Šta je novo?

Turok (PC)

Kako nije? Nemo' tako leba ti.
Kao losija je grafika mnogo u odnosu na Crysis? Po meni mozda je 10-20% losija.
Ali igra ce imati poseban feeling jer kao sto sam ranije naveo: u kojoj drugoj igri mozete da rokate i koljete dinosauruse a da nije Turok?
Nuff' said

Ma kakvih 10-20%, mene podseca na igru iz 2006., no nije to toliko ni bitno ako je gameplay dobar.

U svakom predhodnom Turoku ;) A nijedan Turok do sada nije bio nista posebno, svi su me drzali po 3-4 sata skupa i onda...uninstall...Zanimljivo u pocetku, pa postane repetativno, pa na kraju dosadno. Ono sto mu je uvek bio plus je dobra grafika.

Turok 1 koji je težio samo 28mb imao onako lepu grafiku, gomilu oružja i jako dugačku kampanju je po meni remek delo koje će teško ponoviti!!!

Meni malo bezveze sto su napustili onaj fantasy svet iz dvojke, inteligentne dinosauruse i portale koji vode na razlicite lokacije

Na sajtu pise da izlazi osmog za PS3 i XBOX a nista ne pise da li tog dfatuma izlazi i PC verzija...

Ovo će da bude ludnica. Upravo sam probao na xbox-u. Kontrole mislim da će biti dobre, može ovo jako lepo na miša i tastaturu. Grafika je dobra ali nije sad ne znam ni ja šta. Ne bi trebalo da bude bogzna kako zahtevno.

Poslednja izmena:
Izasao, 12,9 Gigabajta.

Poslednja izmena:
Sto kaze jedan kupac:

It uses 50GIG of temp while installing & then deletes the game backup made leaving 20 or so GIG...But it still uses 50GIG for its install. ;)

Videcemo za 3-4 sata da li je kupac u pravu :) Ali 50 GB.... dzizs :trust:

Poslednja izmena:
Za 5 godina cemo kupovati originale ovakvih igara jer ce dolaziti na HDD-u :)

Poslednja izmena:
Ko hoce Turoka, nek ponese Milku od 300 g i neki hdd da presnimi :D

Nisam citao ceo post ali ovu igru vec upravo skidam tako da cu vam utiske preneti kad pocnem da gaming-ujem!

Prilozi

• Turok.jpg
    Turok.jpg
    239.4 KB · Pregleda: 88
  • Turok2.jpg
    Turok2.jpg
    332.6 KB · Pregleda: 104
  • Turok3.jpg
    Turok3.jpg
    239.2 KB · Pregleda: 86
Poslednja izmena:
Prvi utisak - fuj.
Ne znam da li je ovo port sa konzole ali ovo je takav smor, jad i chemer da mi zao sto sam skidao 16 giga za dzabe.
Kretanje je nekako totalno glupo kao da mi se spava pa se krecem polu budan. Sve akcije su "isproducirane" i svodi se na "ako hoces da ubijes dinosaurusa u cijim ustima ti je pola glave brzo pritiskaj trougao...ovaj levi taster misa" i na "klikci e ko sumanut da bi otvorio vrata".

U prilogu shotovi, grafika nije nista spec. Ne znam da li se meni to cini ali na 1680x1050 sve max igra na mojoj konfi malko secka?

Prilozi

• ScreenShot00000.jpg
    ScreenShot00000.jpg
    384.8 KB · Pregleda: 94
  • ScreenShot00001.jpg
    ScreenShot00001.jpg
    423.4 KB · Pregleda: 88
  • ScreenShot00002.jpg
    ScreenShot00002.jpg
    178.7 KB · Pregleda: 58
  • ScreenShot00003.jpg
    ScreenShot00003.jpg
    406.8 KB · Pregleda: 90
  • ScreenShot00004.jpg
    ScreenShot00004.jpg
    265.5 KB · Pregleda: 86
Prvi utisak - fuj.
Ne znam da li je ovo port sa konzole ali ovo je takav smor, jad i chemer da mi zao sto sam skidao 16 giga za dzabe.
Kretanje je nekako totalno glupo kao da mi se spava pa se krecem polu budan. Sve akcije su "isproducirane" i svodi se na "ako hoces da ubijes dinosaurusa u cijim ustima ti je pola glave brzo pritiskaj trougao...ovaj levi taster misa" i na "klikci e ko sumanut da bi otvorio vrata".

U prilogu shotovi, grafika nije nista spec. Ne znam da li se meni to cini ali na 1680x1050 sve max igra na mojoj konfi malko secka?

E u k...Ja sam onda dzabe potrosio 6 guga sa rapida!Nista,kad sam vec skinuo pola,skinucu i ostatak!Znaci njesra...Eh steta!

Poslednja izmena:
Ja skidam ali sa netload-a, tako da je free ( a i po 400 mb fajlovi). Nemam sta pametnije da skidam pa moze i turok. :p

E nije valjda da je toliko njesra??? Ma ce da se igra. :)

I jos malo.

Prilozi

• ScreenShot00005.jpg
    ScreenShot00005.jpg
    255.1 KB · Pregleda: 107
  • ScreenShot00006.jpg
    ScreenShot00006.jpg
    175.3 KB · Pregleda: 90
  • ScreenShot00007.jpg
    ScreenShot00007.jpg
    402.2 KB · Pregleda: 179
  • ScreenShot00008.jpg
    ScreenShot00008.jpg
    425.4 KB · Pregleda: 103
Au sto je losa ova textura na trecoj slici, pa ko u HL1, bljak.

E u k...Ja sam onda dzabe potrosio 6 guga sa rapida!Nista,kad sam vec skinuo pola,skinucu i ostatak!Znaci njesra...Eh steta!

I ja sam ocekivao svasta ali me igra smorila u startu. Nije to taj tip FPS-a na koji smo mi navikli ;)
Naravno probajte je ako nemate pametnije stvari da skidate. To sto se meni nije svidela ne znaci da zaista ne valja.

Poslednja izmena:
Au sto je losa ova textura na trecoj slici, pa ko u HL1, bljak.

Sve sto je moglo da bude na MAX ja sam stavio na MAX :) Jedino nisam cackao ini fajl u install diru mozda bih tako dobio lepsu sliku.

Hmm da, aj i ja da malo flejmujem. Očekivao sam više. E stvarno ima da stavim Turok 1 da ga pređem, i to na Voodoo2 iz moja mašina :D (inače, Turok je bio prvi FPS koji sam pikao na svom kompu :) ) Bem ti grafiku, pa sudeći po shotovima Doom3 je 1000 puta bolji, i modeli i texture :trust:
PS
Offtopic: ako ne znate šta da igrate, obrnite Alien VS Predator 2, ima draž i akciju i atmosferu.

Vrh Dno