Šta je novo?

Tvorac Task Manager-a više ne može da trpi! Poručuje Microsoftu da prestane da dodaje gluposti u Windows 11 i prvo popravi elementarne bagove

Benchmark

Znamenit
Učlanjen(a)
11.09.2006
Poena
1,385
windows-11-ilus-280525.webp

Tvorac Task Manager-a više ne može da trpi! Poručuje Microsoftu da prestane da dodaje gluposti u Windows 11 i prvo popravi elementarne bagove​

Autor Windows Task Manager-a poručuje Microsoftu da obustavi izbacivanje novih, beznačajnih funkcija u Windows 11 i da se fokusira na ispravljanje grešaka

Kompletan članak: https://benchmark.rs/vesti/softver-...windows-11-i-prvo-popravi-elementarne-bagove/

Mrzim recenicu pa znate kako. Svestan sam svega novog i nisam bas neki ljubitelj od svih OS i dalje je ne prevazidjen win 7 pre njega xpsp2 klasik zar ne., sto se tice performansi igrica itd. Isto tako naucen sam da neke pokvarene stvari ne treba zatpavati i krpiti drugim ili takodje pokvarenim stvarima. Treba se vratiti na sam pocetak i ispraviti ne pravdu/gresku jer ako ste srenuli sa puta taj put uvek vodi u pogresnom smeru. Moras se dakle vratiti na prvu raskrsnicu i ispraviti krivu drinu. Ovo danas lici sve na ai i android vise nema veze sa windowsom. Ako sam kompjuteras pusti me da budem kompjuteras a ne android i imam svoj vrlo dobar mozak nisam retard da mi treba ai. Pa zar vi mislite da je ceo svet toliko zatupljen sto je najgore ima ih ali to ste vi stvorili. Task menadzeru vrati ih sve na prevaspitanje na restart na prvobitna podesavanja. Lep pozdrav gejmeri

Sve je to lepo, ali Windows se više ne razvija... Ovo je samo održavanje života, čisto da se kaže da postoji.

Razvoj novih aplikacija - ne postoji.
Sav poslovni softver radi u webu.
Osim igara, ništa drugo se ne pravi za Windows.

Pa čak ni Microsoft ne pravi nove aplikacije za svoj sistem - većina aplikacija im je PWA - od novog Outlook-a, preko poslovnih Office aplikacija (Loop, Teams, Planner...) do ono malo aplikacija za kućne korisnike (Clipchamp)....

Microsoft je sve pripremio da može Windows da ugasi u jednom trenutku, i to je to. Nadelu su digli u nebo jer je digao cene akcija, ali je sahranio Microsoft kao softversku kompaniju.

Nazad
Vrh Dno