PROBA CU,HVALA TI :S:Delija je napisao(la):A da procitas prvo pitanje?
Pa covek lepo pita kako da SA TIM kodekom dobije 700Mb/h!
Tesla, ne kontam u cemu je problem...
Eksperimentisi malo sa konfiguracijom kodeka.
Recimo sa podesavanjem (cisto probe radi, a ti se igraj sa razlicitim vrednostima):
Average bitrate 80Kb/s
Maximum Quality QP6 = 80%
dobijas snimak ~13-14Mb/s, a kvalitet je jos uvek OK.
Cak i po cenu da ispadnem glupDelija je napisao(la):...covek lepo pita kako da SA TIM kodekom dobije 700Mb/h!
Recimo sa podesavanjem (cisto probe radi, a ti se igraj sa razlicitim vrednostima):
Average bitrate 80Kb/s
Maximum Quality QP6 = 80%
dobijas snimak ~13-14Mb/s, a kvalitet je jos uvek OK.
hvala svima probacu, delija pozrdrav sa juga(ma kakav jug!sever je zakon) :smoke: :smoke: :smoke:Delija je napisao(la):Nisam bio dovoljno jasan...
1. U pitanju su kilobajti (uvek smo na faxu pisali Kb, da ne izmisljam sad toplu vodu)...
2. Ups!Nisam dobro napisao, u pitanju je 13-14Mb/s, empirijski utvrdjeno, nisam "gadjao" bas 700Mb/h (definitivno nisam pogodio:d), vec sam tresnuo ofrlje
posto je bitna poenta, a mrzelo me je da se igram sa time (meni je dosta i tih ~20Mb/s uz bas fin kvalitet iz jednog prolaza, mada je drugi prolaz neophodan u slucaju kompresije i zvuka)...
3. Zvuk je nekompresovan, posto sa kompresijom zvuka uz sliku u realnom vremenu dolazi do desinhronizacije... Znaci, vise zauzima zvuk od slike!!! Takodje, DScaler (4.1.12) mi zbog nekog bug-a ne dozvoljava da izaberem bilo koju vrstu kompresije zvuka, vec mi daje samo Stereo PCM 16bit 44khz, bez obzira sta odaberem. Iskustvo sa desinhronizacijom imam sa prethodnom verzijom istog i sa svim ostalim programima za tu namenu.
4. Koristim rezoluciju 384x288
5. Koristi se varijabilni bitrate, sa prosekom od tih 150Kb(80)/s
Uostalom, pogledaj attach, a mozda je najbolje da probas, posto stvarno nije los, pa da podelimo iskustva, posto je mozda bolje to sto ti koristis.
poz.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari