Vader
Čuven
- Učlanjen(a)
- 05.06.2001
- Poena
- 725
Moja oprema
- CPU & Cooler
- Ryzen 7 5700X, Arctic Freezer 34 eSpord Duo
- Matična ploča
- Gigabyte Aorus Elite V2
- RAM
- Corsair Vengeance LPX DDR4 32 GB
- GPU
- AMD 6700 XT PowerColor Red Devil
- Storage
- 980 Pro 2 TB + 970 Evo 1 TB + WD Red 4 GB
- PSU
- Adata Core Reactor 850W
- Kućište
- NZXT H7 Flow Black
Evo baš maloprije sam uradio restore brisanja Regirsty-ja koji sam radio iz Tune Up 2010 i sada Fraps radi. Nije radio odmah nakon restore operacije ali kada sam još i resetovao windows od tada radi. Nervirala me ona poruka kad god se starta windows da se Fraps nije mogao startati.
Koji je trenutno dobar uninstaler? Vidim da pominješ taj Revo Uninstaller. Koliko sad čitam o njemu on ima "Real-Time installation monitor". To je nekad davno radio Clean Sweep ali su programi kasnije to izbacili jer usporava instalacije (neki kasniji programi su usporavali instalacije dok taj stari Clean Sweeep nije usporavao) pa uglavnom novi uninstaler programi rade tako da tek kad deinstaliraš program oni usput počiste i registry i to je to.
Koji je trenutno dobar uninstaler? Vidim da pominješ taj Revo Uninstaller. Koliko sad čitam o njemu on ima "Real-Time installation monitor". To je nekad davno radio Clean Sweep ali su programi kasnije to izbacili jer usporava instalacije (neki kasniji programi su usporavali instalacije dok taj stari Clean Sweeep nije usporavao) pa uglavnom novi uninstaler programi rade tako da tek kad deinstaliraš program oni usput počiste i registry i to je to.