Šta je novo?

Kućna multimedija TV за дневни боравак до 140к

Koji TV, projektor, zvučnike, soundbar i ostale multimedijalne komponente kupiti?
Učlanjen(a)
19.07.2020
Poena
585
Moja oprema  
Laptop
Asus zephyrus g14
Mobilni telefon
Samsung Galaxy S24 Ultra
Pametni uređaji
Huawei GT3 Pro
Pristup internetu
  1. Kablovski internet
До максимално наведене цене бих пазарио ТВ у наредних месец дана, просторија око 30 квадрата, удаљеност ће бити од 2,3 - 4м па разматрам ТВ од 55" - 65"
Директног сунца нема, мада у току дана има одсјаја јер су преко пута ТВ-а балконска врата и прозор који имају ролетне, већину времена би се гледао спорт(кабловска) лоше резолуције, и наравно филмови и серије што преко стриминг сервиса што преко екстерних уређаја, игрице не играм
Јако ми је битно да ТВ подржава што више видео и аудио формата па се тренутно троумим између ових модела:

HISENSE U8QF 65"
SONY KD65 XH9096BAEP
LG CX 55"
Углови гледања нису огромни па се ту мање - више уклапају сви, отворен сам за све препоруке, одгледао сма милион рецензија и коментара нисам више паметан шта да радим? 😀

@djape08 Што се мене тиче највише сам загрејан за Sony KD65XH9096BAEP тренутно, читао сам много о U8QF на страним форумима и доста њих се жали на њега да је далеко од Америчког U9G, док за Sony су 95% одлична искуства, плус су за многе регионе пустили апдејт и коначно ради 4k 120hz,мада мени и не значи пуно пошто не играм игрице преко ТВ - а, највероватније Oled испада из разматрања због цене а 55" OLED делује као играчка наспрам овог Сонија од 65" уживо, иако је ипак Oled недостижан за LCD - Led технологију, мени игра битну улогу дијагонала.
Једно питање само, јел могу да је између 9096 и 9077 разлика само у боји, евентуално стопама пошто је разлика у цени и до 50 - 100е?

Koliko sam istraživao 77 je siv ram, 96 je crn. Barem na 55". Video sam 77 uživo, jako je lep taj sivi ram, ali se meni ne uklapa, baš bi štrčao, mada ako je 50e jeftiniji, onda bih ga uzeo bez razmišljanja 😂

Koliko sam istraživao 77 je siv ram, 96 je crn. Barem na 55". Video sam 77 uživo, jako je lep taj sivi ram, ali se meni ne uklapa, baš bi štrčao, mada ako je 50e jeftiniji, onda bih ga uzeo bez razmišljanja 😂
Прилично је осетна разлика у цени, а мени се више свиђа сиви јер разбија доста монотонију гомиле црних ТВ - а и генерално уређаја, и има више вау ефекат 😀

Da. 9096 и 9077 je samo boja rama i stope razlika. Iskreno ako ti prostor nije problem idi na jeftiniji! :) Mada meni žao što nisam uvatio ovaj sa mogućnošću 2 pozicije stopica - uze i šire. 105 cm je razmak između stopa na 9077 - nije malo! :)

Мени ће ТВ ићи на зид па ми стопе нису битне, win win ситуација😀

Тренутно је најнижа цена откад је изашао LG C11 149 990,скоро па јефтинији и од CX, али у 55",можда ће неком бити корисна информација.

Тренутно је најнижа цена откад је изашао LG C11 149 990,скоро па јефтинији и од CX, али у 55",можда ће неком бити корисна информација.
Ako je upakovan, onda ta cena je top, ali cisto sumnjam, posto su oni poznati po tim simpaticnim prodajama i ostalim zanimljivostima.

Ako je upakovan, onda ta cena je top, ali cisto sumnjam, posto su oni poznati po tim simpaticnim prodajama i ostalim zanimljivostima.
Не бих рекао, не пише да је последњи модел, мада сам ја од OLED - а одустао због односа цене и дијагонале, не одговара ми 55", знам да је било заинтересованих за овај модел а цена тешко да ће ићи испод овога у овлашћеним радњама...

Ови као да читају шта ми овде пишемо, данас дигли цену модела 9077 за 8 хиљада у односу на јуче, пре неки дан исто тако једна радња за 9096 подигли за 10к,што каже Митар Мирић : "Шпијуни су међу нама".

Наручиx и платих KD65Xh9077 да би ми после два сата јавили како је дошло до грешке, да је ТВ "резервисан" и да ће ми вратити новац, циркус, у дугој радњи зовем да резервишем, кажу нема на стању😂
На крају ће ме изнервирати и купићу Oled и то 65"

Nameracio sam se na Sony KD55XH9077SAEP, citajuci vase postove ukapirao sam da je jedan od najboljih izbora u ovoj dijagonali, trenutno je 105k din u domacim poznatim lancima, da li mislite da ce ici ispod ove cene za crni petak? Da cekam ili da porucujem odmah?

Nameracio sam se na Sony KD55XH9077SAEP, citajuci vase postove ukapirao sam da je jedan od najboljih izbora u ovoj dijagonali, trenutno je 105k din u domacim poznatim lancima, da li mislite da ce ici ispod ove cene za crni petak? Da cekam ili da porucujem odmah?
Imaš i za 102k ako uzimaš za keš.
Ja uzimam sutra poslednji primerak koji nije izložbeni, ali ne u toj radnji jer meni ne odgovaraju finansijski uslovi jer deo uzimam preko kredita.

Moze na pp gde ste uzimali ove modele po tim cenama ?
Ja danas narucio u WW, jedino tamo su mi rekli da imaju primerak iz magacina, fabricki zapakovan, koji nije izlozbeni. Kada stigne, videcemo da li je tako. Na vecini drugih mesta se uglavnom radi o izlozbenim modelima, a kod dobavljaca vise ne moze da ss naruci jer je proslogodisnji model. Inace i te izlozbene primerke prodaju po regularnoj ceni sa sajta sto je po mom misljenju nebulozno

Коначно наручио KD65XH9077 сиви, отприлике последњи у Србији неотпакован, сви остали или су изложени или одавно продани, дао сам пар хиљада више него што је био XH9096 изложени, али ваљда ће вредети 😅
Ажурирање наших сајтова је за плакање па сам звао 15 радњи...

Posedujem KD65XH9077 od prosle godine i za sada sam zadovoljan. Malo ima probijana svetlosti ali najvise ako se gleda malo sa strane i titlovi kad idu primeti se inace slika i na nasim kanalima je odlicna imam i sbb i mts. Plex radi bez greske sve filmove 4k remuxe guta preko wifi. Izasao android 10 pre neki dan i eto tu mozda imam zamerku da deluje da mi sporije radi HBO GO app ali mozda je samo subjektivan osecaj.

Коначно наручио KD65XH9077 сиви, отприлике последњи у Србији неотпакован, сви остали или су изложени или одавно продани, дао сам пар хиљада више него што је био XH9096 изложени, али ваљда ће вредети 😅
Ажурирање наших сајтова је за плакање па сам звао 15 радњи...
Ima li nacina da se proveri vreme rada, odnosno da li su bili izlozeni, ja konkretno gadjam 55icu...

Ima li nacina da se proveri vreme rada, odnosno da li su bili izlozeni, ja konkretno gadjam 55icu...
Једино кад ти стигне ТВ можеш да провериш у подешавањима, до тад једино да им верујеш на реч да је фабрички запакован и некоришћен, ја сам поручио са онлајн продавнице тако да они немају где да га изложе и да хоће😂

Nazad
Vrh Dno