Šta je novo?

Turok (PC)

statler

Slavan
Učlanjen(a)
02.11.2007
Poena
304
turokkr1.jpg

Genre: Sci-Fi First-Person Shooter
Release Date: Spring 2008

Turok to Fight Dinosaurs on Windows PC

Touchstone Announces Re-Imagined Story-Driven First Person Shooter to Be Released on Windows PC in Spring 2008

BURBANK, Calif.--(BUSINESS WIRE)--Turok, the epic, sci-fi first person shooter, will be released in Spring 2008 for Windows PC, Touchstone announced today. Touchstone previously announced that Turok, one of next year’s most anticipated games, will be available for the Xbox 360™ video game and entertainment system from Microsoft and PLAYSTATION®3 computer entertainment system. Developed by Propaganda Games, Turok for consoles will be available at retail stores on February 5, 2008.

“First person shooters have a rich history on the Windows PC platform and are known for having enthusiastic, dedicated fans,” said Josh Holmes, vice president and general manager, Propaganda Games. “Turok will be an unforgettable experience ideal for the Windows PC platform when it becomes available in 2008.”

Turok is an epic, story-driven first-person shooter set on a dark, mysterious planet in the future. Players take on the role of Joseph Turok, a former black ops commando, now part of an elite special forces squad, known as Whiskey Company, which is on a mission to take down a war criminal – Turok’s former mentor, Roland Kane. Set on a planet inhabited by Kane and his Mendel-Gruman Corporation soldiers, Turok must use his elite military training to elude Kane’s well-trained army and the ravenous, unpredictable dinosaurs, huge insects and other massive creatures that populate the environment.

Brought to Windows PC by Aspyr Studios, Turok will feature an engaging, story-driven single player experience and multiplayer modes for up to 16 players per game.

Turok is rated M for Mature by the Entertainment Software Rating Board (ESRB).

For more information about Turok, log on to www.turok.com.

TUROK TM & © Classic Media, Inc., an Entertainment Rights group company.

Screenshots:

Poslednja izmena:
Iskreno se nadam da ce doci na PC turok posle nekih 8 godina.:banana: Secam se da sam tokom rata igrao Turok 2 valjda na PC-u a godinu dve pre toga na NINTENDU 64. Ima nesto posebno u rokanju dinosaurusa Alien oruzjima iz buducnosti. :d
Plus screenshotovi ovog novog turoka (negde sam video) izgledaju je*oz*vn*

Poslednja izmena:
A i bilo je vrijeme da se pojavi. Ja sam ga igrao na N64 i stvarno mi se svidio. Gledao sam skoro neki trejler cini mi se na game one i stvarno dobro izgleda.

Sećam se, turok je bio jedna od prvih pravih 3D igara :)
Mislim da sam je igrao na Matroxu ili S3Trio 3D kartici koja je jedva iscrtavala poligone kako treba. Tada je 3D bio u povoju i kartice nisu podržavale baš sve 3D funkcije, ali efekti u Turok-u i prvom Tomb Raider-u su bili neverovatni za to vreme :)
U svakom slučaju jedva čekam da vidim kako je igra napredovala!

Poslednja izmena:
-Valjda ce imati nesto od onog starog smeka, 2 puta sam izvrteo turok 2 na N64

Poslednja izmena:
Bice lose ako bude radio samo na 3dfx-u:D.

Touchstone has released the first PC screenshots of Turok, their upcoming revamp of the Turok first person shooter franchise. The PC port is currently in development at Aspyr Studios and slated for release in spring 2008.

tur01.jpg

tur02.jpg

tur03.jpg

tur04.jpg

tur05.jpg

Ma daj, ničeg novog nema još od Dooma 1...:)

Enivej, ne znam da li je neko gledao trejlere, u igru je implementiran "quiet kill" sistem, koji (bi trebalo da) zaista funkcioniše, pa tako samo od igrača zavisi hoće li biti Rambo ili će da igra kao neku šunjalicu, ili negde između. Može da se ubija nožem, samostrelom, ili lukom i strelom - zakon :)
Ne, dinosaurus se neće ubijati nožem (pre nego što neko pita), za njega će trebati nešto teže...ovo na poslednjoj slici je samo beba :D

mene samo brine to sto ce ovo biti totalni port over...

U svakom predhodnom Turoku ;) A nijedan Turok do sada nije bio nista posebno, svi su me drzali po 3-4 sata skupa i onda...uninstall...Zanimljivo u pocetku, pa postane repetativno, pa na kraju dosadno. Ono sto mu je uvek bio plus je dobra grafika.

Poslednja izmena:
Sećam se, turok je bio jedna od prvih pravih 3D igara :)
Mislim da sam je igrao na Matroxu ili S3Trio 3D kartici koja je jedva iscrtavala poligone kako treba. Tada je 3D bio u povoju i kartice nisu podržavale baš sve 3D funkcije, ali efekti u Turok-u i prvom Tomb Raider-u su bili neverovatni za to vreme :)
U svakom slučaju jedva čekam da vidim kako je igra napredovala!

Hmmm, koliko se secam Turok za pc je bio jedna od prvih igra samo za 3dfx kartice, znam da sam nabavio 3d monstera sa 4mb i da sam mogao da je igram,kao i ortak koji je doneo canopusa pure 3d sa 6 mb, svi ostali koji nisu imali 3dfx karte nisu mogli da ga igraju.

Turok ima da bude fantastična igra. Na gametrailers imate brdo trejlera pa napred, ja sam ih video dosta pa zato i kažem;)

U svakom predhodnom Turoku ;) A nijedan Turok do sada nije bio nista posebno, svi su me drzali po 3-4 sata skupa i onda...uninstall...Zanimljivo u pocetku, pa postane repetativno, pa na kraju dosadno. Ono sto mu je uvek bio plus je dobra grafika.

Bash naprotiv, Turok 1 je bio i ostao jedna od mojih top igara. Jednostavno mi je neki period detinjstva obelezen ovom sjajnom igrom i tu nema zezanja :) Iskreno se nadam da ce ovo biti odlichan nastavak a prema onome shto sam prochitao za sada obecava!

U svakom slucaju dobro ce doci promena da malo prangijamo dinosauruse, a ne vise nekakva cudovista, vanzemljake i ostale :D

Ubijanje dinosaurusa nozem, hehehe.... americki komandosi, delte, i Spilbergovi dinosaurusi bete.

kako su nemastoviti, dajte ljudi da budemo dinosaurus koji koka komandose :)

pa grafika i nije neshto... :(

Kako nije? Nemo' tako leba ti.
Kao losija je grafika mnogo u odnosu na Crysis? Po meni mozda je 10-20% losija.
Ali igra ce imati poseban feeling jer kao sto sam ranije naveo: u kojoj drugoj igri mozete da rokate i koljete dinosauruse a da nije Turok?
Nuff' said

isto u Crysis-u ali DINO Crysis!!! :d
pa i to nije tako loshe ako se nisu toliko fokusirali na grafiku onda ima nade za ODLICHAN gameplay :)

Nazad
Vrh Dno