Šta je novo?

TT12 cudoviste !!!

drfedja

Čuven
Učlanjen(a)
05.07.2000
Poena
736
Naime, nisam ni znao da XP1700+ DLT3C oce na cak 2600 Mhz sa 2V ! na 40 stepeni !!!!
Ploca NF7-S v2.0 made in Taiwan !
Chieftec 340W
2x Kingston HyperX, najostrija setovanja 200 FSB

drfedja je napisao(la):
Naime, nisam ni znao da XP1700+ DLT3C oce na cak 2600 Mhz sa 2V ! na 40 stepeni !!!!
Chieftec 340W

Stvarno me cudi podatak za 40C....na 2V....

drfedja je napisao(la):
Pa, sto nisi pitao? :d

2650 MHz, radi i 3DMark, otprilike ista voltaza (2.05V).

Grejanje - zanemarljivo :eyebrows:

CAR je napisao(la):
Pa, sto nisi pitao? :d

2650 MHz, radi i 3DMark, otprilike ista voltaza (2.05V).

Grejanje - zanemarljivo :eyebrows:
samo 70-80°C 😀
Nego, di ti Abit?
Pardon, avatar :-devil-:

Ali fora za glasno kucanje je loodilo :banana:

Poslednja izmena:
genijalcin@23 je napisao(la):
mislim da bi trebalo napraviti neku listu bisera za ovakve provale, ali i blamove 😀

Mislim da je neko vec pokrenuo thread na ovu temu

TT12 super hladi, ali ko ima usi da slusa 48 dbA i da trpi njegovih 6000rpm, nek slobodno tera masinu na 2V 🙂.

ALOOOOOOOO FEDJAAAAAA!!!!! NAAAA KOOOLIIIKOOOOO RRRPPPMMM SEEEEE VRTIIIIIII TT12 TAAAADAAAAAAAAA !!!!! :d :d

drfedja je napisao(la):
Chieftec 340W

Koju HyperX mem. imas? I na koliko ti volti radi? :smoke:

POZ :wave:

Crni je napisao(la):
samo 70-80°C 😀
Ma jok... 50 stepeni max!!! 😀

To su oni cuveni NF7-S bios - flesujes i instant imas 10 stepeni manje! 😀
A ispod, ko zna na koliko se sve to krcka... :d

Osim toga, znas da ja nisam vuna oko te tzv. temperature... :d
Crni je napisao(la):
Nego, di ti Abit?
Pardon, avatar :-devil-:
Ma, zeznuse me ovi sa novim forumom 😀

Sad moram da jurim opet onaj logo, to mi je po nekim DVD-ovima, valjalo bi ga naci... a mozda i ubacim i neki drugi, lepsi!
Naravno, ABIT-ov 😉

@ Gidra.. i ti moras glasnije da kucas, bas kao i ja. Ne cuje covek. radi na "aerodromu" 🙂)

Eh, te temperature na nf7 su stvarno cudo. Ne samo da su menjali od verzije do verzije biosa koliko ce da pokazuje 🙂 cas -5, cas -10, cas +5, nego se u nekoliko poslednjih verzija biosa desava da se temperatura menja u zavisnosti da li si ukljucio racunar ili resetovao 🙂

Ne razumem zasto nisu stavili citanje temperature iz CPU-a. Mozda ne radi na svim CPU-ima ovo? Takodje onaj senzor u socketu moze da se priblizi ili odalji od CPU-a 🙂 ako hoces da ti prikazuje manje 😀

ja ne znam za ostale, ali ipak preferiram tisinu ispred brzine...

Miroslav je napisao(la):
ja ne znam za ostale, ali ipak preferiram tisinu ispred brzine...

svaki normalan covek preferira tisinu. ja ne kapiram ljude koji se kao bave OC. Mislim cemu OC, ako drze masinu na 2.1 Ghz? Poenta je konstantno drzati masinu na 2.65 Ghz i imati neke koristi od toga...Davati mnogo para za postizanje sto vise 3d mark-ova je ludost. Istina i ja sam dao dosta kesha za svoju masinu, ali barem tesim sebe sto je drzim konstantno na 2.6 Ghz.

pa dobro nemoj tako, kao da nema koristi kad imas obican kuler, nisi dao brdo para, a ipak drzis masinu na 2.2GHz na 220FSB umesto na 1.66 133FSB. Ne bih to bas nazvao nema koristi, a pri tom koristis recimo raptorCool koji je skroz tih...OC ima najvise koristi ljudima koji se igraju stalno i onima koji se bave 3d-om, ostalo je entuzijazam ili hobi 🙂

Marti Misterija je napisao(la):
ALOOOOOOOO FEDJAAAAAA!!!!! NAAAA KOOOLIIIKOOOOO RRRPPPMMM SEEEEE VRTIIIIIII TT12 TAAAADAAAAAAAAA !!!!! :d :d
Na maximalnom brooooooojuuuuuuuuuuuu rrrrrppppppmmmmmm!!!!!!!!
5778 rpm !!!! :d

Gidra85 je napisao(la):
Koju HyperX mem. imas? I na koliko ti volti radi? :smoke:

POZ :wave:
HyperX 370 i HyperX 333 sa Winbond BH-5 chipovima, radi na 2.7 v na 200 Mhz FSB-u najostrije.

tex707 je napisao(la):
Stvarno me cudi podatak za 40C....na 2V....
Dobro de, mozda je bilo 42 stepeni. Probao i na Abitu i na Epox-u.

drfedja je napisao(la):
Na maximalnom brooooooojuuuuuuuuuuuu rrrrrppppppmmmmmm!!!!!!!!
5778 rpm !!!! :d
Ma, to je malo dete za nase stare 7+! 😉

Znam kad sam uzeo 12-icu, upalim i nju i 7-icu na max RPM... 5500 vs. 6200... ma idi, 12-ica se postidela!!! :d

Pa kako se to poredi po buci i performansama sa 7+ na medium broju obrtaja (oko 4900-5000)? Mislim, svi porede sa tt7+ na low, a kako je u odnosu na medium?

CAR je napisao(la):
Ma, to je malo dete za nase stare 7+! 😉

Znam kad sam uzeo 12-icu, upalim i nju i 7-icu na max RPM... 5500 vs. 6200... ma idi, 12-ica se postidela!!! :d
Znaci po tebi je bolja 7ca od 12ce!?

Bad MF je napisao(la):
Pa kako se to poredi po buci i performansama sa 7+ na medium broju obrtaja (oko 4900-5000)? Mislim, svi porede sa tt7+ na low, a kako je u odnosu na medium?
Pazi, TT 12 na minimalnom broju obrtaja (1900-2000 RPM) hladi otprilike kao 7+ na svom "Low" (od 3000 RPM).

Pa ti sam izvedi neki zakljucak... ja zaista ne mogu, na 7+ nikada nisam koristio "Medium" i "High" modove, osim za neki benchmark.

Zekiyu je napisao(la):
Znaci po tebi je bolja 7ca od 12ce!?
Ne, nikako... samo sam rekao da se cuje glasnije.

Uostalom, procitaj moj prethodni post.

Poslednja izmena:
evo ja sam uzo volcano 11+ Xaser edition, trazio sam V12 po NS-u ali nisam nasao. Ovaj sam platio oko 1100din i radi ko lud, bundlle je takodje interesantan, nema sta ne dobijes uz njega...Moracu da se strpim dok neko ne uveze neke thermalright hladnjake npr SP-94 ili 97 😛

Nazad
Vrh Dno