Šta je novo?

Turok (PC)

Jel stvarno treba 50GB za instalaciju ? Odakle mi 50GB na jednoj particiji...

PS. Evo trazim system req. za igru po on-line prodavnicama i nigde ne pise, samo cena pise. Nije ni cudo sto "PC gaming propada" kad ljudi misle ako imaju PC mogu da stave bilo sta i da to radi...Prosto neverovatno da nema system req. po tim sajtovima...

edit: nasao sam (na torrentima :wall: ) pise da je 18GB potrebno, a ne 50. Molio bih da neko ko nema 50GB, a instalirao je i igrao igru potvrdi da radi (ili ne radi) :)

Poslednja izmena:
Evo ja imam slobodno 30 Gb. Kad sam instalirao igru imao sam oko 13 Gb, znachi oko 17 Gb prostora treba. Sasmo sam ishao next(standard install), nisam gledao sta ima pod custom. Mozhda su neki od jezika mogli da se odshtikliraju, pojma nemam. :)

Jel stvarno treba 50GB za instalaciju ? Odakle mi 50GB na jednoj particiji...

PS. Evo trazim system req. za igru po on-line prodavnicama i nigde ne pise, samo cena pise. Nije ni cudo sto "PC gaming propada" kad ljudi misle ako imaju PC mogu da stave bilo sta i da to radi...Prosto neverovatno da nema system req. po tim sajtovima...

edit: nasao sam (na torrentima :wall: ) pise da je 18GB potrebno, a ne 50. Molio bih da neko ko nema 50GB, a instalirao je i igrao igru potvrdi da radi (ili ne radi) :)

Ne uzima 50 jer sam ja instalirao igru na potpuno praznu particiju (tacnije disk od 300 GB) i sa zanimanjem pratio koliko se smanjuje slobodni prostor. O tih 50 GB nema ni govora. Igra sama posle instaliranja zauzme oko 17-18 GB i to je to. Na C particiji tokom instalacije sam izgubio 10 KB :)

Poslednja izmena:
@ gx-x ...zauzima 15Gb

Prilozi

• tUrok.jpg
    tUrok.jpg
    30.6 KB · Pregleda: 81
Ako je za tebe ovo odlicna igra onda ili mi svi imamo problem sa ukusom i vidom ili ti nesto pijes :D :D :d

Ma to nije od pića, ovakav trip samo LSD može izazvati :d

Nego, stvarno ne kontam kako posle toliko truda dobijemo ovako govance...

Znaci da ne vredi ni "tricavih" 5.5 giga rip-a?

(uskoro mi se drugar vraca iz inostranstva a odavno je bacio pik na igru, pa da znam dal da budem bas ubedljiv u izgovorima zasto nisam skinuo ni rip...?)

A ja se ponadao da ce biti extra igra. E kad se sjetim Turok-a na N64 koja je to igra bila.

Eh Turok na N64... I ja sam se nadao da ce ovo biti bar priblizno njemu :cuss:

turok.jpg

:wall:

Smorio sam se gadno. Instaliracu kod drugara, pa cu videti da li je problem moj komp ili sama igra. Ukoliko neko pronadje resenje, neka ga baci ovde.

Nešto slično piše i meni na Win xp, vidio sam i na stranim forumima taj problem kod nekih ali rješenje nisam.

"Uninstall game....download ageia drivers and install them
Reinstall the game...."

E sad, neki kazu da im je proradilo sa samo instaliranjem AGEIA driver-a.

Reinstalirao sam Turoka i proradio je. Posle minut igranja mi je zabagovala igra i zaglavila me na nekom ******skom delu i jednostavno ne mogu da se pomerim iz mesta. Nekoliko puta sam restartovao taj deo ali se uvek zaglavim. :trust: Izgleda da mi jednostavno nije sudjeno. :)

Pronadji vitalni lek ... :wave:

Meni je proradilo odmah posle instalacije aegia drivera...

Kako da ubijem onu zmiju ili gustera sta vec jeste u onoj pecini imam bacac plamena luk i strelu i pumpericu i noz.

Rambo bi resio to lukom i strelom. Ako pada helikopter, zasto ne bi i dinosaurus? :)

Flamethrower na one tri rupe sa lavom. Pali na onu iz koje se vidi dim kada cudoviste krene na tebe...

Probao sam i pre ali izgleda ne dovoljno idem sad opet da se borim sa gusterom djurom.Thanks.

Ovde je tako potrebna neka zakrpa koja ce popraviti ovaj bagoviti uzas. Zaglavim se cim krenem da igram. Znaci ne zamrzava se sama igra vec ne mogu da se pomerim iz mesta cim uskocim u rupu kada krenu eksplozije.

Ja nisam imao ama bas ni jedan bug a presao sam je celu

Ima li nekgo da se predomislio po pitanju ocene igre?

Vrh Dno