet dal je spotify ili tidal , ako je los snimak. I na kraju razlike su oko 2, 3 procenta i to izvezbanom uhu. Drugo ono sto 90 posto ljudi ne zna, verujte mi pricam iz licnog iskustva, od top slusalica koje ja posedujem mozes postici oko 10 do 20 posto bolji zvuk sto je itekako primetno ako ulozis u eartips, znači spinfit ili azla ( 10 do 15 evra), trebate da proverite naravno dal pasuje , ali spinfit omni , azla xelstec 1 i azla xelastec 2 cine čuda u 90 posto slucajeva . Meni su totalno uzdigle technics az 100(azla xelastec 1 bas je promena) , bowers & wilkins pi8( azla xelastec 2 velika promena na bolje) , google pixel buds 2 pro ( spinfit w1 skoro level vodece trojke), gemini 2( spinfit omni cisti visoki i srednji) uticu dosta i na bas i na treble.

Tidal

ili .flac sa onih mesta koje se ne spominju ovde

ili kupis CD pa na nekom uredjaju

opet to je bezicno, tako da nemas top kvalitet samo zbog toga

LDAC sa svojih 990kbps može valjda da prosledi FLAC čiji je bitrate obično niži bez gubitka?

FLAC je oko 1400kbps

T3 Pro na AliE 15$, fri šiping.

Da li da naručujem za neki bekap i trčanje? Nemate problema sa konekcijom? Drugar jedan se žali.

Moze to manje, za 8-9$ smo ih uzimali ovih dana.

Ovo kratko sto sam probao vrede skroz narocito za tih 1000 RSD (plus troskovi kome se zalomi), meni su backup za Anker P3i na koje sam navikao pa sam ih samo napunio i vratio u kutiju.

Zvuk je sasvim dobar

Tesko je reći dobre su, zavisi sa kojima se porede. Ja sam poručio par tih jeftinih slušalica pa I t3 i na kraju uzeo Buds 3 pro... Koliko para toliko muzike.

Iz perspektive cene, naravno da su dobre. Multilink, ANC (koji nije neki naravno), solidan zvuk, sve to za 8-9 evra. Normalno da ćeš biti zadovoljniji slušalicama od 150 evra, što si i sam rekao.
U rangu do 10 evra TWS mislim da nema bolje.

Vrh Dno