Šta je novo?

Tuneup 2010

Evo baš maloprije sam uradio restore brisanja Regirsty-ja koji sam radio iz Tune Up 2010 i sada Fraps radi. Nije radio odmah nakon restore operacije ali kada sam još i resetovao windows od tada radi. Nervirala me ona poruka kad god se starta windows da se Fraps nije mogao startati.

Koji je trenutno dobar uninstaler? Vidim da pominješ taj Revo Uninstaller. Koliko sad čitam o njemu on ima "Real-Time installation monitor". To je nekad davno radio Clean Sweep ali su programi kasnije to izbacili jer usporava instalacije (neki kasniji programi su usporavali instalacije dok taj stari Clean Sweeep nije usporavao) pa uglavnom novi uninstaler programi rade tako da tek kad deinstaliraš program oni usput počiste i registry i to je to.

To ti radi isto i revo, kada deinstaliras zeljeni program na kraju on skenira fajlove, foldere, i registar bazu i pronalazi sve sto je ostalo od obrisanog programa. Ja koristim njega imas jos dosta slicnih programa poput reva, meni ovaj odradi sve sto mi treba i prilicno je jednostavan za upotrebu. Pa nisam imao potrebu da trazim neki drugi i experimentisem.

Nazad
Vrh Dno