Šta je novo?

Tv do 50 000

DjordjeB

Cenjen
Učlanjen(a)
27.06.2011
Poena
154
Ako sam promasio temu neka moderator obrise ovaj post. Koji televizor po vama bi bio najbolji za cenu od oko 50 000 din. Da nije samsung, da je full hd i da ima hdmi. Primena pa najvise za gledanje kablovske ali najvise bi mi znacilo da filmove prikazuje sto je moguce bolje jer zbog toga najvise i kupujem. Malo sam opsirno postavio pitanje ali ko prati verovatno zna sta je trenutno najbolje za tu cenu.

Ghostface, ajde oladi molim te. U televizore se ne razumeš, pratim tvoje postove već neko vreme. Favorizuješ LG i pričaš neistine da je bolji od Samsung-a, a jedan jedini dokaz o tome nisi izneo, to su samo tvoje prazne reči. Još imaš drskosti da pričaš ovako sa ljudima kao da znaš nešto...

Aj ja sam amater u ovim vodama ,i mogu da progutam kad me neko nazove glupanom i bezveznjakom,ali to je njegova osnovna kultura .Bas bih voleo da vidim sta ce ghostface ,odgovoriti nekom koji je u samo vrhu ,kada je rec o poslu kojim se bavi.

Ghostface, ajde oladi molim te. U televizore se ne razumeš, pratim tvoje postove već neko vreme. Favorizuješ LG i pričaš neistine da je bolji od Samsung-a, a jedan jedini dokaz o tome nisi izneo, to su samo tvoje prazne reči. Još imaš drskosti da pričaš ovako sa ljudima kao da znaš nešto...

Ne trebam nikakve dokaze da iznosim jer necu toliko da se uplicem u nesto sto vam ne mogu objasniti i nesto sto bi bilo lose za drugi brend. Posto vidim da si ti izuzetan poznavalac materije molim te objasni i ispravi ljude i koji pisu neistine i daju ljudima lazne informacije, ja se ne razumem i ja cu da oladim :). Sukob misljenja mora postojati, ja nisam rekao da je samsung los samo sam rekao da nije bolji i da nije u samom vrhu kao sto su neki izjavili...uostalom vreme ce pokazati svoje. Nisam drzak samo iznosim svoje misljenje ...ako sam nekog uvredio izvinjavam se.

pogledajte LCD PFL4606H sasvim dobar tv za neku pristojnu cenu.

Kakav je sada kvalitet philips tv-a ,znam da nije bio bogzna kakav ,i da se tek sa serijom pet popeo pri vrhu.

Tacno tako, sa proslogodisnjom serjom 5 se probijao na trziste, vec sa 9 serijom je napravio dosta dobru pricu konkretno model pfl9705h/12 koji je dobio eisa nagradu kao najbolji tv 2010/11. Mislim da je philips dosta kvalitetan slika mu je izuzetno dobra, preporucio sam PFL4606 koji je nov model, 100hz 2ms odziv... mislim da za tu cenu necete naci bolji tv slicnih karakteristika i kvaliteta slike. U svakom slucaju vredi pogledati pa sami presudite :)

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno