R_U_S
Čuven
- Učlanjen(a)
- 26.04.2004
- Poena
- 620
Mx je napisao(la):Tesko da ce sa leadtek expertom 2000 imati bilo ko savrsen zvuk jer je on blagi uzas. Inace hteo sam da kupim pomenutu kartu i zamenim vremesni PCTV zato sto ima losu software-sku podrsku. Slika je prilicno dobra, mada samo za nijansu bolja od PCTV-a, a zvuk je definitivno mnogo bolji na PCTV-u. Inace program WINFAST PVR sam trazi kanale (nema manuelnog podesavanja, dostelavanja) pa je nasao i 2 kanala u crno-beloj varijanti???Takodje par kanala se cuje samo na levom zvucniku a ne na oba. Daljinski trazi precizno ciljanje. Deluje kao dobra karta ali je nezaokruzen proizvod, mada trenutno jedini koji vazi za pametniju kupovinu, pa opet ostaje jurenje alternativnog software-a.
Imam Audigy LS i Altec Lansing 5100 i nisam primetio da je zvuk los (nisam neki sluhista, svirao sam el. gitaru pa mozda sam malo ogluveo od prevelike buke), mada ne mogu reci da je na PCTV zvuk nesto mnogo bolji.
Elem, lek za zvuk na jednom zvucniku: stisni dugme "Audio" na daljincu, pa izaberi mono ili dual, pa ces imati zvuk na oba zvucnika, ali mono. Ovo se desava samo na Discovery kanalu, i to od pre nekih pola godine, od kada su mi ukinuli rusku sinhronizaciju na Discovery kanalu-radilo je na Dual modu. Inace zivim u Mirijevu i na KDS-u sam (nazalost).