Šta je novo?

tv out problem

sirius

Čuven
Učlanjen(a)
24.11.2002
Poena
619
Imam HIS 9000 pro koja ima s-vhs izlaz za tv,medutim na tv-u imam samo cinc.Da imam adapter ,ali mi na tv nema boje?

je si li probao da stavis tv-out na PAL

Pitanje za ostale: Posto S-Video out ima prakticno tri zice

2 GND Ground (C)
3 Y Intensity (Luminance)
4 C Color (Chrominance)

kako se u adapteru sa S-Video na Chinc, dobiju dve, nije valjda da se samo spoje 3 i 4

evo ja sam to resio ali instalacijom Catalysta 3.4 ......... neverovatno koje su krsina bili drajveri ispod 3.4 serije ........... ATI bi definitivno trebao da resava problem sa svim svojim drajverima a ne samo za one iznad 9600 serije!!!

samo instaliraj i sve ce da radi strava ......... nisu veliki a ima ih i na HIS-ovom sajtu www.hightech.com.hk a i na omegi

Mihajlo je napisao(la):
evo ja sam to resio ali instalacijom Catalysta 3.4 ......... neverovatno koje su krsina bili drajveri ispod 3.4 serije ........... ATI bi definitivno trebao da resava problem sa svim svojim drajverima a ne samo za one iznad 9600 serije!!!

samo instaliraj i sve ce da radi strava ......... nisu veliki a ima ih i na HIS-ovom sajtu www.hightech.com.hk a i na omegi
Dali su to drajveri koji na njihovom sajtu imaju oznaku "788"

vvv je napisao(la):
je si li probao da stavis tv-out na PAL

Pitanje za ostale: Posto S-Video out ima prakticno tri zice

2 GND Ground (C)
3 Y Intensity (Luminance)
4 C Color (Chrominance)

kako se u adapteru sa S-Video na Chinc, dobiju dve, nije valjda da se samo spoje 3 i 4

Pa NARAVNO da jeste! A i kako drugacije... Bolje je da izmedju te dve zice stavis condenzator (570pF ceramic) i to je sve..!

Nazad
Vrh Dno