Šta je novo?

Turok (PC)

Za svaku moguću igru koja izađe vi nađete sto falinki, nije ni čudo što PC industrija igara propada...

Za svaku moguću igru koja izađe vi nađete sto falinki, nije ni čudo što PC industrija igara propada...

Imajuci u vidu da je u pitanju klasicno konzolasko ******, ima nade za PC industriju :D
U ovoj igri imam osecaj kao da ona igra sama za mene a ne ja :)

Poslednja izmena:
Sve i ja nesto mislim da je igra bzvz..Kukacu koliko sam potrosio para na 12gb..

Pa mogao bi da kaze da ce nesto biti i dobro..Da imamo sta da igramo..

Stvarno izgleda nakazasto, jos imam osecaj da se predje za 3 dana, prosto da se covek zapita sta su sve strpali u tih 10+ gb. :(

Neče startati igru nego napiše general protection fault
History: Address=0xa9d69d
Ima kakvo rješenje

Poslednja izmena:
Jao dragi boze kakvo ****** od igre... danas sam nastavio da igram, nov je dan, jutro je pametnije od vecer ii te fore. Jad i cemer, nigde health bar-a (ili ga ja nisam video) i onda sam odjednom umro.

Igra je uredno obrisana kao i image fajlovi. Zali boze protoka :(

@kUdtiHaEX

Jesi li zalazio u Multiplayer, tj. zanima me da li ima coop mode?

Nisam zalazio.

Strasno nasta sam ja potrosio novce, ovaj hteo sam reci vreme za kupovinu ovoga ***** od igre :zgran:

Hmm da, aj i ja da malo flejmujem. Očekivao sam više. E stvarno ima da stavim Turok 1 da ga pređem, i to na Voodoo2 iz moja mašina :D (inače, Turok je bio prvi FPS koji sam pikao na svom kompu :) ) Bem ti grafiku, pa sudeći po shotovima Doom3 je 1000 puta bolji, i modeli i texture :trust:
PS
Offtopic: ako ne znate šta da igrate, obrnite Alien VS Predator 2, ima draž i akciju i atmosferu.

**** dinosauruse, skin'o AVP2 isek'o se na samom pochetku:d

Zapravo ima Co-op, ali nije to to. Moguce je samo odigrati 3 nivoa, nema prelazhenja kampanje poput GeoW-a i RSV-a al' dobro.
Boga mi ja cu igru odigrati, vec sam odmakao dosta probajuci igru. Iako je konzolasko izvodjenje ne smeta mi (bio sam konzoloholichar) , a i ne da je laka nego (normal) ... :D. Nozh je definitivno najjache oruzje :d

Prilozi

• untitled.JPG
    untitled.JPG
    81.8 KB · Pregleda: 72
Offtopic:
Hm... : ) GeoW ili RSV... Mnogo bolja igra od te dve,bar meni, je GRAW.. Coop je odlichan u njemu : )

Zavrshih igru. :)
Nije valjda da sam jedini kome se igra svidlela? :D:d

Onda sam i ja svastojed ;) Vredi da se predje u trenutnom nedostatku dobrih naslova za PC

Ma kad vidis onako zelenu boju koja je kao ispljuvana preko neke stene,sto bi trebalo da predstavlja travu,odma ti se ne igra..Ono kao suma,a travu kao deca iz obdanista da su crtala...Nije sve u grafici,al kad vidis onu lepotu u cod4 i krizi,tesko ti da igras ovako neki piece of junk..

Ma ok je grafika, ništa joj ne fali. Nego ste navikli na prešejderovane scene u drugim igrama :)
A plus što je grafika recimo bolja od one u Halo 3, s tim što je zahvaljujući MS-u ta grafika u Halo 3 dobila 10, a Turok 7 ili 8 na američkim sajtovima...

Pa mozda bi joj screen okacio na zid,kao apstraktnu umetnost gledanja prirode :D

Nazad
Vrh Dno