A koji je to "TT7 Exxtreme"?M3 je napisao(la):Ako nema tt12 za koliko se onda moze maci tt7 exxtreme?
Ali novi!!!!
:banana:
M3 je napisao(la):Dobro bre druze greska u pisanju!!!!
A vidio sam u pccentru TT Volcano 9,pa me interesuje valja li sto???
Daj bre, nesharm...nesharm je napisao(la):Ako hocete sasvim solidan kuler, uzmite TR2-M4, ima ga jos u Pyramid. Hladi malo losije od TT12, ali za neke rezultate morate da trpite malo vecu buku...
M3 je napisao(la):Planiram Barton 2500+ da fino kloknem pa sam htio da kupim neki fini kuler ,mislio sam ovaj TT12 ali kod nas ga nema nidje ,pa koji bi mi vi preporucili???
Da izvuce bar 1800 MHz... iz procesora koji po default-u radi na 1833 MHz?!?gx-x je napisao(la):Moci ces da izvuces 300Watt 🙂)) Iz procesora ces sigurno izvuci 1.8GHz, a verovatno i vise, zavisi od procesora kolko je raspolozen. Nisu svi isti.
nesharm je napisao(la):Ako hocete sasvim solidan kuler, uzmite TR2-M4, ima ga jos u Pyramid. Hladi malo losije od TT12, ali za neke rezultate morate da trpite malo vecu buku...
TT-11+ je veoma dobar kuler, ne toliko dobar kao 12+, ali je bolji od 7+, naravno kada se "obradi"gx-x je napisao(la):evo ja sam uzo volcano 11+ Xaser edition, trazio sam V12 po NS-u ali nisam nasao. Ovaj sam platio oko 1100din i radi ko lud, bundlle je takodje interesantan, nema sta ne dobijes uz njega...Moracu da se strpim dok neko ne uveze neke thermalright hladnjake npr SP-94 ili 97 😛
drfedja je napisao(la):TT-11+ je veoma dobar kuler, ne toliko dobar kao 12+, ali je bolji od 7+, naravno kada se "obradi"
Problem je kada ga dobijes, ocajno hladi zato sto je uzasno lose obradjen. Vodena smirgla skida 7-8 stepeni. Tada na 2500 rpm hladi kao TT7+ na 3100 rpm.
Cak sam probao da ventilator od 11+ stavim na TT7+ naravno ispoliran i opet je rezultat bio bolji sa radijatorom od 11+.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari