Šta je novo?

TV prenosi

На "LiveOnSat" нема најаве да ће неко код нас (Арене, СК...) преносити бокс Tyson vs. Usik, да ли ће можда преноса ипак бити негде на нашим ТВ каналима?

Хвала пуно на информацији, на жалост 30€ ми је пуно да платим, једино да правимо фамилију. 🤣

Screenshot-3.png

Tražite IPTV streamove za Sky Sports i TNT Sports po netu . Svi ostali streamovi su PPV .

Screenshot-4.png

Screenshot-2.png

Не знам да ли је адекватна тема али мислим да је ипак питање најближе овој теми. Да ли ћемо моћи да гледамо негде Србију (разни спортови) у 4К резолуцији на Олимпијским играма? Колико видим од РТС-а и АС пакета неће бити ништа у 4К, Eurosport ће преносити ако се не варам ОИ у тој резолуцији али не знам да ли ће бити кошарке, ватерпола и осталих екипних спортова а поготово колико ће бити Србија покривена? Шта је са оним спортским пакетом што нуди HBO MAX?

ne postoji HBO Max već max (ili Max). tema je https://forum.benchmark.rs/threads/max-nije-tema-o-hbo-max-ni-o-supernovi.493401/unread
kao što reče, prenosiće se na Eurosport 4K, ko ima

no, za ovakva pitanja se obično otvori tema u sobi "on-line servisi" pa bih te zamolio da to uradiš 🙂 već su otvarane za svetska/evropska prvenstva u ⚽ i 🏀

Fudbal UEFA Super kup
14.8.2024. RTS1 21:00
Real Madrid - Atalanta

Utakmica se igra u Varšavi, a komentator je Peđa Strajnić.

SK 2, 20h danas
oproštajna utakmica Gorana Dragića

Sta se desava sa arenama i hz?
Partizan-cibona u 24hz
mnogo meceva lige sampiona bude cesto tako

Ili imaju neki problem, ili ne znaju da nameste, ili ih je baš briga.

Ajd što moramo da slušamo one komentatore sad još gledamo sliku koja secka

Da, prenosi Lige šampiona (osim na Premium kanalima) su horor. Ja ne znam šta se dešava i zašto su tako loši odjednom.

Arena premium 3 pre neko veče je bilo uđas gledati. Fudbal, lopta po zemlji, kao duh.

Pisali smo o tome u temi čini mi se o mts boxu. Znači samo AP1 i AP2 su dobri, ostalo užas. Moj predlog je da ih zatrpamo prigovorima

Pa ima li neko iz Telekoma da cita ovo ljudi se bas zale za Arene ove sezone rade vecinu prenosa sa 25 protokom i losom slikom ..

Ja podneo prigovor. Podnesite svi, možda nešto i urade. Definitivno je do Arena jer se manifestuje na svim provajderima koji imaju Arene

Mailove direktora za spamovanje primedbama mozete stavljati na svoje fb profile, X, Insta, sta li vec imate a ne na forum ciji je vlasnik pravno lice.

Kako je moguće da Arena, koja ima pravo na prenos NFL, nema svoj feed, nego uzima sliku sa Prime-a (utakmica sinoć SF-SEA)?
Kao nekada LŠ na RTS sa logom Rai.

Kako je moguće da Arena, koja ima pravo na prenos NFL, nema svoj feed, nego uzima sliku sa Prime-a (utakmica sinoć SF-SEA)?
Isto kao što se vidi i logo NBC, ABC, CBS u prenosimam od 19h. Nema direktnog feeda za pojedinačne kuće

To je tako sa severnoameričkim sportovima. Oni šalju feedove njihovih televizija i to je to. Ja pratim bejzbol - MLB i sve utakmice uključujući i plejof su sa njihovih televizija (vidi se logo i ostalo). Jedino za World Series tj "finale" daju internacionalni prenos (nije FOX-ov).

Hvala na odgovorima. Pogrešno sam opisao. Znam da američke tv kuće koje prenose američke sportove šalju svoje signale ostatku sveta, ali me je zbunio američki komentator u pozadini. Nisam to ranije primetio. Bilo je ono na momente, pred tajm aut ili kraj četvrtine, ali sinoć se sve vreme čuje... Nešto se ne sećam (neka me cenjene kolege isprave, ako grešim).

Kako gledati večerašnji boks meč Bivol vs Beterbiev ? Niko od naših ne prenosi ,Dazn i valjda espn + ..E sad posto Dazn pretplata košta 20 dolara ,a espn kolko sam uspeo da nafatam 10 ,jel možemo sa uključenim vpn da platimo za espn plus i kasnije koristimo aplikaciju ..?

Fudbal Liga konferencije, prenos na Radio-Televiziji Vojvodine 2, danas u 18.45

7.11.2024. RTV 2 18.45
TSC Bačka Topola - Lugano

Jel prenosi neko Usyk - Fury 2?

DAZN i Sky Sports prenose sigurno i prelims, gledam trenutno na Sky, a video sam da je islo i na DAZN.

Zna li neko ko ce prenositi ovo svetsko klupsko prvenstvo u fudbalu iz Amerike koje pocinje za par dana ?
Da li samo DAZN platforma ili ce ici i na Areni?

koliko vidim može besplatno da se gleda, izašla mi reklama na hisense tv
pretpostavljam da će samo strani komentatori biti

prenosiće i rtcg

Nazad
Vrh Dno