A šta ti je toliko sumnjivo, ništa nisu muljali.
Додуше... Ја сам ћубер са 1370 пратилаца... Да имам пар десетина хиљада - можда би и мени тражио неко да причам оно што није.
Tebi je dokaz da je nešto muljano to što je video sponzorisan? Ozbiljan si?Evo recimo postojanje ovoga:
newsroom.sennheiser.com
Ne bih znao da ti kazem ista vezano za tinitus ali generalno ovako mogu da ti kazem da posedujem sony wf-1000xm6 i da gledajuci cenu/kvalitet odnos i nisam toliko zadovoljan. Zvuk i anc su dobri, necu da lazem ali softverske stvari umeju bas cesto da zakucavaju kao speak-to-chat i konekcija sa aplikacijom. Takodje samo kuciste mi je jako lose/klimavo i ne deluje mi da je premium kvaliteta te se plasim sta ce biti kad prodje godinu/dve/triPotrebna mi je pomoc. Kupio sam skoro sony wh-1000xm5, ali mi za ovo vreme uopste ne odgovaraju plus zauzimaju mnogo prostora u rancu, posto uglavnom tako putujem.
Mozda bih uzeo neke tws slusalice,razmisljao sam da uzmem neke kvalitetnije oko 200e, npr sony wf-1000xm5 ili bose quietcomfort ultra posto imam tinitus, pa kao da uzmem neke kvalitetnije slusalice. Nemam problema sa tinitusom sa over-ear slusalicama, ali ne znam kako bi bilo sa in-ear. Da li neko od forumasa ima iskustva, koristio bih za pozive, povremeno slusanje muzike i na putovanjima.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari