Šta je novo?

Turok (PC)

U klasi prosečnih naslova,jedna od boljih - za mene.
Vredi odigrati

Poslednja izmena:
Je l' moze neko da mi posalje sejvove Turoka na: [email protected]? Makar od predjenog prvog nivoa mi treba sejv, jer moram nekako da "preskocim" bagoviti deo.

Ja sam ga takodje deinstalirao zbog bagova, a nesto mi i nije zao.

kaki bre bugovi presao sam je celu i nijedan bug nisam imao igra me je odusevila u svakom pogledu (naravno ako je vitality lekic onda radi bez problema)

Sta ste se uhvatili za "vitality lekic"? Imam je*e*i "vitality lekic" ali je sama igra je*e*o bagovita. O kvalitetu igre ne mogu da govorim, jer mi zabaguje na prvom nivou i ne stignem ni da je ispitam.

Stigao sam do dela kada stignete do olupine svog broda i nadjete se ostalima i u sledecoj misiji treba da se pronadje neki komunikator, problem je sto ne mogu da nadjem ni izlaz ni taj komunikator. Pa bilo bi lepo ako bi mi neko pomogao, mada je sad 2:30am mozda ga sutra i pronadjem. :D

Snasao sam se bio je neki bug u pitanju, nije hteo da se ucita sledeci nivo.

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
stvrano mi nije jasno odakle vam bugovi i to u tolikom broju ja nisam imao ni jedan:trust::banana:

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
stvrano mi nije jasno odakle vam bugovi i to u tolikom broju ja nisam imao ni jedan:trust::banana:

Iskreno da ti kazem ni ja do juce, prekjuce nisam ni jedan primetio tako da sam isto mogao da se pohvalim kao ti da nisam naisao ni na jedan problem. Mada problem je bio sledeci jer izgleda da mi se saputnik nije pojavio na odredjenom mestu tako da nije hteo da se ucita sledeci nivo, izgleda da se negde zaglavio. Ali kad sam ponovo odigrao video sam i zasto nije hteo da dodje jer treba da ga pogodi strela direktno u srce da bih ja nastavio da igram :):):):):)

Da li ova igra ima cooperative mod,video sam nesto na netu ali nisam siguran .... :trust:

Imam problem sa doticnom igrom na Visti.

Instaliram lepo, pita hocu li desktop shortcut, kazem Yes, zavrsi insalaciju i sve je tu ok.

Nakon toga nema desktop shortcut-a i nigde ne mogu da pronadjem TurokGame.exe kako bi ga izlecio :D

Kao i kod ostalih Unreal igara, glavni exe nije u rootu igre, nego negde zabijen u Binaries. Koristi search fajlova ako ništa.

Probao sam search, ali ne nalazi ga, to mi je cudno.

Definitivno ga nema, da li neko moze tacno da mi kaze gde treba da bude fajl

Trazi TurokGame bez ono exe i lijepo ti @voodoo rece da se nalazi u Binaries folderu.

Tokom prve instalacije u doticnom folderu nije bilo Turok fajla.

Restorovao sam Vistu i krenuo od pocetka. Iskljucio sam sve aplikacije, AV i igra se instalirala bez problema i desktop shortcut je tu.
Kada prekopiram lekic, igra nece da se pokrene. Nista se ne desava.

Ovaj problem sam imao i sa Frontlines FOW, samo stoji pocetni screen.

Ageia 8.x.x driver instaliran kao i nVidia 175.16

Poslednja izmena:
Mozda ti je slaba graficka, pa nece da potera igru. :p Ja sam prestao da se bakcem sa Turokom odavno.

Ja pokrenem igru...i od onih uvodnih slicica do menija za pokretanje nove igre...traje vecnost. Mis mi zapinje, zvuk secka, znaci ne verujem. Kapiram da racunar iz potpisa nije gamerska konfiguracija, ali da mi zapinje kao da sam na 486ici sa 4MB ram-a pokusao da pokrenem need for speed - nije mi logicno. Pri svemu tome, imam orginal igru (znam da nema nikakve veze, ali na kutiji faking pise zahtevnost koju kako god okrenem - ispunjavam.)

vat iz da problem gad damit to hel?

Ovaj game se definitivno jako cudno ponasa (pod tim mislim na ovu "izlecenu" verziju)! Medju poznanicima koji su je stavili, neki imaju probleme, dok drugi uopste ne. U pitanju su razlicite konfiguracije sto starije, sto (naj)novije, na nekima je XP, dok drugi imaju Vistu, i dosli smo do zakljucka da nekog opsteg pravila nema, jednostavno treba je staviti i videti kako ce se ponasati.....
Jedan od likova je cak stavio na svoje dve dosta slicne masine, obe pod Vistom, cisto radi eksperimenta, i na jednoj je sve OK, a druga non-stop blokira....
Mislim sta rechi, nego.... treba probati... gledati njihov forum na sajtu sa komentarima (ili na gamerskim sajtovima) sa potencijalnim resenjima, ili cekati neki zvanicni update (pa zatim i dodatni "lek").... mislim za one kod kojih ne funkcionise kako treba....
A da treba probati - treba! Barem za nas koji smo (od)igrali stari Turok.... Eeeeeeh, kakvi su to bili dani..... prva 3dfx kartica + novi turok = mnogo neprespavanih notji i crvenih ociju i sasblasnih osmeha ujutru.............. Aaaaaaaaah, the good old days...
:type: :d

Kod mene i dalje nema sanse da se igra pokrene. Ista prica i sa Frontlines FOW.

Probao sam C&C radi bez problema, COD 4 isto tako.

Znaci Vista je ok, do igara je.

koliko treba vremenski u satima da se obrne igra ? jel kratka ?

Presao Sam I Ovu Igru Bash Sinoch.
Igra Mi Se Svidjela.
Samo Je Meni Bila Mnogo " Kratka"

Presao sam je danas.3xtra je igra..

Evo, zavrsih je i ja danas.Sasvim solidna igra, bez ikakvih bagova, mogla je malo biti duza.
winxp sp3.

Poslednja izmena:
Kako da ubijem onu zmiju (azdaju) u onoj pecini? Nekoliko puta sam je isprzio dosta dobro, ali nista. A i onaj Slade je pica, sakrio se, prstom ni da makne. :)

Nazad
Vrh Dno