Šta je novo?

TV preko mobilnog

Nemam nameru da se raspravljam o ovakvim suludim tvrdnjama, ti u jeku expanzije 3G pricas kako je ona propala tehnologija? I to sto radis za firmu koja radi za 02 i Vodafon nema za mene ama bas nikakvu tezinu jer ti mozes za njih i prozivoditi nalepnice :D Naravno, sad tjes retji da im vi instalirate 3G sisteme etc.. A to sto si lupio, pa se sada pozivas na argumentum ad hominem je smesno! I jos cekas moju argumetaciju, vrh!
Dakle ja zavrsih sa off-om! Sorry svima ali morao sam da prokomentarisem!

edit: i samo jedan mali dokaz koji videh sada na mr.com, za one koji ne znaju engleski nokia je utrostrucila udeo u WCDMA trzistu u 2005., mislim da to dovoljno govori! evo i linka

Poslednja izmena:
Freelancer je napisao(la):
Imajuci iskustva sa gore pomenutim, mogu odgovorno da tvrdim da je 3G propala tehnologija, jer sem ako ne zgusnu bazne stanice duplo vise nego sto su za 2G, nikada neces biti preterano zadovoljan signalom. A svi znamo kako je "odlican" 2G signal u Srbiji. Ako na 2G imas pun signal, na 3G ces imati do pola. Da ne pricam kada padne kisa ili sneg. Ocajno je osetljiv na vremenske promene.
Na žalost, moje iskustvo je limitirano na nekolilko oaza u gradu gde je signal dobar, pa se moj komentar odnosi isključivo na idealne uslove. O nekim realnim primenama teško je govoriti kad pokrivenost praktično i ne postoji.
Po svemu sudeći, kako se stvari (ne) razvijaju, mi ćemo 3G preskočiti, a i sve drugo će sigurno kasniti godinama.

za Vladu064 skinuo sam sa sajta sa programima instalirao ima i reg na nekog tipa i to je to javni se na [email protected] pa ti posaljem jednostavan je za instalaciju ali skup za koriscenje....

za 10 do 15 godina ochekujem da svako ima po jednog onog malishu R2D2 2kakava qrac p mobilni. Samo kazes mali pali makinu i sve u 3D i josh i leti po potrebi

Sta reci imas telefon kao i ja ali moracemo da sacekamo boljeg operatera da bi mogli da pratimo LIVE TV inace telefon 6630 to podrzava bez problema

Darko1 je napisao(la):
Sta reci imas telefon kao i ja ali moracemo da sacekamo boljeg operatera da bi mogli da pratimo LIVE TV inace telefon 6630 to podrzava bez problema

Nije bas tako. Ako koristis Telekomovu mrezu, probaj sledecu adresu:

rtsp://172.22.45.10/live/tv.sdp

Za Mobtel (iliti kako god se sad zove) imas link na WAP portalu, ili:

http://vivo3.mobtel.co.yu

Naravno, za pravi ugodjaj je potreban bar EDGE.

Pozdrav

P.S. And, yes, Big Brother is comming to your mobiles soon...

Vrh Dno